716 هزار نسخه رایانه‌ا‌ی از بازی Horizon Zero Dawn بفروش رفته است

EAST2WEST

کاربر سایت
به گزارش سایت سوپردیتا از شرکت نیلسن، 716000 نسخه رایانه‌ای از بازی Horizon Zero Dawn بصورت دیجیتالی بفروش رفته است، که شروع قوی برای پلتفرم پلی‌استیشن محسوب می‌شود. بگفته سایت سوپردیتا فروش این بازی در زمان لانچ به اندازه‎‌ی بازی The Witcher 3: Wild Hunt بزرگ بوده است.
طبق گفته سایت سوپردیتا ‌نسخه رایانه‌ای بازی Horizon Zero Dawn در 7 آگوست 2020 منتشر شد و فروش ماهانه‌ی آن 50 درصد بالاتر از نسخه‌ی رایانه‌ای بازی Death Stranding بوده است که در زمان انتشار خود در 14 جولای 447000 نسخه فروخته است.
سوپردیتا همچنین اشاره کرد که ‌فروش لانچ ماهانه نسخه رایانه‌ای بازی Horizon Zero Dawn بطور چشمگیری از بازی Assassin’s Creed Odyssey که در 5...

Continue reading...

دقیقا هیچ اشکالی نداره حتی به گفته خودتان باعث شناخته تر بازیها میشه
این بازیها اگه فقط برای psعرضه بشه انطور که باید شناخته بشن نمیشن حداقل برای pcعرضه میشه باعث میشه سونی گیمرها بیشتری رو جذب کنه
همین Horizon Zero Dawn الان خیلی شناخته تر شده و حتما باعث میشه برای نسخه بعدی که برای pc به این زودی ها عرضه نشه رو به خریدن psبیارند.
من خودم برای بازی های شاخ سونی کنسول کرایه می کنم . خرید کنسول با قیمت تخیلی دلار در اینجا اذیت کننده هست وگرنه PC گیمرها اکثرشون آپدیت هستند و اطلاعات بازی های انحصاری سونی گاهی اوقات بهتر از خود کنسول بازها می دونند .

بازی های انحصاری سونی در کل شهرتشون از خودشون در دنیا جلوتره

• Like
Reactions: sara700 and omid0
معلومه عرضه هورازیون خیلی سخت بوده براتا :Dبهش عادت کن چون قراره بازیای بیشتری از انحصاریای سونی بیاد رو پی سی:>
فشار زیاد بوده:Dامیدوارم همه ی کمپانی های بازی و کنسولها نابود بشن پرسنلشون هم کرونا بگیرن بمیرن فقط Playstation بمونه:Dدیگه همه ی بازیها لوگو ی Only on PS میخوره روشون بدون مشکل:D:D:D

وقتشه الان لست 1 یک دستی بهش بکشه روی کامپیوتر منتشر کنه هم یک پولی به جیب بزنه هم خیلی ها تشنه تر کنه که شماره 2 با کیفیت بالا اگر می خواهند بروند پلی استیشن 5 بگیرند (شبیه همین کاری که برای هورایزن 1 کرد)

وقتشه الان لست 1 یک دستی بهش بکشه روی کامپیوتر منتشر کنه هم یک پولی به جیب بزنه هم خیلی ها تشنه تر کنه که شماره 2 با کیفیت بالا اگر می خواهند بروند پلی استیشن 5 بگیرند (شبیه همین کاری که برای هورایزن 1 کرد)
لست ۱ همین الان با شبیه ساز از اول تا آخر قابل بازی هستش....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or