7 موزیک جدید دیگر برای Dance Central 2

Boss Hunter

کاربر سایت
Dance-Central2.jpg

در نمایشگاه 2011 Tokyo Game Show در توکیو ژاپن مایکروسافت 7 آهنگ جدید دیگر بازی Dance Central 2 را معرفی کرد.
لیست 7 آهنگ جدید:
Mary J. Blige – "Real Love"
Chingy – "Right Thurr"
Missy Elliott – "Get Ur Freak On"
Kevin Lyttle – "Turn Me On"
New Boyz – "You’re A Jerk"
Armanni Reign – "Reach"
Remy Ma – "Conceited (There's Something About Remy)"

• Like
Reactions: mahi58
ممنون بابت خبر. چیز زیادی به عرضه بازی نمونده و هر چند روز یک بار یه تعداد آهنگ دیگه هم معرفی میشه. :دی

امیدوارم به درخواست همیشگی فن های بازی که استفاده از کارهای خواننده های بزرگتر و معروف تر هستش هم توجه بشه.

پ.ن: دفعه آخرت باشه عکس تاپیک رو از این دختره موقرمز از خود راضی که آرایش کرده و نکرده اش 6 کیلو فرق می کنه می ذاریا! خودت قضاوت کن کدوم یکی از این عزیزان دل برای عکس تاپیک مناسب ترند؟! :دی

Dance-Central2.jpg

:دی :دی

ممنون بابت خبر. چیز زیادی به عرضه بازی نمونده و هر چند روز یک بار یه تعداد آهنگ دیگه هم معرفی میشه. :دی

امیدوارم به درخواست همیشگی فن های بازی که استفاده از کارهای خواننده های بزرگتر و معروف تر هستش هم توجه بشه.

پ.ن: دفعه آخرت باشه عکس تاپیک رو از این دختره موقرمز از خود راضی که آرایش کرده و نکرده اش 6 کیلو فرق می کنه می ذاریا! خودت قضاوت کن کدوم یکی از این عزیزان دل برای عکس تاپیک مناسب ترند؟! :دی

Dance-Central2.jpg

:دی :دی
مو قرمزه که خوشگل تره :d

به نظر من واقعا بهترین بازی رقص کینکته . من که خیلی منتظرشم >:d

مو قرمزه که خوشگل تره :d

به نظر من واقعا بهترین بازی رقص کینکته . من که خیلی منتظرشم >:d

نسخه اولش که قطعا بهترین بازی رقص کینکته (که خوب به نظر من میشه بهترین بازی رقص موجود)، در ضمن به نظر خیلی ها (از جمله خودم) بهترین بازی لانچ کینکت هم هست و تنها رقیب بزرگش بین بازی های لانچ Kinect Sports هستش.

نسخه دومش هم خیلی چیزاش داره تکمیل میشه و دیگه واقعا در حد ترکوندن هستش! :دی

پ.ن: بی سلیقه!!
vahidrk1.gif

:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or