7 عنوان که از انحصار ps3 درامدند

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
زمانی که ps3 به بازار عرضه شد لیستی از عناوین انحصاری خود را به رخ همگان کشید.
ولی اوضاع طبق روال پیش نرفت و سازنده این بازی ها با دیدن فروش بیشتر x360 عناوین خود را مولتی پلتفورم کردند.
در اینجا نگاهی داریم بر 7 عنوان انحصاری ps3 که از از انحصار این دستگاه درامدند:

assassins-creed-oct-13-2010-200.jpg

Assassins Creed

این عنوان ابتدا در e3 2006 به عنوان یک بازی انحصاری برای ps3 اعلام شد اما به دلیل رشد بیش از حد محبوبیت x360 سونی یکی از معروف ترین عناوین خود را از دست داد.حتی اگر این عنوان در انحصار ps3 باقی می ماند با توجه به سیاست های یوبی سافت در مرود توسعه بازی های مولتی پلتفورم دنباله این بازی حتما از انحصار سونی در می امد.

0000307952.jpg

Devil May Cry 4

در اینجا باید گفت کپکام سیاست خود را اکنون در مورد بازی های انحصاری تغییر داده به طوری که هیچ کدام از عناوین بزرگ این شرکت انحصاری نیستند! زمانی که این بازی برای Ps3 به صورت انحصاری تایید شد میشد پیشبینی کرد که این بازی هم مولتی پلتفورم خواهد شد.

32454880-200x200-0-0.jpg

Final Fantasy XIII

با اینکه square-enix بازی FFXI رو بر روی 360 منتشر کرده بود ولی هیچ کس نمیتونست فکرشو بکنه که این عنوان نیز برای 360 تایید شود.احتمالا square-enix این تصمیم رو برای نجات Just cause2 با توجه به فروش بیشتر عناوین بر روی 360 گرفته.

grand-theft-auto-4-cheats-nov-4-2010-200.jpg

Grand Theft Auto IV

راک استار و سونی در طول نسل قبل و روز های طلایی ps2 روابطی نزدیک و صمیمی با هم داشتند اما این روابط وقتی از بین رفتند که ماکروسافت اعلام کرد که GTAIV بر روی 360 نیز منتشر خواهد شد حتی بعد از ان DLC اختصاصی برای 360 که البته بعد از مدت زمانی بر روی ps3 نیز منتشر شد.

la_noire.gif

LA Noire

شاید این بازی مهترین عنوانی باشد که سونی ان را از دست داده! اگر شما به تریلری که از گم پلی این بازی مدتی قبل به نمایش درامده نگاهی کنید و تصور کنید این عنوان هنوز انحصاری PS3 بود بسیار تحت تاثیر قرار خواهید گرفت! این بازی بعد از یک مدت نسبتا طولانی معلوم شد که مولتی پلتفورم شده است.

images

Tekken 6

سری بازی های Tekken عنوان هایی بودند که هیشه در انحصار سونی و کنسول های ان(PSP, PS3, PS2, PS1) بودند ولی Tekken 6 این قاعده را تغییر داد و دل فن های سونی را شکست.

__virtua_fighter_5.jpeg

Virtua Fighter 5

درست مانند Tekken سری بازی های Virtua Fighter نیز هیمشه در انحصار کنسول های سونی بودند.شماره پنجم این بازی در زمانی که هیچکس فکرش را نمیکرد به یک عنوان مولتی پلتفورم تبدیل شد.

منبع

• Like
Reactions: Trunks and SHePArd
فكر كنم فقط Sega و خود Sony الان بدون هيچ هايپي بازي انحصاري واسه PS3 عرضه ميكنند.

ولي يادم نميره چقدر تريلر اول نسل از Virtua Fighter 5 ميديم و كف ميكرديم.

دلیل اینارو نذارید تغییر سیاست شرکت ها :دی
بذارید جیب پر پول ماکروسافت! تخصص زیادی تو کندن بازی داره این بزرگ شرکت :دی

آخ گفتید آقای Niko Bellic :((

مایکرو یکی از بدترین شرکتهای ای است که من در زمینه بازی دیده ام همه کارهایش را پولکی انجام میدهد :-s آن از نقد کیلزون 3 که 3.5 ستاره را کردند 4 ستاره این هم از این البته سونی پیش شراکیش بیشتر از این ها مقام دارد و مایکرو باید خواب یک چنین جایگاهی را ببینید :>/:)

همش هم واسه همه چیز هایپ میدهند و پول خرج میکنند :-/:((

از نقد کیلزون 3 که 3.5 ستاره را کردند 4 ستاره
هان؟؟؟؟ :d :d :d
اینی که الان گفتی که یعنی سونی پول داده امتیاز بازیش رفته بالا!!! :d فن بازی دیگه تا این حد در نیارید که چشم بسته بدون 2 ثانیه فکر کردن میگید مایکرو :d

هان؟؟؟؟ :d :d :d
اینی که الان گفتی که یعنی سونی پول داده امتیاز بازیش رفته بالا!!! :d فن بازی دیگه تا این حد در نیارید که چشم بسته بدون 2 ثانیه فکر کردن میگید مایکرو :d

خب اگر مایکرو بهشان کم پول نمیداد که زیر حرفشان نمیزدند . میزدند ؟ :-/ یکم عمیق تر فکر کنید :-s/:)

آخ گفتید آقای Niko Bellic :((

مایکرو یکی از بدترین شرکتهای ای است که من در زمینه بازی دیده ام همه کارهایش را پولکی انجام میدهد :-s آن از نقد کیلزون 3 که 3.5 ستاره را کردند 4 ستاره این هم از این البته سونی پیش شراکیش بیشتر از این ها مقام دارد و مایکرو باید خواب یک چنین جایگاهی را ببینید :>/:)

همش هم واسه همه چیز هایپ میدهند و پول خرج میکنند :-/:((

خب اگر مایکرو بهشان کم پول نمیداد که زیر حرفشان نمیزدند . میزدند ؟ :-/ یکم عمیق تر فکر کنید :-s/:)
:|:|
یعنی سایتی به بزرگی Gamespy اول میاد به خاطر مایکروسافت از ستاره های Killzone کم میکنه,بعد میبینه مایکروسافت کم پول داده ستاره رو زیاد می کنه!!!!!!!!!!؟
تو رو به هر کسی که می پرستین قبل از پست دادن یه کم فکر کنین!!

به نظر من به شخصه این که شرکت ها روی PS2 یا حتی PS1 بازی هاشون رو برای سونی میساختن اصلا دلیلی نداشت که برای 360 تو این نسل نسازن .

آخه زمان PS2 وPS1 کدام شرکت وجود داشت که انقدر که روی اون کنسول بازی میدادن سود میکردن XBOX که اون موقع طرفدار اون چنانی نداشت یعنی داشت اما به قدرت و فن بیس اون زمان PS2 نبود که شرکت ها خرج کنن و بازیشون رو روی کنسول دیگه ای بدن که به سوذ زیادی دست پیدا کنن برای همین روی PS2 میدادن بیشتر بازی هاشون رو .

کلا این که بگیم این بازی قبلا فقط روی کنسول سونی امده الان نباید بیاد یا نباید مولتی میشده با توجه به این که کنسول سونی 1 سال دیر تر امد و تا اون موقع 360 برای خودش محبوبیت بزرگی درست کرد که هر خری بود بازیش رو مولتی میساخت .

اکثر این بازی ها به همین دلیل مولتی شدن AC هم که دیگه مشخص بود با توجه به بازی هیچ شرکتی نمیاد با فن بیس اون زمان PS3 بازی انحصاری براش بسازه با توجه به وضع PS3 در سال های اول با توجه به این که AC سال 2007 امد .

آخرین ویرایش:
خدایی بازیهای خیلی شاخی از چنگش پریده.من اگه جای سونی بودم دق میکردم:d
الان به جز GTA IV و L.A NOIR شما چیز شاخ دیگه ای میبینید ؟! (البته جریان L.A NOIR رو که دیگه همه می دونن )همشون یکی پس از دیگری عنوان های متوسط شدن ! فک نمی کنم تو اینا چیزی در حد ME2 یا BIOSHOCK یا PORTAL 2 باشه ! :d
صحبت های آقایvivanred هم به شدت تایید میشه :d
----------
همم؟ DMC 4, AC, Takken, FF اینها متوسط هستند؟!!!؟ :d.
تازه RE5 هم بود به نظرم، از روز اول هی میگفتن FOR PS3 ... تو تریلر های اولیه اش هست میتونید برید ببینید ... :-".

درضمن MGS رو هم نباید از یاد برد هرچند که مایکروسافت نتونست (به نظرم نخواست!) MGS4 رو از چنگال این اژدهای خوابالو، در بیاره ولی MGS بلاخره سر و کله اش در 360 پیدا شد.
اینایی که شما نام بردی فقط عنوان بازیهای بزرگ بود !(البته dmc رو شماره زدی:d) حالا شماره هاش رو هم بزار کنارش با قبلیاش مقایسه کن !ببین چجوری بوده ؟!
البته خب AC جدید بوده ولی بازم متوسط بوده نه خیلی شاخ !
راستی عزیزان عاشق ماکرو که می گن اگه همه ی اینا با پول ماکرو مولتی شده ! چرا ماکرو باید عنوان های خوب رو ول کنه بره بازی آشغالی مثل Quantom Theory رو مولتی کنه ! یعنی تمام این بازیا با پول ماکرو مولتی شدن ! :-" و مثلاً خود شرکت نخواسته برای سود بیشتر مولتی کنه !
-----------
همگی در نوع خود، خوب بودن و فروش خوبی هم داشتن، حالا نسبت به نسخه های قبلشون خوب نبودن یه بحث دیگست.
نه بحث اصلا سر نسخه ی قبل نیست ! منظورم اینه که این عنوان ها(به جز ac) به خاطر شاخ بودن اکثر نسخه های قبل بازیهای شناخته شده ای هستن ! حالا اگه اون اسم بزرگ رو از بازی برداری میبینی اینایی که تو این نسل اومدن واقعا بازی متوسطی بودن !

آخرین ویرایش:
الان به جز GTA IV و L.A NOIR شما چیز شاخ دیگه ای میبینید ؟! (البته جریان L.A NOIR رو که دیگه همه می دونن )همشون یکی پس از دیگری عنوان های متوسط شدن ! فک نمی کنم تو اینا چیزی در حد ME2 یا BIOSHOCK یا PORTAL 2 باشه ! :d
همم؟ DMC 4, AC, Takken, FF اینها متوسط هستند؟!!!؟ :d.
تازه RE5 هم بود به نظرم، از روز اول هی میگفتن FOR PS3 ... تو تریلر های اولیه اش هست میتونید برید ببینید ... :-".

درضمن MGS رو هم نباید از یاد برد هرچند که مایکروسافت نتونست (به نظرم نخواست!) MGS4 رو از چنگال این اژدهای خوابالو، در بیاره ولی MGS بلاخره سر و کله اش در 360 پیدا شد.
-----------------
پ.ن: البته من کاری به این حرفا ندارم گذشته از هر شوخی و... اکثر این بازی ها از اولش هم مولتی بودن، مثلا AC، از اولش یه بازی مولتی بود و حتی بازی لیدش X360 بود اگر اول انحصاری PS3 بود و بعد کوچ میکرد که پلتفورم اصلیش 360 نمیشد، حتی یوبی سافت قبل از اینکه AC رو معرفی کنه یه بازی با اسم پروژه ادمکشی همچین چیزی (از قول یکی از مدیرای سایت اگر اشتباه نکنم) معرفی کرده بود که مولتی بود.

یا کپکام سر DMC4 شاید تنها جایی که خیلی تاکید بر انحصاری بودن بازی داشت توی TGS 05 بود اگر اشتباه نکنم که آخر تریلر Only PS3 نوشت و بعدش بجزء یه جا باز هم من جایی ندیدم سازنده ها خیلی تاکید داشته باشند بر انحصاری بودن بازی ...

شاید تنها دوتا بازی بود یکیش که هیچکس اصلا فکرش هم نمیکرد FF XIII بود یکیش هم که میشد حدس زد تیکن بود.

اونور هم ME بجزئ نسخه اولش، نسخه دومش کاملا واضح بود عرضه میشه، Bioshock هم که از اول بوی مولتی بودنش بود، از دمویی که اومد اسم PS3 توش بود و بعد ماسمالیش کردن ...

شاید برای سونی هم بشه NG رو نام برد ...

خلاصه اینکه هر دو شرکت هم از دست دادن، هم بدست آوردن زیاد آمارشون به نظرم با هم تفاوت نداره.

اینایی که شما نام بردی فقط عنوان بازیهای بزرگ بود !(البته dmc رو شماره زدی:d) حالا شماره هاش رو هم بزار کنارش با قبلیاش مقایسه کن !ببین چجوری بوده ؟!
البته خب AC جدید بوده ولی بازم متوسط بوده نه خیلی شاخ !
راستی عزیزان عاشق ماکرو که می گن اگه همه ی اینا با پول ماکرو مولتی شده ! چرا ماکرو باید عنوان های خوب رو ول کنه بره بازی آشغالی مثل Quantom Theory رو مولتی کنه ! یعنی تمام این بازیا با پول ماکرو مولتی شدن ! :-" و مثلاً خود شرکت نخواسته برای سود بیشتر مولتی کنه !
همگی در نوع خود، خوب بودن و فروش خوبی هم داشتن، حالا نسبت به نسخه های قبلشون خوب نبودن یه بحث دیگست.

به نظرت چرا مایکروسافت نخواسته یکی از بزرگترین عناوین نسل هفتم و از پروفروشترین بازی های انحصاری PS3 رو بدست بیاره ؟! واقعاً سوال بزرگیه
واقعانا؟ چرا نخواست؟ :d؟
اون کونامی که اون زمان من میدیدم مطمئنم با کمی شل کردن سر کیسه قشنگ MGS4 رو برای X360 عرضه میکرد، فکر میکنم مایکروسافت بهتر دید بچسبه به FF XIII هرچند هنوز اعتقاد دارم نیمدن MGS4 هیچ ربطی به فداری کونامی به سونی نداشت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or