6600gtبا pcمن ناسازگار شده...

tv47

کاربر سایت
Dec 2, 2005
294
نام
amir
سلام به دوستان (سال نو مبارک)
بدون مقدمه
یک 6600gtخریدم مدل:GV-N66T128VPسیستم بوت شد اما مونیتور روشن نشد البته باچند بار ریست کردن کار کرد .احتمال دادم مشکل از پاور باشد بعد پاورگرین480W نصب کردم(330REAL)سیستم اینبار هم با چند بار ریست کار افتاد ومونیتور روشن میشد این عمل گاهی اوقات 10 تا20 بار تکرار میشد تا سیستم کارکند تا اینکه اصلا کار نکرد(روشن شدن مونیتور)
با توضیح اینکه :
1-کارت گرافیکی 6600GTرا با یک سیستم دیگه تست کردم سالم بود
2-کارت گرافیکی قبلی:RADEON9600XT براحتی کار میکند
3-درتمام مدت سیستم بوت میشود ولی مونیتور روشن نمیشود
4-همه اجزا سالم هستند مثل:CPU RAM MINBORD...
5-شرکت ASUS گفتند مادر برد من این کارت را ساپورت مکند( درتماس تلفنی )
6-زمانیکه سیستم بعد از چند بار ریست بکار میافتاد بسیار عالی عمل میکرد(بازیهای DOOM-FEAR)را بدون هیچ مشکلی با رزولیشن بالا جواب میداد!!
لطفا بگید اشکال از چیست واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم؟از راهنمایی شما ممنون میشم.
3-مشخصات سیستم:
CPU :AMD2800 - RAM:1GB KINGESTON- MINBORD:ASUS MODEL-A7N8X-E DELUXE
 

tv47

کاربر سایت
Dec 2, 2005
294
نام
amir
دوستان یادم رفت بگم از هارد Sata 160 Gbاستفاده میکنم
ضمنا مشکل نرم افزاری هم ظاهرا ندارم(ویندوز...)چون زمانهایی که سیستم کاملا روشن میشد بدون مشکل ساعتها کار میکرد
من تاپیکهای مشابه مشکل خودم را هم خواندم و از راهنماییهای دوستان برای تست قطعات استفاده کردم
فعلا متاسفانه از کارت قبلی استفاده میکنم و منتظر راهنمایی شما دوستان هستم...
 

{ehsan}

کاربر سایت
Nov 29, 2005
1,970
نام
ehsan
فکر نکنم مشکل از مادر بورد باشه شاید مشکل از قسمت Pin های پشت کارت گرافیک که به مانیتور وصل میشه باشه و خوب اتصال پیدا نمیکنه ؟! البته این یه احتمال


1-شما خودت کارت گرافیک را نصب کردی ؟
2- آیا درایور قبلی را پاک کرد؟
3- قسمت SETUP WINDOWS را در حالت DEFAULS قرار بده
4-تنظیمات مانیتور را در حالت FACTORY RESET بزار
5-سیم مانیتورت قطی نداره؟یا اتصالی ؟
 
آخرین ویرایش:

789

کاربر سایت
Oct 17, 2005
916
نام
رامتین
دوسته عزیز سیستمه شما روش چه ورژنی از ویندوزه ایکس پی نصب هست ایا در هنگامه بالا اومدن صدای معروفه درست بودنه سخت افزار رو میشنوی؟

بعد فکر میکنم که شما درایوره گرافیکت مشکل داره یعنی درایو قبلی کارت گرافیکتو پاک کردی.
 

Kain

کاربر سایت
Sep 25, 2005
1,180
نام
مصطفی
نوشته شده توسط tv47:
سلام به دوستان (سال نو مبارک)
بدون مقدمه
یک 6600gtخریدم مدل:GV-N66T128VPسیستم بوت شد اما مونیتور روشن نشد البته باچند بار ریست کردن کار کرد .احتمال دادم مشکل از پاور باشد بعد پاورگرین480W نصب کردم(330REAL)سیستم اینبار هم با چند بار ریست کار افتاد ومونیتور روشن میشد این عمل گاهی اوقات 10 تا20 بار تکرار میشد تا سیستم کارکند تا اینکه اصلا کار نکرد(روشن شدن مونیتور)
با توضیح اینکه :
1-کارت گرافیکی 6600GTرا با یک سیستم دیگه تست کردم سالم بود
2-کارت گرافیکی قبلی:RADEON9600XT براحتی کار میکند
3-درتمام مدت سیستم بوت میشود ولی مونیتور روشن نمیشود
4-همه اجزا سالم هستند مثل:CPU RAM MINBORD...
5-شرکت ASUS گفتند مادر برد من این کارت را ساپورت مکند( درتماس تلفنی )
6-زمانیکه سیستم بعد از چند بار ریست بکار میافتاد بسیار عالی عمل میکرد(بازیهای DOOM-FEAR)را بدون هیچ مشکلی با رزولیشن بالا جواب میداد!!
لطفا بگید اشکال از چیست واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم؟از راهنمایی شما ممنون میشم.
3-مشخصات سیستم:
CPU :AMD2800 - RAM:1GB KINGESTON- MINBORD:ASUS MODEL-A7N8X-E DELUXE
دوست عزیز مشکل شما به احتمال زیاد همون طور که دوستمون هم گفت از از مادربورد هست .
تنظیمات مادربورد رو به حالت Default در بیار و اگه مادربوردت ورژن جدید بایوس داره حتما نصب کن .
ممکن هم هست مشکل از بایوست باشه .
و یک نکته بسیار مهم دیگه اینکه کارت GF 6600 GT نسخه AGP بدلیل اینکه نمیتونه تمام برق مورد نیازش رو از اسلات AGP تامین کنه یه کانکتور برق باید حتما بهش وصل بشه .
شما این کار رو کردی ؟ فیش برق رو درست و محکم جا زدی ؟
البته اینو هم بگم که اگه بلد نیستی , آپدیت رو انجام نده چون اگه اشتباه کنی ممکنه اصلا دیگه سیستمت بوت نشه .
در ضمن از بایوس فعلی ات هم حتما یه Back Up بگیر . ;)
 

tv47

کاربر سایت
Dec 2, 2005
294
نام
amir
سلام به دوستان
ehsan_62 دوست عزیز
کارت گرافیک رو خودم نصب کردم
درایور قبلی رو کاملا پاک کردم
اتصالات مونیتور هم سالمند چک کردم
امادر مورد پیشنهادات شما:-
-3 قسمت SETUP WINDOWS را در حالت DEFAULS قرار بده
4-تنظیمات مانیتور را در حالت FACTORY RESET بزار


لطفایک توضیح در مورد مسیرها وچگونه گی اجرا کردنشان بدهید-ممنون ازتوجهتان
vbmenu_register("postmenu_35238", true);
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=425
 

tv47

کاربر سایت
Dec 2, 2005
294
نام
amir
دوست خوبم رامتین 789
ورژن ویندوز:
--servic pack2- win xp vesion 2002
--هنگام بالا امدن ویندوز سیستم کاملا بوت میشود سی پی یو وسایر اجزا کار میکنند اما صدای خاصی شنیده نمیشود فکر میکنم ویندوز بالا میاید اما مونیتور کاملا خاموش است.
--درمورد درایور کارت گرافیک من درایور قبلی رو کاملا پاک کردم (radeon)و درایور جدید (nvidia)رو نصب کردم لطفا توضیح دهید بهترین حالت چیست
ضمن اینکه وقتیکه سیستم بالا میامد باکارت جدیدالبته پس از کلی ریست کردن اما بسیار عالی کار میکرد واصلا مشکل نرم افزاری نداشت
حتی مشخصات کارت مثل core clock-memory cloukوسایر تنظیمات بدون مشکل عمل میکرد
فقط یک چیزی یادم امد با 3dmark2006 تست گرفتم که خطا میداد و ارور میداد این مشکل ممکن است ربط داشته باشد؟
 

tv47

کاربر سایت
Dec 2, 2005
294
نام
amir
kianعزیز باتشکر از توجهت
من کانکتور برق رو وصل کردم وبا تمام فیشها امتحان کردم!!
لطفا مسیر چگونگی Default رابرایم توضیح بده همچنین ورژن جدید بایوس رو چگونه دانلود کنم وچگونه Back Up بگیرم!!! ممنون میشوم
 

UBI

کاربر سایت
Sep 23, 2005
164
من هم از وقتی 6600 GT گرفتم یه مشکلی دارم. اونم این که تو همه بازیها یه مدت که میگزره همه رنگها قاطی میشه و باید سیستم رو ریست کنم.البته همه درایور ها رو هم تست کردم ولی باز درست نشد. وقتی هم که ریست میکنم یه Error میده که میگه برق کافی از پاور بهش نمیرسه ولی من پاورم رو هم عوض کردم و یه پاور 400 گرفتم باز هم هیچ فرقی نکرد در ضمن قدرت کارت تو بازیها از کارت دوستم که 6600 معمولی هست کمتره در صورتی که هم کارت من هم main هم Cpu من قویتره !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید .
 

Kain

کاربر سایت
Sep 25, 2005
1,180
نام
مصطفی
نوشته شده توسط tv47:
kianعزیز باتشکر از توجهت
من کانکتور برق رو وصل کردم وبا تمام فیشها امتحان کردم!!
لطفا مسیر چگونگی Default رابرایم توضیح بده همچنین ورژن جدید بایوس رو چگونه دانلود کنم وچگونه Back Up بگیرم!!! ممنون میشوم
راستش من شخصا بدلیل اینکه با مادربورد های Asus حال نمیکنم , زیاد با این مادربورد ها کار نکردم . یکی از دلایلی که از ایسوس بدم میاد سر همین بایوس هست .
بایوسش با همه فرق داره و خیلی بدریخت تر و سر در گم تره . بگذریم .
تو قسمت بایوس همه مادربورد ها گزینه ای وجود داره به اسم Restore Default یا یه چیزی شبیه این که تنظیمات بایوس رو به حالت پیش فرض و استاندارد در میاره .
ممکنه شما اشتباها جایی رو دستکاری کرده باشین و این مشکل بوجود آومده باشه .
پس از Default کردن تغییرات رو ذخیره کنین و از بایوس خارج شین .
ورژن بایوس رو معمولا تو قسمت بایوس همون بالا مینویسه . شما اول ببین ورژنش چنده .
بعد با ورژن آخرین بایوس مطابقیت بده . اگه دیدی رو سیستمت همون آخرین ورژن نصبه که هیچ در غیر اینصورت باید آپدیت کنی .
تمامی مادربوردها معمولا تو سی دی اصلی خود مادربورد برنامه ای واسه Backup گیری یا Update کردن بایوس وجود داره .
مثلا برای مادربوردهای گیگابایت برنامه ای هست به اسم Bios Writer @ که وقتی برنامه رو اجرا میکنی چند تا گزینه توش داره .
یه گزینه که نوشته Backup که از بایوست یه پشتیبان میگیره و بصورت یه فایل میریزه رو هارد .
یه گزینه هم داره واسه Update که هم از طریق اینترنت میشه و هم از طریق هارد .
شما باید ورژن جدید بایوس مادر بوردت رو دانلود کنی بعد از روی هارد و انتخاب فایلی که دانلود کردی بایوس رو آپدیت کنی .
برای مادربوردهای ایسوس هم باید همچین برنامه ای باشه . من تا حالا کار نکردم .
البته الان دارم میگردم تا هم این برنامه و هم بایوس جدیدت رو برات پیدا کنم . پیدا که کردم آخر پست لینکشو برات میزارم .
اگه با آپدیت هم مشکل حل نشد معلومه که مادربوردت با این کارت گرافیک سازگاری نداره .
باید بری کارتت رو عوض کنی . ;)
خوب دوست عزیز . این لینک دانلود آخرین ورژن بایوست هست :
تو لینک زیر یه جا اون بالا نوشته Please Select the Product که زیرش 3 تا منوی کشویی داره واسه انتخاب . تو اولی Motherboard رو انتخاب کن . دومی رو روی SocketA 462 بزار و سومی رو مدل مادر بوردت رو انتخاب کن . یعنیA7N8X-E DELUXE و بعد Search رو بزن .
( آخرین بایوسی که اینجا زده ورژن 1013 هست که در تاریخ 19 / 11 / 2004 عرضه شده . اینو دانلود کن . حجم 396.79 کیلوبایت . تو لینک زیر برو به قسمت BIOS و از اونجا دانلود کن )

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

موفق باشی .
 

Kain

کاربر سایت
Sep 25, 2005
1,180
نام
مصطفی
نوشته شده توسط MaNsooR:
من هم از وقتی 6600 GT گرفتم یه مشکلی دارم. اونم این که تو همه بازیها یه مدت که میگزره همه رنگها قاطی میشه و باید سیستم رو ریست کنم.البته همه درایور ها رو هم تست کردم ولی باز درست نشد. وقتی هم که ریست میکنم یه Error میده که میگه برق کافی از پاور بهش نمیرسه ولی من پاورم رو هم عوض کردم و یه پاور 400 گرفتم باز هم هیچ فرقی نکرد در ضمن قدرت کارت تو بازیها از کارت دوستم که 6600 معمولی هست کمتره در صورتی که هم کارت من هم main هم Cpu من قویتره !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید .
خوب دوست عزیز .
شما اول از همه بگو مدل دقیق و کامل کارت گرافیک و مدل دقیق مادربوردت چی هست .
کارت گرافیکت AGP هست یا PCI - Express ؟
کارتهای AGP 6600 GT یه کانکتور برق روشون داره که باید حتما یه برق از پاور بهش وصل بشه شما این کار رو کردی ؟
پاور 400 واتی که گرفتی چه مارکی هست و چند گرفتی ؟
اگه از این پاور های 10 هزار تومنی باشه که 400 وات واقعی نیست !
حداکثر 250 واته که الکی روش نوشته 400 وات . یه پاور 400 وات واقعی حدود 50 تومن قیمتشه !!
شاید پاورت ضعیفه ! شاید کابل برق کارت رو درست نصب نکردی و ...
تا جواب سوال ها مو ندی نمیتونم درست و دقیق راهنماییت کنم . :neutral:
 

tv47

کاربر سایت
Dec 2, 2005
294
نام
amir
سلام به همه دوستان
اول بگم که سیستم من درست شد:exclaim: اما به طرز فجیعی عجیب درست شد:exclaim: :exclaim:
من از دو رم KINGESTON-512 به صورت dual chanelاستفاده می کردم و درproperties;کامپیوترم رمها درست کار میکنند -بطور اتفاقی یکی از رمها رو برداشتم وسیستم براحتی بوت شد و مونیتور هم روشن شد (تا الان 20 دفعه ریست کردم و کاملا روشن شده )خیلی عجیب است ظاهرا رمها سالم هستند- بطور مجزا هر دو رم را نصب کردم (هر بار یک رم512)و هر دو هنگام نصب روی سیستم درست عمل کرد:exclaim: لطفا به من بگویید چه اتفاقی افتاده؟ چرا سیستم با mg ram-512 درست کار میکند ولی با mg ram- 1024مشکل دارد .ایا اشکال از رم است یا...--چگونه از همه ظرفیت رم ها استفاده کنم
از راهنمایی دوستان ممنون میشوم...
ضمنا بسیار متشکرم از KAIN عزیز بخاطر راهنمایی بسیار کامل در مورد Update Bios -این عمل را هم انجام دادم ولی عمل نکرد به هرحال اینو یاد گرفتم وازتو ممنونم
 
آخرین ویرایش:

tv47

کاربر سایت
Dec 2, 2005
294
نام
amir
رمهای من همانطور که گفتم Kingeston هستند و ظاهرا اصلند با هولو گرام Mbc که نمیدونم گارانتیه چه شرکتیه. ایا امکان داره نیم سوز شده باشن (چه جوری بفهمم سالمن هرچند که هر کدوم به تتنهایی درست کار میکنن )یا اینکه باید در بایوس سیستم تغییراتی بدم؟اصلا چه اتفاقی افتاده؟
 
آخرین ویرایش:

XENOS

Gold User
Oct 22, 2005
392
اگه هر دو حافظه 512 مگابايتي در سيستم قبلي در واقع با كارت گرافيك قبليت سالم
كارميكردن پس نميتونه ايراد از حافظه باشه مگه اينكه در هنگام نصب كارت جديدبه حافظه مورد نظر ضربه خورده باشه كه اين هم نيست چون هر دو حافظه جداگانه تست شده و سالم بودن خوب با ارتقا بايوس هم كه مشكل حل نشده البته برد شما يكي از بهترينهاي پردازنده هاي خانواده amd athlon xp بود اما چند سالي از دورش ميگذره البته اين دليل نميشه كه سازگار نباشه بهرحال چند پيشنهاد ميدم شايد مشكلت در حالت استفاده از دو ماژول حافظه حل شه:

1.اصولا بعد از نصب يه كارت گرافيك nvidia روي سيستمي كه قبلا يه محصول ati نصب شده بود يا بالعكس در صورت ريشه كن نكردن فايلهاي راه انداز كارت قبلي مشكلاتي در زمينه سازگاري بوجود مياد(نميگم ممكنه مشكل اينچنيني باشه) شما از اينجا
برنامه driver cleaner prof نصب كن و با اون هر فايل مربوط به كارت گرافيك قبليت رو از ويندوزت محو كن
2.نصب اخرين راه انداز كارت گرافيك هاي nvidia از اينجا
3. من تنظيمات مربوط به بايوس مادربردت رو نميدونم اما ببين زماني كه دو ماژول رو با هم نصب ميكني هنگام فعال كردن dual channel اين اتفاق ميافته؟ واينكه با تغيير به حالت single channel اين وضعيت همچنان هست يا نه؟

پستمو ويرايش كردم كه بگم اگه با موارد بالا به جواب نرسيدي كه احتمالش هم زياده به احتمال خيلي بيشتر مشكل از پاورت هست خصوصا كه منطقيه اگه سيستم با دو ماژول حافظه پايداري خودشو از دست ميده در حالي كه هر دو سالمن مشخص كننده اينه كه توان مصرفي برقي سيستم بالا ميره و پاور ناتوان از تامينش هست واين موقعي اتفاق افتاده كه كارت گرافيك جديد با مصرف برق بيشتر نسبت به كارت قبلي به سيستم اضافه شده و بهمين خاطر اونو با يك كانكتور molex برق روي برد همراه كردن(در مدلهاي AGP)
نتيجه اينه كه حتما سيستمتو با يه پاور قويتر بررسي كن و نتيجه رو اعلام كن
 
آخرین ویرایش:

UBI

کاربر سایت
Sep 23, 2005
164
نوشته شده توسط Kain:
خوب دوست عزیز .
شما اول از همه بگو مدل دقیق و کامل کارت گرافیک و مدل دقیق مادربوردت چی هست .
کارت گرافیکت AGP هست یا PCI - Express ؟
کارتهای AGP 6600 GT یه کانکتور برق روشون داره که باید حتما یه برق از پاور بهش وصل بشه شما این کار رو کردی ؟
پاور 400 واتی که گرفتی چه مارکی هست و چند گرفتی ؟
اگه از این پاور های 10 هزار تومنی باشه که 400 وات واقعی نیست !
حداکثر 250 واته که الکی روش نوشته 400 وات . یه پاور 400 وات واقعی حدود 50 تومن قیمتشه !!
شاید پاورت ضعیفه ! شاید کابل برق کارت رو درست نصب نکردی و ...
تا جواب سوال ها مو ندی نمیتونم درست و دقیق راهنماییت کنم . :neutral:
Graphic : Asus N6600GT 128Mb DDR3 & AGP
Main : Asus P4P8X ICH5 & 865P
کانکتور رو وصل کردم.
مارک Viera , آره از همین 10 هزار تومنی هاست !!
فردا میرم یه Green 400W میگیرم . احتمالا برای همین پاور باشه چون رو جعبه کارت گرافیک نوشته Minimum Power : 300W
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند (کاربران: 0, مهمان: 1)

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟