60% از XBOX360های منطقه ی UK دچار Hardware Failure شدند!

Silent Death

کاربر سایت
rrod.jpg

آماری توسط CNET UK گرفته شده است که نشان دهنده ی میزان خرابی سه کنسول PS3,XBOX360,Wii در این منطقه (UK) می باشد. این آمار نشان داد که 60٪ از دارندگان کنسول XBOX360 که مورد آمارگیری قرار گرفتند کنسول شان دچار مشکلات سخت افزاری شده است. این آمار برای PS3 حدود 16٪ و برای Wii نیز حدود 6٪ است.

از 1128 نفری که مورد آمارگیری بوده اند, 562 نفر XBOX360 ـ 473 نفر PS3 و 591 نفر از آنان نیز کنسول Wii داشته اند که چند نفر بیش از یک کنسول را داشته اند.

این آزمایش همچنین نشان داد که خرابی کنسول XBOX360 تقریبا 12 ماه پس از خرید, و 47٪ نیز در کمتر از یک سال خرابی کنسول خود را گزارش داده اند. از این تعداد 72٪ مصرف کنندگان از گارانتی کنسول خود استفاده کرده اند و 15٪ نیز شخصا برای تعمیر کنسول اقدام کرده اند.

CNET UK اضافه کرد که این آمار نمی تواند شمای کلی خرابی این سه کنسول در کل دنیا باشد.

منبع (1) VG247

منبع (2) GameSpot (توضیحات کامل تر)

تا اونجا که من تو بلاگ مدیر پروژه OGRE خوندم، تو مدتی که دستگاهش برای تعمیر رفته بود، دستگاه جایگزین بهش داده بودن.

اگه لینکش مهمه بگردم پیداش کنم.
این مورد خاص هستش! من بعضی جاها میخوندم که بیچاره ها دستگاه رو میدادن میگفتن یک ماه منتظر باید بمونیم تا کنسول رو تعمیر کنند و برگردونند! یکیش هم که بیچاره گفته بود من حال و حوصله ندارم صبر کنم بدون معطلی رفته بود یه نو خریده بود اون قبلی رو داده بود تعمیر! راستی این مدیر پروژه OGRE کی هست؟! :دی اصلا پروژه ی OGRE چی هست؟!‌ :دی

عنوان خبر به متن خبر ربطی نداره...
عنوا خبر نوشته"60% از 360 های منطقه ی UK دچار Hardware Failure هستند"(که البته نحوه ی نوشتن و تلفیق جملات انگلیسی و فارسی در نوع خودش بی نظیره).
بعد توی متن خبر نوشته 1000 و خورده ای،کل 360 های منطقه ی بریتانیا 1000 و خورده این؟!
یه مدت پیش هم یه همچین درصدهایی اومد ولی سوال اینه که حتی با وجود معتبر بودن MCV آیا موسسه ی آمار گیرنده صلاحیت داشته؟آیا کارش همینه؟
به هر حال جالبه که(60%)360 های "منطقه ی بریتانیا"lool خراب شدن و بازی هم 360 تو این منطقه فروش میره...
So long

چند ماه پیش هم چنین تایپیکی زده شده بود که فکر کنم تا 7-8 صفحه پیش رفت و در نهایت قفل!! موضوع هم سر این بود که این آمارگیری اعتبار نداره و غلطه و....... (پس لطفا ادامه ندید به نتیجه نمی رسید!;))

عنوا خبر نوشته"60% از 360 های منطقه ی UK دچار Hardware Failure هستند"(که البته نحوه ی نوشتن و تلفیق جملات انگلیسی و فارسی در نوع خودش بی نظیره).
بعد توی متن خبر نوشته 1000 و خورده ای،کل 360 های منطقه ی بریتانیا 1000 و خورده این؟!
یه مدت پیش هم یه همچین درصدهایی اومد ولی سوال اینه که حتی با وجود معتبر بودن MCV آیا موسسه ی آمار گیرنده صلاحیت داشته؟آیا کارش همینه؟
به هر حال جالبه که(60%)360 های "منطقه ی بریتانیا"lool خراب شدن و بازی هم 360 تو این منطقه فروش میره...
So long
خوب شما که اینقدر حساس هستید حتما همچین تاپیکی رو باز میکنید و متن رو می خونید! من مطمئنم. حالا هم اگه عنوان تاپیک خیلی تو ذوق می زنه باید "شما" یه عنوان درست انتخاب کنید و به ناظم ها بگید عوض کنن عنوان تاپیک رو!

خود کسی که نظر سنجی رو انجام داده گفته نمیشه این آمار رو به همه کنسولها تعمیم داد ! پس دیگه نیازی نیست من چیزی بگم ! ;) اما حالا که اصرار میکنی میگم ! این آمار مثل آمار قبلی وارد جزئیات مشکلات ( Failure Rate ) نشده که من از دو تا سایت گذاشتم که توی هر دوتاش RRoD همه مشکل نبود از نصف هم کمتر بود ! ضمن اینکه اعلام نکرده این آزمون چطور برگذار شده ! یعنی نگفته کنسولهای استفاده شده برای چه تاریخی و از چه سریی بودن ! در نتیجه ... :laughing:

در ضمن این جور تاپیکها هم دیگه تاریخ انقضاشون گذشته ! چون هر کی میخواست فکرش جهت خاصی بگیره گرفته و دیگه این جور خبرها تاثیر در ذهنیت افراد نداره ! من که بیش از یک سال هست روزی 6-7 ساعت بدون هیچ مشکلی با کنسولم بازی میکنم ( حداقل ) این نظر سنجی ها برام هیچ اهمیتی نداره و نداشته ! اگر بحثی هم کردم برای روشن شدن موضوع بوده !

Last edited by a moderator:
این نظر سنجی ها رو بخونید و برید.بالا یا پایین این اعداد زیاد مهم نیست.چون توی نتیجه تغییر زیادی حاصل نمیکنه.و این آمار ها درست یا غلط یه چیز رو بیشتر مشخص نمیکنه و اونم اینکه:
بی کیفیت ترین کنسول نسل حاضر 360 هست.(به فن های مایکرو بر نخوره)
آمار خرابی wii از PS3 کمتره(به فن های سونی بر نخوره)
.........................................
در ضمن هیچ جای دنیا نمیرن از کلیه افراد آمار بگیرند،اگه اینجور بود خوب پس علم آمار و ....همه کشک!از آمار گیر بیچاره ایراد.....!!؟؟؟!!همین 1000 نفر رو هم اگه فکرشو بکنید میبینید سخته و هزینه داره.

تا اونجا که من تو بلاگ مدیر پروژه OGRE خوندم، تو مدتی که دستگاهش برای تعمیر رفته بود، دستگاه جایگزین بهش داده بودن.

اگه لینکش مهمه بگردم پیداش کنم.

یعنی به هرکسی که دستگاهش رفته گارانتی یکی جایگزین دادند ؟
شاید طرف با یکی از این شرکتها که دستگاهها را گارانتی می کنند (بجز مایکروسافت) قرارداد داشته که اگر خراب شد بهش دستگاه جایگزین بدند. فکر نکنم مایکروسافت یا هیچ شرکت دیگه ای برای گارانتی های معمولیش چنین کاری بکنه.

اونقدر این بحث جالبه که دوستان سایت CNET رو زیر سوال میبرند!!!lol
قدیمی هام خوب گفتند مشت نمونه خروار هست!
هر چند به نظرم ممکنه کم باشه تعداد افراد آمار گیری شده اما نمیشه دیگه درصد ها رو خیلی جابجا کنیم!
حتی اگه در نظر بگیریم که 10% هم اشتباه گفته باز....

این خیلی جالبه:d:
AS CNET UK notes, its survey was self-selecting, so as with the Game Informer results, they do not represent a random or necessarily representative sample. CNET UK has the full story on its site now, including the anecdote of one user whose Xbox 360 "was repaired six times before (being) refunded by Microsoft."

درباره تلفیق آره فکر کنم اما کاملا درست نوشته شده عنوان.
در خوده سایت CNET UK این جمله ذکر شده:
60 per cent of Xbox 360s have broken
بعد درباره اون جارت صفحه قبل توی خبر عنوان شده که بعد از ژانویه 2008 هم دوباره 34 درصد گفتند که کنسولشون 3 چراغ داده که باز هم 2برابر میزان PS3 هستش.پس جاسپر موثر بوده اما نجات بخش نبوده.
Of those Xbox owners who have bought their Xbox since January 2008, 34 per cent report that their Xboxes have broken -- still double the lifetime failure rate of the PS3.
29% هم عنوان کردن که در 2 سال 2 بار کنسولشون 3 چراغ داده!
البته اینم باید در نظر گرفت که در خبر گفته شده:
This was a self-selecting survey, so it doesn't represent a random sample of console owners. It's likely that people whose consoles have had problems are more motivated to fill out the survey, but the results are still interesting when you compare the Xbox 360 to its competitors.

آخرین ویرایش:
اونقدر این بحث جالبه که دوستان سایت CNET رو زیر سوال میبرند!!!lol
شما که آمار CNET رو قبول داری میشه بگی تا بحال CNET در عرصه ی آمار فعالیت داشته یا نه؟اصلاً این آمارو CNET چطوری بدست آورده؟CNET معتبر هست ولی در حوضه ی فعالیت خودش شما اگه بگن Nissan داره وارد صنعت بازی میشه عکس العملت چیه؟میگی چون Nissan شرکت خوبیه پس حتماً بازی های خوبی هم میسازه؟loool
درباره تلفیق آره فکر کنم اما کاملا درست نوشته شده عنوان.
در خوده سایت CNET UK این جمله ذکر شده:
من نامی از نویسنده ی خبر نبردم و فقط گفتم:
جمله ی بالا میتونه به این معنی هم باشه که عنوان و متن خبر اصلی مرتبط نیستند،نمی تونه؟
و اما راجع به نسبت 1000 و خورده ای سیستم به حداقل 3/5 میلیون دستگاه هم هیچ حرفی ندارم به نظر شما از تست 1000 و خورده ای دستگاه که خدا میدونه مدلشون چیه و...میشه تشخیص داد که همه ی 3/5 میلیون مشکل دار بودن یا نه؟!
اگه اینجوری بود که برای انتخابات ها هیچ مشکلی نداشتیم:)
ضمناً CNET یا هر سایت دیگه ای هم بالاخره بخاطر روابط رسمی با شرکت های بازی سازی مختلف معتبر محسوب میشن پس کار شاخی انجام نمی دن چون مثلاً یه سایت توی ایران اگه امکانات اینجوری سایت ها رو داشت میتونست به عنوان منبع حساب بشه پس لطفاً سایت ها رو یه جوری جلوه ندید که انگار حرفشون وحی منزله.

آخرین ویرایش:
شما که آمار CNET رو قبول داری میشه بگی تا بحال CNET در عرصه ی آمار فعالیت داشته یا نه؟اصلاً این آمارو CNET چطوری بدست آورده؟CNET معتبر هست ولی در حوضه ی فعالیت خودش شما اگه بگن Nissan داره وارد صنعت بازی میشه عکس العملت چیه؟میگی چون Nissan شرکت خوبیه پس حتماً بازی های خوبی هم میسازه؟loool
مگه توی آمار قبلی سازمان آمار و برنامه بودجه آمار گرفته بود!؟
میشه بگید حوزه فعالیت CNET چیه!؟
یک طوری حرف و مثال نیسان میزنید انگار این سایت تا دیروز شکلات میفروخته!
دیگه فکر کنم برای همه روشن باشه که رفرنس بهتر از CNET برای نقد و رویو هاش وجود نداره!
تمام اقلام سخت افزاری رو کاملا موشکافانه مورد نقد قرار میده.شما الان میتونید تمامی کنسول های این نسل رو ریویوشونو توی سایت پیدا کنید و بخونید و بفهمید که چقدر دقیق نوشته شده!
درباره نحوه آمار گیری توی پست قبلیم هم اشاره داشتم که کسانی ریویو های این سایت رو در رابطه با گیم میخونن نظر سنجی انجام شه.همینطورم در بالا نوشتم خود CNET اذعان داشته و گفته ممکنه درصدی از این آمار نادرست و به خاطر علایق فردی باشه ولی باز چیزی رو عوض نمیکنه!
جمله ی بالا میتونه به این معنی هم باشه که عنوان و متن خبر اصلی مرتبط نیستند،نمی تونه؟
منم قبلا از این که پست بدم فکر کردم چه عنوانی میشه به جز این داد اما چیزی به کوتاهی عنوان نتونستم پیدا کنم!
هر چند شما کلا با عنواوین مرتبط با X360 مشکل دارید!
و اما راجع به نسبت 1000 و خورده ای سیستم به حداقل 3/5 میلیون دستگاه هم هیچ حرفی ندارم به نظر شما از تست 1000 و خورده ای دستگاه که خدا میدونه مدلشون چیه و...میشه تشخیص داد که همه ی 3/5 میلیون مشکل دار بودن یا نه؟!
من خودم بالا نوشتم!
هر چند به نظرم ممکنه کم باشه تعداد افراد آمار گیری شده اما نمیشه دیگه درصد ها رو خیلی جابجا کنیم!
اما هر چقدر جامعه آماری بزرگتر بشه درصد تغییرات هم کمتر میشه!پس فکر نکنم هر چقدر هم کم کنیم باز به زیرمقداری مورد نظر برسه!
شما حتی نظرات کاربران GS رو هم بخونید میفهمید ....
پس لطفاً سایت ها رو یه جوری جلوه ندید که انگار حرفشون وحی منزله.
اینو سعی میکنم فراموش نکنم چون بعد ها بسیار کاربرد داره!!!!

همین دیگه فردا منم برم تو سایت مثلاً CNET بعد یه آمار بدم شما قبول می کنی،نمی کنی؟
بررسی شرایط سخت افزاری یه کنسول چیز متفاوتی از نظر سنجیه،فردا اگه تو BC یه نظر سنجی بذارن و من بگم بله من یه Wii داشتم بعد از 6 ماه خراب شد کسی میتونه بگه نه آقا شما داری خالی میبندی؟نمی تونه چون نظرسنجیه به هر حال خوب شد فهمیدم کلاً عرصه ی فعالیت CNET چیه...

خیلی جالبه بعضیا اینجا چقدر اصرار به معتبر بودن این آمار دارن وقتی خوده CNET میگه:
CNET says the survey does not “represent a random or necessarily representative sample”.

آماری که Sample Size اون چیزی حدوده 1000 تا باشه تو ملیونها کنسول و حتی میتونه Random نباشه(بقوله خوده CNET) و بصورته Survey آنلاین هست (که تو اینترنت هم ماشالا پره فنبویه) واقعا به چه دردی میخوره؟
واقعا اصلا احتیاج نیست کارشناسه آماراحتمالات باشید تا به خنده دار بودنه این آمار پی ببرید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or