6,000 شغل در مایکروسافت از بین می‌رود، Xbox بیشترین سهم را خواهد داشت؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
ppwympph7l1g84dy7ca1.jpg

Bloomberg در آخرین گزارش خود از از بین رفتن 6,000 شغل در مایکروسافت خبر داد.

در این گزارش آمده است که تعداد آن بیش از 5,800 شغلی است که مایکروسافت در سال 2009 از بین برده و "بعضی" از این شغل‌ها نیز از بخش بازاریابی Xbox است. تعدادی نیز از دپارتمان تست نرم‌افزار‌ها است.

از طرفی منبعی ناشناس به MCV گفته است که این اقدام تاثیر زیادی بر بخش Xbox خواهد داشت و مایکروسافت این خبر را تا پنج شنبه اعلام خواهد کرد. این منبع اضافه می‌کند که از کارمندانی که شغل خود را از دست می‌دهند خواسته می‌شود در بخشی به غیر از بازاریابی، تولید و یا فروش Xbox استخدام شوند.

چندی پیش بود که Nadella از پشتیبانی بخش Xbox و موبایل خبر داده بود.

منبع

تقریبا نوکیا رو نابود کردن رفت، 12.5 هزار تا شغل از بین رفت!
یعنی من موندم تو مغز مدیر عامل این شرکت چی گذاشته بودن که با بی عقلی تموم به زور خواست نوکیا از اندروید استفاده نکنه تا به این وضعیت برسه. همین تعداد کارمند رو اخراج میکردن خودشون، بعد هم گوشی های اندرویدی میدادن الان نصف فروش اسمارت فون جهان دستشون بود.
حالا هم که تقریبا شرکت نابود شد رفت.
6 هزار نفر هم که از خود مایکروسافت اخراج میشند، قرار هم نیست این 6 هزار نفر رو بردارن ببرن جای دیگه، اکثریتشون کلا بازخرید میشند میرن، یک سریشون که توی رزومشون کارای دیگه ای هم هست و میتونند در بخش های دیگه فعالیت کنند میرن تو مابقی مایکروسافت.

در کل، این بابا که اومده توی مایکروسافت اصلا جالب نمیزنه1

یعنی من موندم تو مغز مدیر عامل این شرکت چی گذاشته بودن که با بی عقلی تموم به زور خواست نوکیا از اندروید استفاده نکنه تا به این وضعیت برسه. همین تعداد کارمند رو اخراج میکردن خودشون، بعد هم گوشی های اندرویدی میدادن الان نصف فروش اسمارت فون جهان دستشون بود.
6 هزار نفر هم که از خود مایکروسافت اخراج میشند، قرار هم نیست این 6 هزار نفر رو بردارن ببرن جای دیگه، اکثریتشون کلا بازخرید میشند میرن، یک سریشون که توی رزومشون کارای دیگه ای هم هست و میتونند در بخش های دیگه فعالیت کنند میرن تو مابقی مایکروسافت.

اصلا می دونی جریان چیه یا تیتر رو دیدی اومدی پست دادی؟:|
این 6 هزار نفر رو جابه جا کردن فقط، نوکیا هم هیچ بلایی سرش نیومده، یه تعداد میندازن بیرون، یه تعداد دیگه جاش استخدام می کنن:)
کسی هم به زور نخواست نوکیا وین فون استفاده کنه، خود نوکیا بود که کلا سمت اندروید نرفت.

من با مایکروسافت صحبت کردم گفتند بیشتر از اینکه نگران خودمون باشیم نگران کارشناسان بازی سنتر هستیم :|

خیلی د وست داشتم به خبر در مورد اخراج 20 نفر از سونی اومده بود ... الان فکر کنم صفحه 20-22 بود ... حلوای سونی رو هم پخش کرده بودن بعضی دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or