6 شخصیت جدید برای Street Fighter X Tekken تایید شد!

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
Law-SfxT-011712-280x80.jpg

با سلام تقریبا 1 ماه چند روز تا عرضه SF X TEKKEN باقی مانده امروز 6 شخصیت جدید برای این بازی معرفی شد!!
Vega Balrog Marshal Law Paul با عرضه چند عکس از GP بازی برای بازی تایید شدن در چند تیزر دیگر هم که Capcom مننشر کرد چند کارکتر مجهول رو نشون دادن که احتمال 90% یکی از اونها Orge و دیگری (خیلی تابلو هست ) Akuma هست
بازی SF X TEKKEN روز 6 مارچ 2012 ریلیس خواهد شد!

خو نمیشه که شهاب، بعد اونورم ریو رو نمیاوردن مثلا؟
یه SF و ریو! ولی تکن و جین به اندازه متکی بودن SF روی ریو، نیستن. در ثانی، کمبو های 2 بعدی و SF مانند به اندازه بازی های 3 بعدی تنوع و پرشمار نیستند. یعنی ممکنه شباهت زیادی بین کازویا، جین و هیهاچی باشه.

یه SF و ریو! ولی تکن و جین به اندازه متکی بودن SF روی ریو، نیستن. در ثانی، کمبو های 2 بعدی و SF مانند به اندازه بازی های 3 بعدی تنوع و پرشمار نیستند. یعنی ممکنه شباهت زیادی بین کازویا، جین و هیهاچی باشه.
نذارن هم نصف جذابیت بازی به خاطر عدم حضور جین به صورت دو بعدی از بین میره ! اصل کار به اینه که سه بعدی ها رو بتونیم دو بعدی تجربه کنیم و بعد دو بعدی ها رو به صورت سه بعدی ! :دی اگه ریو توی شماره ی بعد نخواد حضور داشته باشه هم باز بدرد نمیخوره ! و گرنه اگه هر شخصیت اصلی بخواد فقط توی بازی به سبک خودش باشه که خب هم SF جدا توی این نسل داریم هم T ! چه مرضیه بخواییم این رو بازی کنیم ؟!
اصلا گرفتی من چی گفتم؟ گفتم وابستگی SF به ریو به اندازه تکن به جین نیستش. اگه جین توی SFXT نباشه اونقدر مهم نیست. یعنی به نظر من حتی اگه نبود بهتر بود که اینور کازویا باشه اونور جین. الان یعنی من گفتم اونور ریو نباشه؟؟
منم دارم میگم برعکس وابستگی داره ! هر چی باشه اکثراً تکن رو به جین میشناسن تا کازویا و هیهاچی ! غیر از اینه ؟! اصلاً تکنی که توش جین نباشه ناقصه ! حالا برای کازویا هم همین شرایط صادقه ؟
احسان تو چرا وقتی متوجه منظور من نمیشی نارنجک میبندی میای توی بحث
biggrin1.gif
؟ من میگم اگه قراره این دو تا بازی جالب باشه، باید یه سری فرق ها توش باشه. جالب ترش این بود که اینور ریو توی 2 بعدی کازویا بره سراغش، اونور توی 2 بعدی ریو بره پیش جین. نه اینکه هر 2 تا بازی یه سری شخصیت باشه.
ضمنا وابستگی تکن به جین، یک سوم SF به ریو هم نیست. جین از 3 وارد داستان شدش. 2 تای قبلی یعنی الان ناقص بودن
biggrin1.gif
؟ و اینکه پایان 6 هم اصلا بعید نیست دیگه نبینیم جین رو.
و اینکه الانم بازم تاکید میکنم کسی اینجا حرف از وابستگی تکن به کازویا نزد. خواهشا منظور حرف رو بگیرید بعد نقل قول کنید
biggrin1.gif
!
دل به دل راه داره شهاب :دی مشکل دو طرفه ـس :دی من نمیگم کی به کی وابسته ـس یا نیست ! (از نقل قولی که خودت کردی بحث وابستگی رو آوردی وسط و گرنه من هدفم از نقل قولی که کردم وابستگی نبود :دیاصلاً با خط اولش کاری نداشتم که :دی) من دارم میگم تمام ارزش این بازی به اینه که یه بار کسایی رو که باهاشون سه بعدی بازی میکردیم الان توی حالت دوبعدی ببینیم و یه بار هم برعکس ! کاری ندارم کی به کی وابسته ـس ! دارم میگم اگه بخوان به قول تو برای تفاوت یه شخصیت رو جدا برای اونور نگه دارن چه مرضیه خب میریم تکن بازی میکنیم ! :دی تمام هیجانش به اینه که شخصت های اصلی و در کل آس هر بازی رو در غالبی متفاوت از اون بازی ببینیم ! اولین نقل قول رو بخونی میبینی همین رو گفتم :دی
خواهشا منظور حرف رو بگیرید بعد نقل قول کنید
biggrin1.gif
! [2]
اصلاً چرا انقدر بحث اینی که این پایینه دستکش عمه ی من که نیست :دی
17_sfxtshadow04t.jpg

آخرین ویرایش:
نذارن هم نصف جذابیت بازی به خاطر عدم حضور جین به صورت دو بعدی از بین میره ! اصل کار به اینه که سه بعدی ها رو بتونیم دو بعدی تجربه کنیم و بعد دو بعدی ها رو به صورت سه بعدی ! :دی اگه ریو توی شماره ی بعد نخواد حضور داشته باشه هم باز بدرد نمیخوره ! و گرنه اگه هر شخصیت اصلی بخواد فقط توی بازی به سبک خودش باشه که خب هم SF جدا توی این نسل داریم هم T ! چه مرضیه بخواییم این رو بازی کنیم ؟!
اصلا گرفتی من چی گفتم؟ گفتم وابستگی SF به ریو به اندازه تکن به جین نیستش. ( بیشتره یعنی ) اگه جین توی SFXT نباشه اونقدر مهم نیست. یعنی به نظر من حتی اگه نبود بهتر بود که اینور کازویا باشه اونور جین. الان یعنی من گفتم اونور ریو نباشه؟؟
منم دارم میگم برعکس وابستگی داره ! هر چی باشه اکثراً تکن رو به جین میشناسن تا کازویا و هیهاچی ! غیر از اینه ؟! اصلاً تکنی که توش جین نباشه ناقصه ! حالا برای کازویا هم همین شرایط صادقه ؟
احسان تو چرا وقتی متوجه منظور من نمیشی نارنجک میبندی میای توی بحث :دی؟ من میگم اگه قراره این دو تا بازی جالب باشه، باید یه سری فرق ها توش باشه. جالب ترش این بود که اینور ریو توی 2 بعدی کازویا بره سراغش، اونور توی 3 بعدی ریو بره پیش جین. نه اینکه هر 2 تا بازی یه سری شخصیت باشه.
ضمنا وابستگی تکن به جین، یک سوم SF به ریو هم نیست. جین از 3 وارد داستان شدش. 2 تای قبلی یعنی الان ناقص بودن :دی؟ و اینکه پایان 6 هم اصلا بعید نیست دیگه نبینیم جین رو.
و اینکه الانم بازم تاکید میکنم کسی اینجا حرف از وابستگی تکن به کازویا نزد. خواهشا منظور حرف رو بگیرید بعد نقل قول کنید :دی!

آخرین ویرایش:
اصلا با این حرفت موافق نیستم دلیلی نداره موقعی بازی دو بعدیه کمبوهاش از 3 بعدی کمتر باشه شما یه سری به Event Hubs برن ببین دنیا SF چه خبره!

اصلا با این حرفت موافق نیستم دلیلی نداره موقعی بازی دو بعدیه کمبوهاش از 3 بعدی کمتر باشه شما یه سری به Event Hubs برن ببین دنیا SF چه خبره!
ای خدا.... شما ببخشید ;)
ویرایش: فکر کنم Move رو به اشتباه گفتم کمبو...

آخرین ویرایش:
Guy/Cody تو یکی از سینماتیک تریلر ها(که اتفاقا خیلی هم تریلر خفنی بود) حضور به هم رسوندن
هنوز تایید نشده ولی احتمالا تو نسخه ی نهایی هستن.
تو نسخه ی Street Fighter Volt آیفون Cody هست ولی Guy رو نمیدونم! Cody هم همون Cody ـه داخل Final Fight ـه ها! :دی

میشه لینک اون تریلر رو بدی؟

cody رو بیخیال :d، من دنبال guy هستم بدجور ... Street Fighter Iv رو واسه Ios دانلود کردم Guy توش نبود ضد حال خوردم ، رو 360 حال فایتینگ بازی کردن ندارم (Guy تو آلفا انگشت وسط نشون میداد خیلی سلطان بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or