6 بازی جدید از EA در 2014 E3 معرفی خواهد شد

• Thread starter Thread starter susha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

susha

کاربر سایت
elecarts610.jpg

با توجه به توییت Geoff Keighley از Spike TV انتظار یک کنفرانس هیجان انگیز از EA در E3 امسال خواهیم داشت.

Keighley که به شبکه Spike کمک میکند پس از جلسه ای که بین سایت رسمی EA و Spike برگزار شد در توییتی اعلام کرد:

EA World Premiere به صورت زنده در 9 ژوئن از Spike TV تماشا کنید. 1 ساعت کنفرانس همراه با 6 بازی جدید به عنوان بخشی از کنفرانس EA است که ما خواهیم دید.

کنفرانس EA در 9 ژوئن ساعت 12:00 بعد از ظهر به وقت لس انجلس برابر با دوشنبه 19 خرداد ساعت 23:30 دقیقه شب به وقت تهران برگزار خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
با اینکه از SW و دنیاش تنفر دارم اما به خاطر امی هنینگم که شده به شدت منتظر SW جدید هستم که میخواد معرفی بشه فکر کنم بهترین بخش کنفرانس EA ام معرفی SW امی هنینگ باشه

SW که حداقل یکدونه ـش 100%ـه! (SW:Battlefront ) ، اگر SW امی هم باشه که خیلی بعیده! بسیار استقبال میشه! :-"
ولی به نظرم به جای SW امی ، یک ME فرعی داریم! اگر طبق شایعات با Garrus باشه عالیه!!! :x
یعنی میشه برای یکبار هم من از کنفرانس EA خوشم بیاد؟ :-"

هیچی ME جدید نمیشه :دی
BF Bad Company 3 :دی
کرایسیس یک چیزی حداقل حداقل در حد Crysis 2 :| نه مثل این 3 که همش فقط گرافیک داشت :| با این روندی که بازیای کرایتک پیش گرفته دوروز دیگه بازی میده میگه ببخشید گیم پلی نداشت فقط گرافیکو حال کنین :|
Mass effect 4 که حتما :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or