6 بازی برتر در سبک استراتژی همزمان

من نمی فهمم همه میان میگن company of heros فلانه و بهترینه و .... بعد بازم هیچ کس نیس با ما بازی کنه !!!
تو اون لیستم من تقریبا" همه رو بازی کردم ( اصولا" RTS باز بودم)
age of mythology عالی بود
age of empires هم همین جور ولی خوب شماره 2 ش از 3 بهتره
ولی در کل CoH یه چیز دیگس
آقا به خدا من آنلاينشو تا حالا بازي نكردم(من كلا آنلاين باز نيستم:dالبته امكاناتشو ندارم:d) وگرنه ميومدم بازي!>:d<:d
در مورد پستت هم كلا باهات هم سليقه هستم:d

من کاملا با این موضوغ مخالفم که starcraft استراتژیکه !چرا؟چون بازی استراتژِی فقط این نیست که دوربین از بالا نشون بده و سرباز ها کوچیک بشن!بازی باید تو اِلمان های استراتژیک داشته باشه مثل ruse

من کاملا با این موضوغ مخالفم که starcraft استراتژیکه !چرا؟چون بازی استراتژِی فقط این نیست که دوربین از بالا نشون بده و سرباز ها کوچیک بشن!بازی باید تو اِلمان های استراتژیک داشته باشه مثل ruse

اتفاقا استارکرفت هم با نظر شما موافقه :دی

• Like
Reactions: x to the z
فقط رایز آو نیشنز 1 و هاروست مون عشق خودمن!
RoN (استراتژیه ها:دی) انقد بازی کردم که دیگه موس کار نمیکرد:دی مخصوصا کشور چین بود یا ژاپن یادم نی خیلی قوی بودن!البته شماره 2ـش مضخرف بود:|
AOE هم عالی بود!
ولی بازیه AMERICA نیست:| بینظیر بود اونم(غرب وحشیه اسمش به ایرانی:دی)
AGE OF MYTHYLOGIES م فقط آرکنتوس:دی
یادش بخیر تو مصر یه سری سوسمارو تمساح بودن:دی
اونم 2تشو بازی نکردم:|
راستی آخر 1ـش آرکنتوس مرد یا تو 2ـش زنده میشه؟چون یادمه با پسرش بازی میکردیم 2ـش رو(1مرحله 2 رو رفتم:دی)

فقط رایز آو نیشنز 1 و هاروست مون عشق خودمن!
RoN (استراتژیه ها:دی) انقد بازی کردم که دیگه موس کار نمیکرد:دی مخصوصا کشور چین بود یا ژاپن یادم نی خیلی قوی بودن!البته شماره 2ـش مضخرف بود:|
AOE هم عالی بود!
ولی بازیه AMERICA نیست:| بینظیر بود اونم(غرب وحشیه اسمش به ایرانی:دی)
AGE OF MYTHYLOGIES م فقط آرکنتوس:دی
یادش بخیر تو مصر یه سری سوسمارو تمساح بودن:دی
اونم 2تشو بازی نکردم:|
راستی آخر 1ـش آرکنتوس مرد یا تو 2ـش زنده میشه؟چون یادمه با پسرش بازی میکردیم 2ـش رو(1مرحله 2 رو رفتم:دی)
آركانتاس تبديل به الهه ميشه!و مياد به پسرش كمك ميكنه.:d
يه بازي استراتژي ديگه هم يادم اومد كه خيلي باهال بود اونم اسمش بود:Imperial Glory خيلي باهاله.البته شايد سبكش استراتژي نباشه(من نميدونم!)ولي به كسايي كه بازي نكردن پيشنهاد ميدم حتما يه بارامتحانش كنن.

همه اینا قشنگن ولی age of empires 1 باید اول باشه.لا مصب اون موقع واسه خودش بازی بی نظیری بود. حدود 20 تا کشور مختلف داشت.با ایران بازی میکردی،فیل داشت عین تانک همه چی رو میزد. یادش بخیر عجب بازی ای بود.راستی دوست عزیز استار کرفت استراتژیکیه.

.
hervast moon
درسته استراتژیک نیست ولی بهترین بازییه که تاحالا کردم و واقعا به دلم نشسته :d هنوزم که هنوزه گاهی یه سری آهنگارو که میشنوم یاد هاروست مون میفتم... خیلی عجیبه که نسخه ی جدیدی ازش نمیسازن :(( :d

مرسی که یه دنیا خاطره رو برام زنده کردی >:d<

معلومه كه خيلي وقته استراتژي بازي نكردين،بازيايي كه دارين مي گين جديدترنشون مال 4 سال پيشه!
بازي هاي total war, Hearts of iron,men of war و خيلي بازياي ديگه الان رو بورسند.

معلومه كه خيلي وقته استراتژي بازي نكردين،بازيايي كه دارين مي گين جديدترنشون مال 4 سال پيشه!
بازي هاي total war, Hearts of iron,men of war و خيلي بازياي ديگه الان رو بورسند.
HEART OF IRON 3 رو فک کنم آخرینش بود که هنوزم رو سیستمم نصبه! عحیبه بازیش! ولی خیلی گسترده و خفنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or