6 بازی برتر در سبک استراتژی همزمان

goodgodhero

کاربر سایت
6 بازی برتر در سبک استراتژی همزمان
6.civcity rome
واقعا چه قدر سخت بود انجام هر ماموريتي که سزار برايم تعيين ميکرد انجام اين بازي هنر مي خواست اين بازي ما را به عنوان فرماندار يک منطقه در مناطق مختلف قرار ميداد چه روياي زيبايي بود از دهخداي يک ده بودن تا رسيدن به مقام کنسولي بريتانياچه قدر جالب بود اباد کردن دوباره ي تيسفون مداين و هم دشوار
در اين بازي دو عامل حرف اول را ميزدارتقا سطح زندگي مردم و کنترل جمعيت حتي در مراحل اخر جمعيت مردم ميليوني نيز ميشد ارتقا سطح زندگي مردم اينگونه بود که ما با فراهم کردن کالا هاي مورد نياز ان ها ان ها پيشرفت ميکردن و از مردمي کلبه نشين به قصر نشين تبديل مي شدند
در بازي عنصري که معمولا به تمام بازي هاي استراتژي قوت مي بخشد وجود نداشت عنصري به نام مديريت جنگ بهتر است بگويماصلا جنگ وجود نداشت شما در اواسط بازي حق انتخاب داشتيد به ماموريت هاي عمراني خود ادامه دهيد يا وارد ماموريت هاي جنگي شويد خيلي جالب بود که در يک بازي استراتژِي اگر بخواهي در بازي جنگي نبيني نميبيني
عامل مهم ديگر بازي تجارت بود ولي نه مثل بازي ها ي ديگربه صورت سطحي هر منطقه داراي مواد اوليه ي خاصي بود نکته ي جالب بازي اين بود که شما در ماموريتي بايد سنگ مرمر به دست مي اورديد ولي ان منطقه اصلا سنگ معدن نداشت و تنها راه حل شما تجارت کرد بود
وقتي سطح رفاح در قلمرو شما بيشتر ميشد مردم بيشتري به قلمرو شما مهاجرت مي کردند حال هم شما بايد براي ان ها خانه مي سا ختيد هم به ان ها کار ميداديد ان ها براي خانه به شماماليات ميدادند اما براي کار از شما حقوق مي گرفتند و واقعا کنترل کردن تناسب ميان حقوق ها و ماليات ها دشوار بود
چون در اين بازي جنگ وجود نداشت باختن معناي ديگري به خود گرفته بود باختن برابر بود با تمام شدن بودجه ي ماموريت شما که واقعا به سرعت تمام ميشد
اما با اين که مرا از سبک استراتژِی زده کرد بازي خوبي بود
5.hervast moon
شما فرض کنيد يک مزرعه به شما داده شود چه کار خواهيد کرد خب واضح است کاري که شما انجام خواهيد داد کشاورزي است اولين کار اين است که ابزار مورد استفاده تان رابرداريد و زمينتان را شخم بزنيد حالا زمين اماده ي کاشتن بذر است پس بايد به مغازه ي سر کوچتان براي خريد بذر برويدنه قبلش بايد کار ديگري را انجام دهيد ان گول ان سمت را برداريد فکر کنم ان گل گل مورد علاقه ي ان دختر خوشگله ي ان سوي خيابان است گل را برداشته به سمت دختره برويد به او بدهيد علامت يک قلب در مکالمه با او ظاهر ميشود خب حالا به مغازه برويد و بذر را بخريدبه مذرعه بازميگرديد و بذر را ميکاريد حالا زمان ان است که با اب پاش خود به بذر ها اب بدهيد زياد کار کرده ايد باران مي بارد شما مريض شده ايد بايد به دکتر برويد حال شما خوب شده محصول شما رشد کرده و دخترک به شما علاقه مند شده است
شايد خيلي ها بگويند اين بازي استرتژيک نيست اما حقيقتا اين بازي يک استراتژيک خوب است
4.age of mythology
شايد شما فکر کنيد فقط در بازي خداي جنگ مي تونيد خدايان يونان زمين را به قتل برسانيد ولي سخت اشتباه کرده ايد چون شما بايد در يک بازي استراتژي برادر زئوس پاسايدان را بکشيد شخصي که به طمع قدرت به برادرش زئوس خيانت کرد خب ماجرا از اين جا شروع مي شود که يک گروه ياقي وارد شهر شما اتلانتيس مي شوند و شما که قهرمان شهر ارکانتاس هستيد بايد به دنبال دليل اين حمله برويد و متوجه مي شويد در پشت اين حمله موجود
تک چشمي وجود دارد که مي خواهد دروازه هاي تارتاروس را بگشايد اما شما وظيفه داريد از اين کار جلوگيري کنيد اين داستان براي يک بازي استراتژي بسيار خوب است
گيم پلي بازي استاندارد هاي استراتژي را رعايت مي کند و براي همين شما با يک استراتژي بي نقص روبرو هستيد
3.age of emperies 3
خاندان بلک لعنتي ها شما بايد نابود بشيد اين ارزوي هر نفر از گروه اساس است خانواده اي که در نسل هاي متفاوت نگذاشتند اين گروه به اهدافش برسد گروه اساس به دنبال چشمه ي جاودانگي در قاره ي تازه کشف شده امريکا است اين بازي داستان خوبي دارد و اين داستان خوب طرز روايت خوبي هم دارد در اين بازي استاندادرد هاي استراتژِي به خوبي رعايت شده است هميشه در اين سري بازي ها ساخت و ساز و جنگ با هم هم اندازه بوده اند
اين بازي داراي داستان خوب و گيم پلي خوب است پس اين بازي بازي استراتژي خوبي است
2.stronghold 2
همه گفتند اين بازي يک بازي بد است از بقال سر کوچه تا منتقدين گيمسپات اما نظر من اين طور نيست اين بازي کمي از نسخه هاي قبلي پيچيده تر شده است اما در عوض داستان بهتري دارد شايد يک داستان بسيار پيچيده نداشته باشد و داستان خيلي ساده باشد اما داستان بازي را جذاب تر کرده است شما در نقش يکي از افراد يکي از طرفين جنگ هستيد اما وضع تغيير مي کند شما در طول بازي پيشرفت مي کنيد و خود به يکي از طرفين جنگ تبديل مي شويد داستان بيشتر به صورت طنز است و اين بسيار جالب است گيم پلي بازي پيچيده تر شده است اما اين باعث بهتر شدن گيم پلي شده است
به نظر من نمرات پايين اين بازي دليلي بر اين که اين بازي استرتژِي خوبي نيست نخواهد بود
1.rise of nation
هواپیماهای جنگی بمباران را بر سر سربازان نیزه دار دشمن اغاز کردند شهر ها ویران می شود در این بازی شما باید یک تمدن را ازدوران قبل از شهر نشینی تا دوره ی کنونی هدایت کنید و اگر درست هدایت نکنید به سرنوشت سربازان نیزه دار دچار خواهید شد

آخرین ویرایش:
از میون این 6 تا من از Age of Empires بیشتر خوشم میومد واقعا عنوان بزرگی بود زمان خودش . از همه بیشتر از دیوارکشیش خوشم میومد... (اول دیوارها چوبی بودند و ضعیف ,بعد آخرش سنگیش میکردی که کلی جون داشت!)

توي اين ليست فقط Age of mytology از نظرمن ميتونه بهترين باشه!
ولي بهترين بازي استراتژي كه بازي كردم سري Company of heros بود.

من نمی فهمم همه میان میگن company of heros فلانه و بهترینه و .... بعد بازم هیچ کس نیس با ما بازی کنه !!!
تو اون لیستم من تقریبا" همه رو بازی کردم ( اصولا" RTS باز بودم)
age of mythology عالی بود
age of empires هم همین جور ولی خوب شماره 2 ش از 3 بهتره
ولی در کل CoH یه چیز دیگس

• Like
Reactions: Blaugrana
Stronghold رو هستم شدید.
هر چند به نظر من در نسخه دوم کمی ضعیف ظاهر شد و نتونست خاطرات فوق العاده نسخه اول رو تکرار کنه اما به هر حال بازم بهم حال داد ، شاید بیشترین خاطره توی گیمینگ رو من با این بازی دارم. الانم که نسخه سومش داره میاد. :x >:d<

سلام بچه ها.
از بابت مقاله ممنون خیلی خوشم اومد.
حال میکنم همه بچه ها فعالن و هر کسی یه مقاله توپ مینویسه.
ولی متاسفانه یه سری بازی که خود بچه ها گفتن از قلم افتاده(starcraft IIو...........)
به نظر من بهتر بازی استراتژیک همین starcraft II هستش که من بی صبرانه منتظر دو قسمت بعدیشم>:d<:x.
میخواستم بپرسم بازی Stronghold بازی جالبی هستش یا نه؟
ارزش داره برم بخرم؟
شرمنده که اینجا میپرسم:).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or