6 استودیو در حال کار بر روی Revelations

Behrooz

کاربر سایت
revelations.jpg

تیمی که بر روی ساخت و توسعه ی بازی Assassin's Creed Revelations متمرکز شده است یکی از بزرگترین تیم ها در تاریخ صنعت بازی سازی توسط یوبی سافت و همچنین صنعت گیم میباشد.
بر طبق گفته ی مجله ی GameInformer در US،علاوه بر استودیوی Montreal یوبی سافت به عنوان استودیوی اصلی در ساخت بازی که در حدود 200 کارمند دارد،یوبی سافت از 5 استودیوی دیگر خود یعنی یوبی سافت Annecy،Massive in Sweden،Singapore،Quebec
و در آخر Bucharest برای ساخت بازی استفاده می کند.

Alexandre Amancio تهیه کننده ی بازی در این باره می گوید"Assassin's Creed همواره محصول استودیوی Montreal است و به عنوان استودیوی اصلی و لیدر ایفای نقش می کند"
"اما این یک بازی بزرگ است و ساخت همچنین بازی فوق العاده زمانبر هست و ما از این استودیوها مختلف برای ساخت قسمت های مختلف بازی و همچنین المنت های مختلف بازی استفاده می کنیم".

آخرین شماره ی بازی یعنی Brotherhood توسط 5 استودیوی Ubisoft Montreal،Annecy Singapore, Bucharest and Québec City ساخته شد.

CVG

بابا کجا عالی بود مهرداد ؟ :|
هر چی بود AC نبود ! :| هر کی تو یوبی کار می کنه باید ایده هاشو همچی تزریق کنه تو بازی بشه آبگوشت ایده :دی یعنی چی آخه ؟ :| بازی ذره ای حس یه آدمکش حرفه ای مثه سایه تو مردمه رو نمیداد !
نه خو پیشرفت کرد دیگه یَزید:dحالا درسته ساده شده بود ولی خوب نمیشد که اتزیو رو از AC2 قِلِفت بذارنش تو BH اونبخت میگفتن بازی یکنواخت شده البته قبول دارما که سازنده هرچی تو خواب میدید میومد خالی میکرد تو بازی ولی انصافا به چشم اسپین اف بهش نگاه کنی و بیخیال چشم ناموسی و غیرت و اینا بشی بازی خوبی بود ولی من فکر کنم دلیل اصلی که داره هر نسخه ساده تر میشه اینه که دارن اتزیو رو کشش میدن !!منظورم اینه که نمیتونن اتزیو AC II تو بذارن تو دو نسخه بعدی که خودش مشکل میشه پس هر دفعه باید ارتقاعش بدن که همینکارم کردن که امروز شده این ولی مهم نیست اسپین اف واسه این روزا گذاشتن خو:d
AC III اگر این مدلی بود شخصا خون پاتریک تو شیشه میکنم که همینطوری AC ولی کرد رفت پی عشق و حالش که امروز شاهد سوپر من در قرن 15 باشیم

از اون جایی که به اتمام ساخت Far Cry 3 نزدیک میشیم , ubi بیشتر پتانسیل مونترالو گذاشته رو اون بازی و این بازی بین چند تا استودیوی درپیت(!) تقسیم کرده!!:d

البته بر خلاف نظر اکثر دوستان، دیگه حالم داره از AC بهم میخوره، فوقش این جریان Enzio باید توی BH تموم میشد، یادمه AC1 یه احساس شَبَه بودن یا قاتل پنهان رو به آدم میداد که AC2 و BH شبیه DMC شده بود بیشتر، یه بازی کاملا اکشن... .
باید AC3 رو میدادن بیرون با شخصیتی جدید و المانهای مخفی کاری بیشتر، شخصیت بعدی باید یک شخصیت مرموز باشه نه مثل این Enzio . در کل نظر شخصی بود زیاد به دل نگیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or