50CENT: BLOOD ON THE SAND

سلام
منم بازی رو روی درجه هارد تمام کردم بازی خوبی بود
اما یه سوال داشتم بازیش انچنان هم اچیومنت خوب نمیده من روی درجه هارد یه بار تمام کردم همش 440 به هم گیم اسکور داد
بعد از اینکه بازی تمام کردم گزینه جدیدی باسم نیامد که بخوام کارکترا G unit انتخاب کنم بازم با 50 سنت بازی شروع میشه باید کار خاصی انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید;)

سلام
منم بازی رو روی درجه هارد تمام کردم بازی خوبی بود
اما یه سوال داشتم بازیش انچنان هم اچیومنت خوب نمیده من روی درجه هارد یه بار تمام کردم همش 440 به هم گیم اسکور داد
بعد از اینکه بازی تمام کردم گزینه جدیدی باسم نیامد که بخوام کارکترا G unit انتخاب کنم بازم با 50 سنت بازی شروع میشه باید کار خاصی انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید;)

شما چه طوري رو هارد 440 گرفتي ؟ خيلي كمه كه . من حوصله نداشتم رو Normal رفتم 400 تا گرفتم !

با سلام خدمت دوستان
اگیه میخواین خوب اچیونت بگیرید باید هر نفرو رو که می کشید همونو بکنید MASCARE و 5تا پشت سر هم بگیرید
یعنی تو اون Time که براتون میذاره بتمونید 5تا پشت سر هم بکشید تو هر مرحله 3بار بازی Stop میشه بهتون مدال میده این مدال ها بر پایه امتیازی که تو هر مرحله میگیرید بستگی داره :)
سعی کنید 3مدال رو بگیرید برنز نقره و طلا سعی کنید کلشو بگیرید که سخته
بعد که بازی رو تموم کردید باید انلاین با یکی از دوستانتون بازی کنید و به جای بکس Gunit بازی کنید تا روی اون هم تموم کنید سخترین اچیومنت این بازی همین مدالاست که روی Easy 1 دور بازی تموم کنید مدال ها میتونید جمع کنید

شما چه طوري رو هارد 440 گرفتي ؟ خيلي كمه كه . من حوصله نداشتم رو Normal رفتم 400 تا گرفتم !
نمسدونم والا اینقدر تعریف کردین که خوب اچیومنت میده که من توجهی به لیستش نکردم روی درجه هارد شروع کردم وقتی تمام شد دیدم نخیر همچین کشکی هم اچیومنت نمیده باید یسری کارای خاصی تو بازی انجام داد

من بازی رو تموم کردم 810 تا گرفتم گذاشتم بازی ریلیس بشه وصل بشم به لایو برای اچیومنت G-unit چند تا از رفیقام که وصل شدن با هم دیگه این اچیومنت رو گرفتن حالا بلوف بزنن یا نه خدا میدونه حالا دوستان به غیر از ACHIVMENT مال Gunit با بقیه اچیونتها مشکل داشتید بگید

با سلام خدمت دوستان
اگیه میخواین خوب اچیونت بگیرید باید هر نفرو رو که می کشید همونو بکنید MASCARE و 5تا پشت سر هم بگیرید
یعنی تو اون Time که براتون میذاره بتمونید 5تا پشت سر هم بکشید تو هر مرحله 3بار بازی Stop میشه بهتون مدال میده این مدال ها بر پایه امتیازی که تو هر مرحله میگیرید بستگی داره :)
سعی کنید 3مدال رو بگیرید برنز نقره و طلا سعی کنید کلشو بگیرید که سخته
بعد که بازی رو تموم کردید باید انلاین با یکی از دوستانتون بازی کنید و به جای بکس Gunit بازی کنید تا روی اون هم تموم کنید سخترین اچیومنت این بازی همین مدالاست که روی Easy 1 دور بازی تموم کنید مدال ها میتونید جمع کنید

رو easy 3 مدال بگيري فك كنم غيز ممكن است . چون من خودمو كشتم تو Normal به نقرش رسيدم . ولي تو هارد نقره خيلي آسون ميشه .

من برعکس رو hard یه دونه نقره گرفتم ولی رو EASY کلشو گرفتم بستگی داره چه طوری آدم بکشی راحش فقط همینه مثلا بعضی وقتا موقعی که علامت DANGER میاد کنار اون دری که میخوان بیان تو یه بشکه هست بشکرو میزنی با انفجار میکشید در کل فقط پشت سر هم بکشید تا امتیاز بیشتر بگیرید رو EASY فرقی با HARD نداره فرقش به این هست که رو EASy وایشا جلوش تا آخر خشابشو روت خلی میکنه نمیمیری ولی رو هارد یه تیر بخوری میمیری که بعضی وقتها رو اعصاب هست راستی ACHIVMENT SeCret هم این هست که روی EASY بمیرید که البته Gamescore نداره :laughing:

من بازی رو امروز رو نرمال تموم کردم
بازیه جالبی بود فکر نمیکردم اینقدر خوب بشه مخصوصا" از لحاظ گرافیک
فقط یه چیزی
ایم مدال هارو چجوری میدن
من نفهمیدم یعنی باید چی کار کنی
ودئو ها رو هم چجوری باز کنم الان 4 تاش باز نشده
واسه من این استیل و چیت هم اصلا" باز نشده:confused:چجوریاس؟

KING-X عزیز من برات یه پیشنهاد دارم. اگه وقط داری برو راهنمایی آچیومنت هاش رو تو بخش آچیومنت ها بزن تا همه استفاده کنن چون شما خیلی خوب از این بازی GameScore گرفتی;)

آره عزیز من دیشب قبل از بازی فوتبال بود سریع نگاه کردم و تایپ کردم. ببخشید اشتباه زدم اسمت رو Kian-X :biggrin1: آقا کاری نداره من تا حالا دو تا زدم. تو هم یکی بزن کم کم دستت میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or