Amino-Danger کاربر سایت Rating - 100% 10 0 0 Mar 18, 2012 #1 درود؛ هارد 500 اکسترنال، بدون آداپتور باشه حتماً. بالاتر از این حجم هم نباشه چون خودم یــک ترا دارم اما دسکتاپیه. در هر صورت PM بدین، قیمت هم مناسب باشه و همچنین نگران تحویل حضوری و یا پُست هم نباشین؛ حلش می کنیم.
درود؛ هارد 500 اکسترنال، بدون آداپتور باشه حتماً. بالاتر از این حجم هم نباشه چون خودم یــک ترا دارم اما دسکتاپیه. در هر صورت PM بدین، قیمت هم مناسب باشه و همچنین نگران تحویل حضوری و یا پُست هم نباشین؛ حلش می کنیم.
M mdvampire کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Apr 28, 2012 #4 salam harde 1 tra external daram seegate adabtor va usb mikjhore tamiz bedone seda speed bala midam 130 khastin in yahoo id mane yahoo id: md_vampire ye dvb ham hast on ake ak baz ham nashode
salam harde 1 tra external daram seegate adabtor va usb mikjhore tamiz bedone seda speed bala midam 130 khastin in yahoo id mane yahoo id: md_vampire ye dvb ham hast on ake ak baz ham nashode
ت تورج رحیمی کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 May 6, 2012 #5 هارد 500 سیگیت با کلی بازی پی اس 3 فقط 120000