50 Cent یکی از دوبلورهای Modern Warfare 2!!!!

nero1371

کاربر سایت
این رپر معروف در قسمت Multi-Player بازی Call Of Duty: Modern Warfare 2 بعنوان دوبلور خواهد بود .

Robert Bowling از Infinity Ward اعلام کرد که 50 Cent دوبلور یکی از جوخه های بازی و در قسمت Multi-Player خواهد بود و جملاتی مانند "من دارم خشاب عوض میکنم (Reloading)" ، "ببین که کجا رو هدف میگیری (Watch your fire)" و یا "من افتادم، بلندم کن! (I'm down, get me up)" را خواهد گفت.
این اولین باری نیست که در سری بازیهای Call Of Duty شاهد دوبلورهای معروف هستیم و در World At War نیز شاهد بازیگران معروفی مانند Keifer Sutherland و Gary Oldman بعنوان دوبلور بودیم. اما این اولین بار است که این خواننده در بازیهای کامپیوتری (به جز 50 Cent Bulletproof و 50 Cent: Blood on the Sand) بعوان دوبلور حضور خواهد داشت.
بنظر می رسد که Activision حساب زیادی بر روی این بازی باز کرده و خرج های زیادی هم برای آن کرده است!

اینم عکسهایی از بازدید این رپر از شرکت و روند ساخت بازی:

hot-icon.png
50 Cent and others lending voices to Modern Warfare 2

IMG_0113_res.jpg

IMG_0083_res.jpg

IMG_0036_res.jpg

IMG_0026_res.jpg

IMG_0074.JPG

IMG_0020_res.jpg

منبع1
منبع2
منبع3

بعضی عکسها شاید باز نشه!!میتونید از تو منبع 1 در بالا تو سایت اصلی عکسها رو نگاه کنید.

آخرین ویرایش:
خو تو COD فقط چارتا استریپتز کم داریم جنسمون جور شه ! به اضافه ی نایت کلاب که رفقا بعد از یه War اساسی شب رو به خوش گذرونی و علافی خوش باشن !!!
F u ActiBlizzard !

آخرین ویرایش:
خيلی باحال ميشه که 50 دوبلر هست ..... ولی ديالوگ هاش خيلی کمه .... اين 50 بيشتر بدرد فحش دادن ميخوره ....... اينجوری بازی باحالتر ميشه

حالا 50 Cent زمانی که می خونه (به دلیل کلفت بودن تارهای صوتی!)مشخص نیست چی میگه (یا حداقل من به زور Text و Lyrics متوجه میشدم) بعد بخواد توی میدون جنگ و زیر رگبار گلوله صحبت کنه دیگه فبها...
یه موضوع دیگه اینکه حالا مثلاً 50 Cent این دیالوگ ها رو نمی گفت،چه اتفاقی میفتاد؟!
یعنی این حرکت باعث فروش بیشتر میشه؟

خو تو COD فقط چارتا استریبپتز کم داریم جنسمون جور شه ! به اضافه ی نایت کلاب که رفقا بعد از یه War اساسی شب رو به خوش گذرونی و علافی خوش باشن !!!
F u ActiBlizzard !

نيما با اين نايت کلاب خيلی حال کردم :biggrin1: ...... اينو خوب اومدی :biggrin1::biggrin1:
ميگم چطوره Activision تورو به عنوان طراح صحنه استخدام کنه ;) ..... اينجوری کلی فروش بازيها بالا ميره

حالا 50 Cent زمانی که می خونه (به دلیل کلفت بودن تارهای صوتی!)مشخص نیست چی میگه (یا حداقل من به زور Text و Lyrics متوجه میشدم) بعد بخواد توی میدون جنگ و زیر رگبار گلوله صحبت کنه دیگه فبها...
یه موضوع دیگه اینکه حالا مثلاً 50 Cent این دیالوگ ها رو نمی گفت،چه اتفاقی میفتاد؟!
یعنی این حرکت باعث فروش بیشتر میشه؟
این در نوع خودش تبلیغ هست برو تو سایت THISIS50.com همین پستی رو که اونجا دادن ملت دارن خودشونو نصف میکنن حداقل اونایی که طرف داره 50 هستن از کنجکاوی هم شده بازی رو تهیه میکنن مثلا اگه منم اون ور بودم هیچ فهمی از Game نداشتم ولی به شدت به 50 علاقه دارم میخریدم یا تهیه میکردم بازی رو :biggrin1: حالا خدا رو شکر تو ایران بزرگ شدم یاد گرفتیم پول بابت همه چی ندیم :biggrin1::biggrin1:
راستی درباره
(به دلیل کلفت بودن تارهای صوتی!)مشخص نیست چی میگه (یا حداقل من به زور Text و Lyrics متوجه میشدم) ب
بیا یه صحبتی بکنیم :biggrin1::biggrin1:

بیا یه صحبتی بکنیم :biggrin1::biggrin1:
خداوکیل مگه دروغ میگم؟:biggrin1:
شکی نیست که صدای 50 Cent برای سبکی که توش فعالیت میکنه آسه آسه ولی برای دوبلر یه بازی اونم COD که همش توی گلوله و صدای توپ و تانک میچرخی چه فرقی میکنه صدای این کی باشه؟
این در نوع خودش تبلیغ هست برو تو سایت THISIS50.com همین پستی رو که اونجا دادن ملت دارن خودشونو نصف میکنن حداقل اونایی که طرف داره 50 هستن از کنجکاوی هم شده بازی رو تهیه میکنن مثلا اگه منم اون ور بودم هیچ فهمی از Game نداشتم ولی به شدت به 50 علاقه دارم
به والله اگه این خبر هم نبود همه باز همینطور سر و دست مشکستن...
برا کسایی هم که دنبال گیم نیستن و ممکنه با این حرکت جذب شن موضوع اینه که این بازی اینقدر فروش داره که به این افراد نیاز نداره!!
همین الآن فروش نسخه ی قبلی رو 14 میلیونه!!به نظر شما ها این بازی به تبلیغات از این قبیل نیاز داره؟

lemme reload nigga , c'mon bro , this place isn't detroit , g-unit is not in home

اه اه لعنت به 50سنت و اکتیویژن

out of lolipops , oh f**k , what the f*ck did i say , i mean out of bullets

تو بازی وسط جنگ با ماشین گوبس گوبس کنان و پرش زنان دو تا دختر اینور اونورش نشستن وسط جنگ هم بخاطر روحیه گرفتن سربازان شروع می کنن با کف زیاد! و اصلاح الگوی مصرف!!! ماشین رو شستشو میدن و خودشون رو هم با کف ! تمیز می کنن!
وقتی سربازان موفق میشن دلارها به هوا پرواز می کنن!

این مرتیکه نمیتونه کلمات عادی رو بیان کنه! ، صداش از یه مقداری بالا تر بره گلوش می گیره ، احیانا کنسرت هاش رو که دیدید؟

خداوکیل مگه دروغ میگم؟:biggrin1:
شکی نیست که صدای 50 Cent برای سبکی که توش فعالیت میکنه آسه آسه ولی برای دوبلر یه بازی اونم COD که همش توی گلوله و صدای توپ و تانک میچرخی چه فرقی میکنه صدای این کی باشه؟
به والله اگه این خبر هم نبود همه باز همینطور سر و دست مشکستن...
برا کسایی هم که دنبال گیم نیستن و ممکنه با این حرکت جذب شن موضوع اینه که این بازی اینقدر فروش داره که به این افراد نیاز نداره!!
همین الآن فروش نسخه ی قبلی رو 14 میلیونه!!به نظر شما ها این بازی به تبلیغات از این قبیل نیاز داره؟

lصحبت من درباره همون صدا هست:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
حرف شما درست ولی من با این خل چلای Thisis50 گشتم یه مشت کله پوک فقط عشق خل چل بازی حالا هم سریع پشت این خبر یه تریلر از بازی گذاشتن تا ببین بازی چی هست:biggrin1:
emme reload nigga , c'mon bro , this place isn't detroit , g-unit is not in home

اه اه لعنت به 50سنت و اکتیویژن

out of lolipops , oh f**k , what the f*ck did i say , i mean out of bullets

تو بازی وسط جنگ با ماشین گوبس گوبس کنان و پرش زنان دو تا دختر اینور اونورش نشستن وسط جنگ هم بخاطر روحیه گرفتن سربازان شروع می کنن با کف زیاد! و اصلاح الگوی مصرف!!! ماشین رو شستشو میدن و خودشون رو هم با کف ! تمیز می کنن!
وقتی سربازان موفق میشن دلارها به هوا پرواز می کنن!

این مرتیکه نمیتونه کلمات عادی رو بیان کنه! ، صداش از یه مقداری بالا تر بره گلوش می گیره ، احیانا کنسرت هاش رو که دیدید؟
هر کی یه نظری داره

خدا رو شکر سر این یک نفر دیگه ربطی به توهین به سلیقه مردم نداره (قضیه بلک متال)
اولا این انسان انقدر بی ادبه که جا داره بدترین فحش های دنیا رو بشنوه (بی ادب نیست؟)
دوما در اینکه تو کنسرت ها آهنگ های خودش که بدون اغراق از عمو پـورنگ هم با اکتاو و بلندی پایین تری خونده رو نمی تونه اجرا کنه و صداش می گیره ، شکی هست؟
اگر میخواین بدون اغراق و مسخره بازی ومتهم شدن و تشکیل دادگاه! ، بیام یه آهنگ از عمو پـورنگ میزارم یه آهنگ از ایشون و بعد کنسرت اهنگ ایشون رو میزارم که صداش میگیره رو میزارم.
این نظر نیست! حقیقته
حالا اینکه دوستش داری یا نه بحث متفاوتیه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or