50 بازی مهم تاریخ از دیدگاه GamesRadar

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

بازی های کامپیوتری راهی بسیار طولانی را پشت سر گذاشته اند تا به اینجا رسیده اند. در ابتدای راه، آن ها تنها از Text-Based Adventure ها (بازی هایی که از روی نوشته دنبال می شوند و المان های گرافیکی ندارند) یا پیکسل هایی که نماد کاراکترهای بازی بودند، تشکیل می شدند. ولی امروزه شاهد بازی هایی هستیم که با گرافیک خیره کننده و طبیعی خود به بازار آمده و تشخیص یک ماشین مجازی از نمونه حقیقی را دشوار می کنند. در کنار آن ها بازی های دانلودی و کم حجم نیز عرضه می شوند که یادآور روزهای قدیمی این صنعت هستند. ولی در هر صورت ما بدون وجود این 50 بازی مهم، شاید در جایگاه فعلی صنعت بازی های کامپیوتری قرار نمی گرفتیم.
عبارت مهم (Important) می تواند معانی مختلفی داشته باشد. این عبارت لزوماً بیانگر کیفیت بالا و خوب بودن بازی ها نیست و بیشتر تعیین کننده نقش تأثیرگذار آن ها روی بازی های بعدی و شکل گیری این صنعت است. بازی هایی که یک سبک خاص را ایجاد کرده یا باعث محبوبیت آن سبک شده اند یا بازی هایی که دیدگاه مردم را از دنیایی کودکانه به جایگاهی وسیع تر که هر قشر و سنی را جذاب خود می کند، تغییر داده اند.
این شما و این هم لیست 50 بازی مهم تاریخ از دیدگاه GamesRadar

50. Zork (1980)
49. Gran Turismo (1997)
48. E.T. the Extra-Terrestrial (1982)
47. FarmVille (2009)
46. Resident Evil (1996)
45. RuneScape (2001)
44. King's Quest (1984)
43. Dance Dance Revolution (1998)
42. Sid Meier's Civilization (1991)
41. Gears of War (2006)
40. Starsiege: Tribes (1998)
39. Command & Conquer (1995)
38. SimCity (1989)
37. Warcraft III: Reign of Chaos (2002)
36. Shenmue (1999)
35. Myst (1993)
34. Metroid (1986)
33. League of Legends (2009)
32. Minecraft (2011)
31. Diablo (1996)
30. Halo 2 (2004)
29. Tomb Raider (1996)
28. Final Fantasy VII (1997)
27. Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)
26. StarCraft (1998)
25. Metal Gear Solid (1998)
24. Tetris (1984)
23. Virtua Racing (1992)
22. The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
21. World of Warcraft (2004)
20. Angry Birds (2009)
19. GoldenEye 007 (1997)
18. Mortal Kombat (1992)
17. Super Mario 64 (1996)
16. Space Invaders (1978)
15. Quake (1996)
14. Donkey Kong (1981)
13. Street Fighter II (1991)
12. Pac-Man (1980)
11. Wii Sports (2006)
10. Grand Theft Auto III (2001)
9. Half-Life (1998)
8. Pokemon Red & Blue (1996)
7. EverQuest (1999)
6. The Legend of Zelda (1986)
5. The Sims (2000)
4. Doom (1993)
3. Super Mario Bros. (1985)
2. Pong (1972)
1. Spacewar! (1961)

موفق باشین !

لیست فوق العاده است :دی IGN خاک بر سر یاد بیگیره :| :دی
نکته ی خیلی جالب اینکه این ها تنها بازی هایی بودن که 2 نسخه ازشون تو لیست بودن

22. The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
17. Super Mario 64 (1996)
6. The Legend of Zelda (1986)
3. Super Mario Bros. (1985)

بــــــعله :دی
31. Diablo (1996)
30. Halo 2 (2004)
29. Tomb Raider (1996)
28. Final Fantasy VII (1997)
27. Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)
26. StarCraft (1998)
این تیکه اش هم که :x >:d

خدا وکیلی من کجای پستم همچین چیزی گفتم!!!
گفتم اینا بازیای مهم و جریان ساز تاریخ گیم بودن و بعدها بازی هایی بودن که با الگو برداری از اینا به شاهکارهای این صنعت تبدیل شدن ...
بازی هایی هم که نام بردی هیچکدوم شاهکار نیستن بلکه فوق شاهکارن و به غیر از "افسانه زلدا" همشون رو تجربه کردم ...
شما اشاره کردی که بازیهای اینجا تاثیرگذار بودن و بعد گفتی شاهکارهای دنیای گیم خیلی خیلی بیشتر از این حرفان!
نمیدونم من بد برداشت کردم یا شما خوب منظور رو نرسوندی!:|هرکی این دو پست رو شما بخونه تناقض رو تو حرفات میبینه!

هرچند به جای GeOW فکر کنم ME2 یا Braid رو می ذاشتم.
مزاح نفرمایید لطفا :دی دیگه یه فکت حساب میشه که gears of war بدون هیچ اغراقی اگه نگم اولیین ولی بین دو بازیه تاثیر گذار این نسل هست . کلا gears of war شوترها و بازیهای سوم شخص را تو یه فاز و استاندارد دیگه منتقل کرد .

آخرین ویرایش:
لیست کاملی هست
pong,space invaders,space war , pacman بازی ویدئویی رو تعریف کردند
زلدا ماریو و دانکی کونگ بازی رو وارد توده ی مردم کردند
بقیشون هم سبکی رو به تکامل رسوندند

جای bomberman و pacman خالیه...

من موندم خود فنهای PS ساکت هستند شما چرا دنبال درگیری هستید !!!!؟
کاری با KZ ندارم اما جای خیلی از بازیها خالیه BIO, SILENT HILL .castlevania وچندین بازی دیگر !!!!
( در ضمن همه این بازیها به نوبه خود در زمان خودشان مهم بودند اگه قرار بود کنسولیزه بشه که فکر کنم بازیهای قدیمی مهم با خاک یکسان میشد !!!)
درگیری سیخی چنده؟:dمن اصن به KZ چیکار دارم؟فکر کنم کلا اشتباه خوندی پستمو:d
مزاح نفرمایید لطفا :biggrin1: دیگه یه فکت حساب میشه که gears of war بدون هیچ اغراقی اگه نگم اولی و بین دو بازیه تاثیر گذار این نسل هست . کلا gears of war شوترها و بازیهای سوم شخص را تو یه فاز و استاندارد دیگه منتقل کرد .
نخیر.اولی و دومی نداره:dبدون هیچ شکی گیرز آف وار تاثیرگذارترین بازی این نسل بود.

اقایون اقایون ........!؟

مافیا 1 کجاست؟

دوست عزیز بحث بهتر یا بدتر بودن که نیست با این که شخصا اصلا از سری GTA خوشم نمیاد ولی تاثیر گذاری Grand Theft Auto III خیلی بیشتر از مافیا بوده و حضورش تو لیست کافیه!
حالا این که کدوم سری بهتره یا بدتر دیگه بماند!!:d

لیستش خوبه ، یعنی حداقل از لیست های قبلی خیلی بهتره، ولی بازم نبود بازی هایی مثل HL2 و Bioshock و Elder scrolls و چندتا بازی دیگه لیستو خراب میکنه. بعضی از بازی ها هم باید جاهاشون تغییر میکرد به نظرم.
حرف دوستمون kolange_edalat در پست شماره ی 17 هم تایید میشه، اگه مبنای لیست مهم ترین ها هستش باید عناوینی مثل Wolfenstein 3D یا حتی Catacomb رو توی لیست میزاشتن چون جریان ساز بوجود اومدن سبک FPS در بازی ها بودن در حقیقت.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بحث بهتر یا بدتر بودن که نیست با این که شخصا اصلا از سری GTA خوشم نمیاد ولی تاثیر گذاری Grand Theft Auto III خیلی بیشتر از مافیا بوده و حضورش تو لیست کافیه!
حالا این که کدوم سری بهتره یا بدتر دیگه بماند!!:d

حرف شما متین ! بلاخره سال 2001 وقی gtaIII اومد واقعا عجیب بود!

ولی مافیا هم از جمله اولین بازیهایی بود که با یه ساختار سینمایی ودارایه یک سناریو سینمایی والبته گیم پلی کامل روانه بازار شد!

بازی Pong که در این لیست دوم هستش رو فکر کنم اکثر ماها بازی کردیم:
Pong.png

----
بازی Starsiege: Tribes 1998 که در رتبه 40 هستش خودش و نسخه دنبالش Tribes 2 سال 2004 به صورت رایگان عرضه شده
Sshot0028.png

Starsiege: Tribes screenshot

Starsiege: Tribes - Wikipedia, the free encyclopedia

---
4.Doom 1993:d

9. Half-Life 1998:d

15. Quake 1996 :d>:d<

آخرین ویرایش:
49. Gran Turismo (1997)
41. Gears of War (2006)

39. Command & Conquer (1995)
38. SimCity (1989)

30. Halo 2 (2004)

15. Quake (1996)
4. Doom (1993)

موندم تاثیر گذاریترین بازیهای دنیا چرا چنین ربه هایی دارن ! سبک خیلی از بازیهای از جمله سری CALL OF به همین بازی HALO ربط داره و تازه خود HALO هم از روی Quake به صورت کامل کپی سازی شده ! اما با دنیایی جدید ! اصلا HALO و CALL OF نباید تو لیست باشن !

موندم تاثیر گذاریترین بازیهای دنیا چرا چنین ربه هایی دارن ! سبک خیلی از بازیهای از جمله سری CALL OF به همین بازی HALO ربط داره و تازه خود HALO هم از روی Quake به صورت کامل کپی سازی شده ! اما با دنیایی جدید ! اصلا HALO و CALL OF نباید تو لیست باشن !
Halo 2 مولتی پلیر کنسولی رو متحول کرد .

چه ربطی داره !؟ مهم اینه که خودش از رو چی ساخته شده .

عبارت مهم (Important) می تواند معانی مختلفی داشته باشد. این عبارت لزوماً بیانگر کیفیت بالا و خوب بودن بازی ها نیست و بیشتر تعیین کننده نقش تأثیرگذار آن ها روی بازی های بعدی و شکل گیری این صنعت است.
پس ربط داره :دی

پس ربط داره :دی

پس میشه جایگاه halo 2 با QUAKE رو با این توضیح توجیه کرد :d به همین راحتی . اما مشکل اینجاست که خود QUAKE و بعد DOOM پایه گذار سبک خیلی از بازیهای فعلی هستن . بعد ازاین 2 تا بازی بازیهایی ساخته شدن که با تغییر تو مکانیزم های گیم پلی ، نقش تاثیر گذار خیلی زیادی ایفا کردن . مثل GEARS OF WAR و بعدش [ود HALO که خیلی اینصنعت رو به جلو بردن . اما بازم بخوایم به عقب نگاه کنیم میرسیم به QUAKE و DOOM :d ( البته تو این سبک ) .

مثلا سری بزرگی مثل CALL OF کاملا گیم پلی اش از روی بازی HALO کپی شده . پس اینطوری خود CALL OF هم باید طبق عبارت مهم (Important) دارای جایگاه مهم باشه !!!! در صورتی که این اشتباست . کلا یه سری بازیها جایگاهشون اشتباست به نظرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or