5.50 GEN-C (Allows To Play 5.55 and 6.00 Games With No Decrypting Needed)-GENyUS

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاوه

کاربر سایت
11mavd0.jpg

This tool let you installing the 5.50 GEN-C Full directly without any patch
and on any psp so PSP fat and psp slim TA-79 > TA-88V2 from any custom firmware or kernel exploit .
for the firmware 5.50 put your 5.50 updater on root of your memory stick renamed 550.PBP .
you can use it to restore any official firmware too on slim and fat upto 6.10!!!!
you can use it to install install any TT's firmware on fat psp upto 6.10!! you'll need to put your eboot.pbp
on roots of your memory stick like that X:/EBOOT.PBP .
you can also converter your old DC8 magic memorystick in shiny 5.50GEN B-2.
just select in the XGEN option Install XGEN pandora and restart your psp dont forget
to put the 5.50 eboot.pbp updater on root of your ms renamed in 550.pbp.

Code:
Download :
http://hotfile.com/dl/15208333/0a65ad3/5.50_GEN-C-GENyUS.rar.html

OR

http://rapidshare.com/files/294856917/5.50_GEN-C-GENyUS.rar

PASS : irfree.com

آخرین ویرایش:
دوست عزیز الان gen a بعد b و بعد c رو نصب کنم؟
من gen.550 a رو نیخوام الان نصب کنم!همه چی ok هست!انا وقتی میرم تو آپدیت بعد صفحه سیاه میاد بعد که
x رو میزنم برمیگرده تو xmb و میگخ به 5.50 آپدیت کنم؟اینطوریه؟5.50 اصلی رو که نمیزنه؟یا احیانن
این فایرمی که من ورداشتم مشکل داشته باشه و دستگاه به 5.50 اصلی اپدیت شه؟
کامل راهنماییم کنین ممنون!راستی الان m33-5.6 رو دستگاه نصبه

والا من توضیحاتش رو هم خوندم فایل رو هم ورداشتم!اما متوجه نشدم چیکار کنم!کسیم که راهنمایی نمیکنه!انگار بخش psp خوابیده!

درود دوستان من این ورژن رو ریختم ,بازی ها آیکون دارند اما اجرا نمیشوند.ارور 80020148 میده .داخل vsh menu روی m33 driver گذاشتم cpu clock رو هم تغییر دادم باز اجرا نشد.کسی هست کمک کنه؟

والا منم همین مشکلات رو دارم!انگار با این فایرم گند زدن!

والا منم همین مشکلات رو دارم!انگار با این فایرم گند زدن!
آقا این fimware مشکل داره فعلا نصب نکنید قراره gen5.50 c2 بیاد .اگر نصب کردید دوباره میتونید به gen 5.50 b برش گردونید.من برش گردوندم.ولی چون تنظیمات ریست میشه تو ریکاوری دوباره از اول باید تنظیمات رو انجام داد.

میشه بگی چظوری برگردونم؟فقط با همو فایل eboot ?که چند kb هست؟

میشه بگی چظوری برگردونم؟فقط با همو فایل eboot ?که چند kb هست؟
شما از این لینک
http://rapidshare.com/files/286261598/XGEN.Updater.XGENPandora-5.50-GEN-B-PSPGo.ir.rar
فایلو بگیر بعد فایلebot= pbp.550 رو که 26 مگابایت هست,(میتونی از اون فایل ebotکه تو ورژن gen cبود هم استفاده کنی)بریز تو شاخه اصلی مموری.اون فایلupdate هم که از لینک بالا دانلود کردی بریز تو psp==>game بعد از تو psp برنامه رو باز کن گزینه update gen b2 رو بزن .در آخر هم X ریستارت میشه میاد بالا.

درود دوستان من این ورژن رو ریختم ,بازی ها آیکون دارند اما اجرا نمیشوند.ارور 80020148 میده .داخل vsh menu روی m33 driver گذاشتم cpu clock رو هم تغییر دادم باز اجرا نشد.کسی هست کمک کنه؟

داداش شما اشتباه کردی دیگه m33 درایو نباید بزاری دیگه باید از تو ریکاوری بری تغییر بدی بهsony np9660

ممنون دوست من!از این به بعد فیرم جدید نمیریزم!کلی وقتم رو گرفت!حالا شانس آوردم با hell cat کارم را افتاد و باتری پاندورا نخواست!قدیما دارک فایرم جدید رو میداد و بعد آپدیت جدید و این مشکلات رو نداشت!
فوری یوشیرو فایرم جدید میده و بدون تست!حالام داره رو سری D کار میکنه!حالا کلی ادم هم الاف شدن و اعضابشون به هم ریخته!

داداش شما اشتباه کردی دیگه m33 درایو نباید بزاری دیگه باید از تو ریکاوری بری تغییر بدی بهsony np9660
شما الان بازی ها رو اجرا کردید؟ مشکلی نداشت؟یعنی رو sony np9660 گذاشتید هیچ مشکلی نداشت؟

آره مشکلی نداشت همه بازی ها هم اجرا میشه هم قدیمی تست کردم هم جدید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or