AchyTunic I'll be watching over you کاربر سایت Mar 8, 2010 #48 1-Nathan Drake kratos-2 max payne-3 leon-4 snake-5
Wrath OF Joker کاربر سایت Mar 8, 2010 #49 1- Joker 2- Batman 3- Two Face 4- Cries Redfield 5- Kratos -Sam Fisher
saeidxpx1 کاربر سایت Mar 8, 2010 #50 Solid Snake Nathan Drake Riden Ezio Agent 47 آخرین ویرایش: Mar 9, 2010
Reza hitman کاربر سایت Mar 8, 2010 #54 1- Agent 47 : خون سرد - بی رحم - اعتماد به نفس - باهوش 2- Altair : مرموز - خون سرد - لباس خفن :cheesygri 3- Kratos : هيچ كس جلو دارش نيست - بی رحم 4- Joker : با هوش - جالب 5 - Sam fisher
1- Agent 47 : خون سرد - بی رحم - اعتماد به نفس - باهوش 2- Altair : مرموز - خون سرد - لباس خفن :cheesygri 3- Kratos : هيچ كس جلو دارش نيست - بی رحم 4- Joker : با هوش - جالب 5 - Sam fisher
S semejpc کاربر سایت Mar 8, 2010 #55 نیکو بلیک- کلا با شخصیتش حال کردم - محیط زیاد تاثیر نداشت و خودش برای خودش تصمیم میگرفت نه رئیس گایبراش توی مانکی آیلند که کلا باهاش حال میکنم
نیکو بلیک- کلا با شخصیتش حال کردم - محیط زیاد تاثیر نداشت و خودش برای خودش تصمیم میگرفت نه رئیس گایبراش توی مانکی آیلند که کلا باهاش حال میکنم
slipkboy Apollo 13 Loyal Member Mar 8, 2010 #58 گایبراش تریپ وود : پسری که دزد دریایی نمیشه لیچاک: دزدی که توبش مرگه دکتر گوردون فریمن: مرموز ساکت و مثبت. agent 47: بی صدا با کلاس توپ نقش اول و... Slipkboy : خوش تیپ با کلاس سرباز وطن(خودم تو بازی BFH)
گایبراش تریپ وود : پسری که دزد دریایی نمیشه لیچاک: دزدی که توبش مرگه دکتر گوردون فریمن: مرموز ساکت و مثبت. agent 47: بی صدا با کلاس توپ نقش اول و... Slipkboy : خوش تیپ با کلاس سرباز وطن(خودم تو بازی BFH)
The_GWR کاربر سایت Mar 9, 2010 #60 solid snake commander Shepard Liara T'soni Big Boss Akhund Dehlavi (توی little big planet)