5 فیلم که باید به بازی تبدیل شوند!

• Thread starter Thread starter paxa
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
daniel_radcliffe_harry_potter_1_300x400.jpg

Harry Potter

رمان های هری پاتر یکی از محبوب ترین و معروف ترین رمان های تاریخ هستند.پس از مدتی تصمیم گرفته شد که فیلمی بر اساس این رمان ساخته شود.از آن سال شرکت EA شروع به ساختن بازیـی از روی فیلم و رمان هری پاتر کرد.اما هیچ کدام از بازی های این سری نتوانستند طرفداران را راضی کنند و گیم پلی این سری معمولا خشک و بی روح بوده است و دارای روند تکراری بوده تمامی عنوانین ساخته شده و دیگر عنوانی با نام هری پاتر مشاه نخواهیم کرد.اما میتوان یک بازیـی با سبک جدید از هری پاتر ساخت.هری پاتر با طمع MMO میتواند جالب باشد یا نه؟!

MV5BMTM1NDc4ODkxNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI4ODE3MQ@@._V1._SY317_CR2,0,214,317_.jpg
هری پاتر که خیلی وقته بازیش امده.
یادمه اوایل که تازه کامپیوتر داشتم بازیش میکردم بازی خوبی بود.

نه بابا هر چی بازی از هری پاتر درومده به درد بچه پیش دبستانیا میخوره . هیچ کدوم حرفه ای روشون کار نشده ./:)
همچین داستان بزرگی با اینهمه جزئیات و اتفاقات نباید نتیجه اش فقط همین چند تا بازی پیش پا افتاده باشه .

نه بابا هر چی بازی از هری پاتر درومده به درد بچه پیش دبستانیا میخوره . هیچ کدوم حرفه ای روشون کار نشده ./:)
همچین داستان بزرگی با اینهمه جزئیات و اتفاقات نباید نتیجه اش فقط همین چند تا بازی پیش پا افتاده باشه .

بله دوست عزیز قبول دارم.
ولی اون زمان بچه بودیم باهاش بازی میکردیم خیلی هم اینجوری که باید حال میداد نمیداد.
ولی در کل منظور من اینه که چطور این فیلم گذاشته جز بازیهایی که باید بیاد.
من از این تعجب میکنم.

بله دوست عزیز قبول دارم.
ولی اون زمان بچه بودیم باهاش بازی میکردیم خیلی هم اینجوری که باید حال میداد نمیداد.
ولی در کل منظور من اینه که چطور این فیلم گذاشته جز بازیهایی که باید بیاد.
من از این تعجب میکنم.

:dخود منم تو اطلاعات گفتم که این عنوان(هری پاتر)دارای بازی است..و خود منم تمام نسخه هاش رو بازی کردم و به اتمام رسوندم..

اما نکته اینه که داستان و رمان هری پاتر کجا و بازی هایی که به صورت سر سری ازش ساخته میشه کجا..!

منظورم اینه که هری پاتر رو با سبک جدید بسازند و چه سبکی از MMO بهتر؟!

:dخود منم تو اطلاعات گفتم که این عنوان(هری پاتر)دارای بازی است..و خود منم تمام نسخه هاش رو بازی کردم و به اتمام رسوندم..

اما نکته اینه که داستان و رمان هری پاتر کجا و بازی هایی که به صورت سر سری ازش ساخته میشه کجا..!

منظورم اینه که هری پاتر رو با سبک جدید بسازند و چه سبکی از MMO بهتر؟!

درسته اما سازندگان باید به فکر عنوانی جدید باشند و یه کم نو آوری به خرج دهند.هری پاتر تاریخ مصرفش گذشته

درسته اما سازندگان باید به فکر عنوانی جدید باشند و یه کم نو آوری به خرج دهند.هری پاتر تاریخ مصرفش گذشته

هری پاتر نامی جاودان خواهند ماند که نسل به نسل نامش منتقل میشه و همه کتاباش رو میخونن..تاریخ مصرفش گذشته ؟!8-|

خداییش اون عملیات غیر ممکن خوراکمه (البته یه نسخش برای ps2 اومده بود ولی اون موقع خیلی کوچیک بودم ولی باحال بود) اگه واسه ایکس باکس با کیفیتش بیاد دیوونه میشم
تام کروز با اون بدلکاری هاش وقتی از برج دبی عمودی میدوید پایین وای خداااااا

تغییر چهره ( جان ووی کارگردان قبلا فیلم دیگر خودش به نام سر سخت رو به عنوان یک بازی اکشن عالی به نام استرانگلهولد بازسازی کرده بود این دفعه هم بکنه خوبه)

بیل را بکش

لعنتی های بی آبرو( کندن پوست سر نازی ها و له کردن کله اشون با چوب بیسبال توی یک بازی سوم شخص با گرافیک عالی خیلی حال میده )

سه گانه ی ماریاچی (ال ماریاچی-دسپرادو-روزی روزگاری در مکزیک)

سه گانه بتمن کریستوفر نولان و یک بازی کلی بر اساس 4 فیلم قبلی بتمن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or