من این فیلمو ندیدم ولی طبق اطلاعاتی که ایشون توی پست اول گزاشتنI am legend واقعاً گزینه مناسبیه
مثل همی نبازی I AM ALIVE خودمونه فقط فرقش اینه که با زلزله توی نیویورک آخر الزمان شده
من این فیلمو ندیدم ولی طبق اطلاعاتی که ایشون توی پست اول گزاشتنI am legend واقعاً گزینه مناسبیه
هری پاتر که خیلی وقته بازیش امده.
Harry Potter
رمان های هری پاتر یکی از محبوب ترین و معروف ترین رمان های تاریخ هستند.پس از مدتی تصمیم گرفته شد که فیلمی بر اساس این رمان ساخته شود.از آن سال شرکت EA شروع به ساختن بازیـی از روی فیلم و رمان هری پاتر کرد.اما هیچ کدام از بازی های این سری نتوانستند طرفداران را راضی کنند و گیم پلی این سری معمولا خشک و بی روح بوده است و دارای روند تکراری بوده تمامی عنوانین ساخته شده و دیگر عنوانی با نام هری پاتر مشاه نخواهیم کرد.اما میتوان یک بازیـی با سبک جدید از هری پاتر ساخت.هری پاتر با طمع MMO میتواند جالب باشد یا نه؟!
نه بابا هر چی بازی از هری پاتر درومده به درد بچه پیش دبستانیا میخوره . هیچ کدوم حرفه ای روشون کار نشده .
همچین داستان بزرگی با اینهمه جزئیات و اتفاقات نباید نتیجه اش فقط همین چند تا بازی پیش پا افتاده باشه .
بله دوست عزیز قبول دارم.
ولی اون زمان بچه بودیم باهاش بازی میکردیم خیلی هم اینجوری که باید حال میداد نمیداد.
ولی در کل منظور من اینه که چطور این فیلم گذاشته جز بازیهایی که باید بیاد.
من از این تعجب میکنم.
:dخود منم تو اطلاعات گفتم که این عنوان(هری پاتر)دارای بازی است..و خود منم تمام نسخه هاش رو بازی کردم و به اتمام رسوندم..
اما نکته اینه که داستان و رمان هری پاتر کجا و بازی هایی که به صورت سر سری ازش ساخته میشه کجا..!
منظورم اینه که هری پاتر رو با سبک جدید بسازند و چه سبکی از MMO بهتر؟!
درسته اما سازندگان باید به فکر عنوانی جدید باشند و یه کم نو آوری به خرج دهند.هری پاتر تاریخ مصرفش گذشته
DIE HARD...رو خدایی بسازن فوق العاده میشه مخصوصا بدن راکستار بسازه یه بازی اکشن پلیسی OPEN WORLD!!!>:d