5 دلیل برای خرید PS4 به جای Xbox One از زبان یوشیدا

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-one-vs-ps4-670x386.jpg

رئیس استدیو های SCE آقای Shuhei Yoshida کاملا به جدیدترین کنسول شرکت سونی یعنی PS4 می بالند و حتی به تازگی 5 دلیل برای خرید PS4 را بجای Xbox One ارائه کرده. ایشان طی مصاحبه خود با Financial Post گفته اند:
دلایل زیادی وجود دارند اما پنج تا از مهم ترین آنها را برای شما می گویم (خنده). دلیل اول این است که ما معتقدیم PS4 قدرتمند ترین کنسول برای بازی های رایانه ای است. این سیستم و بازی هایش می تواند رشد کند اما در همان روز اول بازی های زیادی موجود است که از قدرت PS4 بهره می برند و به صورت native دارای رزولوشن 1080p هستند که برتر از دیگر سیستم ها است.
دلیل دوم تنوع بازی ها در روز اول و آینده است. آسان تر کردن ساخت بازی ها در درجه اول اولویت ما بوده است. ما با وجود سازندگان مستقل عناوین زیبا، منحصر به فرد و بسیار جذابی را خواهیم داشت. بسیاری از این بازی ها برای PS4 عرضه خواهد شد. این کار را ما چند سالی است که شروع کرده ایم و فقط منتهی به سال جاری و این اواخر نیست. بازی های مستقل بسیاری خوبی برای PS3 و PSVita وجود دارد که مردم از آنها لذت می برند. ما اطمینان خاطر حاصل خواهیم کرد که چنین چیزی در PS4 نیز رخ دهد. بازی های بیشتری برای PS4 عرضه خواهد شد اما نه تنها از استدیوهای بزرگ، بلکه حتی کوچکترین آنها. مخصوصا آنهایی که ایده های منحصر به فردی دارند.
گزینه سوم قابلیت های اجتماعی، دکمه share و راحتی استفاده از آنها است. با اسمارت فون خود یک بازی را می توانید خریداری کنید و زمانی که خانه نیستید دانلود به صورت خودکار انجام می می شود تا زمانی که به خانه آمدید آماده اجرا باشد. تمامی این قابلیت های جالب و راحتی استفاده از آنها در سیستم گنجانده شده است.
دلیل چهارم: ما یک شبکه بسیار بزرگ از استدیوهای جهانی خود داریم.ما PS4 را با 5 عنوان از استدیوهای داخلی خود عرضه می کنیم مانند Knack, Killzone Shadowfall. اما بازی های زیاد دیگری در دست ساخت است و استدیوهای بزرگی بر روی آنها کار می کنند. بسیاری از آنها حتی IP های جدید هستند که منتظریم در زمانی مناسب معرفی کنیم. بازی های بزرگی از استدیوهای داخلی ما در راه است.
دلیل آخر نیز 100 دلار ازانتر بودن این کنسول نسبت به رقیب است. اگر پولتان را دوست دارید، PS4 بهترین گزینه است.
نظر شما درباره این دلایل چیست؟ Xbox One چه چیزهایی برای رقابت با رقیب خود دارد؟
Dualshockers

نکته اول اینه که ما داریم درباره نسل جدید صحبت میکنیم!بعدم عزیز اگر کنسول مایکروسافت نبود که شما باید همون کنسول 700 دلاریی که تازه بعدش نصف امکاناتش پرید! رو میخریدید!
بعدم من منکر کار سخت افزاری سرنی نمیشم اما از طرفی هم اونو به هیچ وجه یه پلتفرمر ساز عالی نمیدونم

هاهاهاهاها ..من فکر میکردم هیچ نظری به نظر بالایی نرسه ...ولی شما شاهکار کردی ... =))

سرنی خالق پلتفرمری که تا وقتی زنده بود ... کسی حتی یادی از رقیب قدرتمندش هم نمیکرد .... نزنید این حرف ها رو به خدا .... اصلا مغزم منفجر شد ....

سرنی پلتفرمر ساز نیست ‍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... :))

برگرفته از :

VGX (award show) - Wikipedia, the free encyclopedia

VGA ی که بعضی از اشخاص انقدر بهش اهمیت میدهند یکی از جوایزش میگه که :

Spike's Video Game Hall of Fame recognizes the video game "franchises throughout history that have brought the industry to where it is today"

طبق این جایزه ی VGA صنعت امروز بازی رو فرانچایز افسانه ی زلدا به جایی که امروز هست رسونده

اینم حرف من نیست حرف vgaی هست که بعضی از اشخاص انقدر بهش اهمیت میدهند (کافی هست که مطلبی بالاتر رو بخونید)

من از کاربران محترم عذر میخوام که پستم مربوط نیست اما بعضی از اشخاص که انقدر به vga اهمیت میدهند و سونی رو بهترین انحصاری ساز فرست پارتی میدونند بد نیست که مطلب بالا رو بخونند
دوست عزيز منم در صفحه قبل جواب تون رو دادم همين VGA جايزه goty سال 2011 رو داد به skyrim اونم در حضور همين فرانچيز

دوست عزيز منم در صفحه قبل جواب تون رو دادم همين VGA جايزه goty سال 2011 رو داد به skyrim اونم در حضور همين فرانچيز

اگر vga براتون مهمه که خوب جایی که بازیهای امروز بهش رسیدند یعنی حتی همین tlou و uncharted و ... به نوعی مدیون سری بازی افسانه زلدا هستند طبق اون جایزه ی vga

پس درواقع میشه گفت که Spike's Video Game Hall of Fame مهمترین جایزه vga بوده تا به الان

اگرم قبول ندارید که خوب پس چرا vga رو جایزه اش رو انقدر با اهمیت نشون میدهید به نظرم ؟

دلیل ششم : نبود تایتان فال ryse فورتزا و عناوین دیگر :دی بازی رمدی هم که o:-)

اون دلیل اخرش که خیلی مسخرست. یعنی هنوز درک اینو پیدا نکردن که کینکت2 دیگه به عنوان یه سخت افزار جانبی فروش نمیره بلکه جزئی از کنسوله به همین دلیل 100 دلار بیشتره قیمت.

اگر vga براتون مهمه که خوب جایی که بازیهای امروز بهش رسیدند یعنی حتی همین tlou و uncharted و ... به نوعی مدیون سری بازی افسانه زلدا هستند طبق اون جایزه ی vga

پس درواقع میشه گفت که Spike's Video Game Hall of Fame مهمترین جایزه vga بوده تا به الان

اگرم قبول ندارید که خوب پس چرا vga رو جایزه اش رو انقدر با اهمیت نشون میدهید به نظرم ؟
خب اين ديگه فانتزيه ذهن شماست كه فكر ميكنيد اون جايزه مهمترين جايزه VGA بوده :d
مهمترين جايزه VGA همون GOTY هست كه هرسال به يه بازي ميده (فكت)
اين جايزه هم كه شما ميگي بيشتر شبيه يه قدر داني كلي از اين فرانچيز هست

هاهاهاهاها ..من فکر میکردم هیچ نظری به نظر بالایی نرسه ...ولی شما شاهکار کردی ... =))

سرنی خالق پلتفرمری که تا وقتی زنده بود ... کسی حتی یادی از رقیب قدرتمندش هم نمیکرد .... نزنید این حرف ها رو به خدا .... اصلا مغزم منفجر شد ....

سرنی پلتفرمر ساز نیست ‍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... :))
اولا که من نگفتم پلتفرمر ساز نیست گفتم عالی نیست!خواهشا حرف رو تحریف نکنید!من پلتفرمر ساز عالی رو میاموتو میدونم ;)
در جواب دوست بالاتر هم الان رایز گیم پلی نداره این رو ما هم گفتیم!بیا یه نگاه به تاپیک ها بنداز به نظر خودم رایز بیشتر ساخته شده که جنبه گرافیک رو به نمایش بگزاره

اولا که من نگفتم پلتفرمر ساز نیست گفتم عالی نیست!خواهشا حرف رو تحریف نکنید!من پلتفرمر ساز عالی رو میاموتو میدونم ;)
در جواب دوست بالاتر هم الان رایز گیم پلی نداره این رو ما هم گفتیم!بیا یه نگاه به تاپیک ها بنداز به نظر خودم رایز بیشتر ساخته شده که جنبه گرافیک رو به نمایش بگزاره

خب عزیز من یعنی الان شما داری رسما میگی کراش یه پلتفرمر عالی نیست ؟؟؟

خب اين ديگه فانتزيه ذهن شماست كه فكر ميكنيد اون جايزه مهمترين جايزه VGA بوده :d
مهمترين جايزه VGA همون GOTY هست كه هرسال به يه بازي ميده (فكت)
اين جايزه هم كه شما ميگي بيشتر شبيه يه قدر داني كلي از اين فرانچيز هست

شاید فانتزیه ذهن من باشه و من اشتباه میکنم
ببخشید

اما آیا میانگین امتیاز سایتها به بازی ها هم اشتباه میکنند ؟

ببینید 20 بازی اولی که در gamerankings آمده (بر اساس نقد سایتهای مختلف میانگین امتیاز رو به بازی به درصد میزنه و مشابه metascore هست)

در 20 بازی اول All Time Best این سایت 5 بازی برای انحصاریهای شرکت نینتندو هست و فقط 1 بازی برای انحصاری سونی هست !

این حرف منم نیست

ببینید :

Reviews and News Articles - GameRankings

در هر صورت چه شما قبول بکنید که نینتندو بالاترین امتیازها رو در فرست پارتی داره یا نه من دیگه نمیخوام این بحث رو در این تاپیک ادامه بدهم

ببخشید که انقدر پست نا مربوط ارسال کردم

فکر کنم که مطلب بالا گویا هست تقریبا

بعدم من منکر کار سخت افزاری سرنی نمیشم اما از طرفی هم اونو به هیچ وجه یه پلتفرمر ساز عالی نمیدونم

واقعا ادم متحیر میمونه با این جمله بخنده یا گریه کنه .:|

کسی که جایزه " یک عمر فعالیت در صنعت بازی های رایانه ای "میگیره رو میشه ترول کرد ؟؟

بزرگواری مثل ثرنی رو که جوزف الین رییس Academy of Interactive Arts & Sciences Hall of Fame بهش لقب " داوینچی عصر مدرن " میده رو میشه ترول کرد ؟؟

یه نگاه به این لیست بنداز . 18 چرخ هم نمیتونه این همه افتخار و خلاقیت رو بکشه .

Major Havoc (1983, arcade) — Programmer, Designer
Marble Madness (1984, arcade) — Programmer, Designer
Shooting Gallery (1987, Master System) — Programmer, Designer
Missile Defense 3-D (1987, Master System) — Programmer, Designer
Shanghai (1988, port to Master System) — Programmer
California Games (1989, port to Master System) — Programmer
Dick Tracy (1990, Genesis) — Programmer, Designer
Kid Chameleon (1991, Genesis) — Programmer, Designer

Sonic the Hedgehog 2 (1992, Genesis) — Producer
Crash ‘n Burn (1993, 3DO) — Programmer, Designer
Total Eclipse (1994, 3DO) — Programmer, Designer
Disruptor (1996, PlayStation) — Executive Producer, Designer
Crash Bandicoot (1996, PlayStation) — Executive Producer
Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back (1997, PlayStation) — Producer, Designer
Spyro the Dragon (1998, PlayStation) — Executive Producer, Designer
Crash Bandicoot 3: Warped (1998, PlayStation) — Executive Producer, Designer
Spyro the Dragon 2: Ripto's Rage! (1999, PlayStation) — Executive Producer

Crash Bash (2000, PlayStation) — Producer, Designer
Spyro: Year of the Dragon (2000, PlayStation) — Design Consultant
Jak and Daxter: The Precursor Legacy (2001, PS2) — Programmer
Ratchet and Clank (2002, PS2) - Designer
Jak II (2003, PS2) — Programmer, Designer
Ratchet & Clank: Going Commando (2003, PS2) — Designer

Ratchet & Clank: Up Your Arsenal (2004, PS2) — Design Consultant
Resistance: Fall of Man (2006, PS3) — Design Consultant
Uncharted: Drake's Fortune (2007, PS3) — Design Consultant
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (2007, PS3) — Design Consultant
Resistance 2 (2008, PS3) — Designer
God of War III (2010, PS3) — Design Consultant
Killzone 3 (2011, PS3) — Design Consultant
....................................................................................

مارک ثرنی ترول شدنی نیست داداش . ولی شما به تلاشت ادامه بده :))

شما به بزرگی خودت ببخش که سونی خفه نمیشه:|
بهش تبریک گفته که گفته
سونی باید لال مونی بگیره؟

نه پس بیان به هم فحش هم بدن اپل هم سال های سال رقیب ماکروسافت هست اما چرا هیچ وقت از این خبرا راجبشون نمی شنویم حتی بین ماکروسافت با اپل زمانی که اپل در حال سقوط بود قرارداد بسته شد و با هم دست دادن به اینا می گن فرهنگ و شعور که ادم لذت می بره رقابت به این می گن نه اینجور تیکه ها

نخیر شما این رو نگفتید . اون موقع که سایت هایی مثل گیم اینفورمر اومدن ماهیت واقعی بازی رو مشخص کردن بازم شما میگفتید گیم پلی بازی عالیه . حتی زبونم لال با خدای جنگ مقایسه میشد :|

حالا که دیدید راه فراری نمونده و از ترس نمره های بازی قبول کردید که گیم پلی نداره . جالبه یکی از دوستای خودتون چنان دنبال اخبار خوب برای رایز میگشت و گیف و عکس میزاشت که بازاریاب های خود مایکرو هم جلوش کم می اوردن .8-|

نه پس بیان به هم فحش هم بدن اپل هم سال های سال رقیب ماکروسافت هست اما چرا هیچ وقت از این خبرا راجبشون نمی شنویم حتی بین ماکروسافت با اپل زمانی که اپل در حال سقوط بود قرارداد بسته شد و با هم دست دادن به اینا می گن فرهنگ و شعور که ادم لذت می بره رقابت به این می گن نه اینجور تیکه ها

این مثال ها رو از کجا میاری ... همین سامسونگ که الان اینجاست به خاطر همکاری هایی بود که در زمینه تکنولوژی با سونی داشت .... الان سونی داره با پاناسونیک برای نسل جدید tv ها همکاری میکنه ... اینها رو نمیگن فرهنگ و شعور ... به اینها میگن معاهده اقتصادی جهت کسب تکنولوِژی بهتر و سود بیشتر ..... فکر کنم تو صنعت و تجارت طرفین باید بیان بگن لطفا محصول رقیب رو بخرن ... بس که گلا اینا ... حال میکنی ما چقدر با شعوریم ... اخه این حرف ها چیه میزنی اینجا ... این حرف ها کجاش تیکه است داره میگه محصول ما این ویِژگی ها و برتری ها رو داره .... تشخیص درست و غلط بودنش هم به عهده منه مشتریه ....

اپل رو خوب اومدی . اپل واقعا با شعوره . ولی مایکرو چی ؟؟؟

اون موقعی که اپل میخواست ایفون رو عرضه کنه مگه مایکرو کم متلک گفت . استیو بالمر گفته بود امیدوارم بتونن تا اخر هفته چندتا ایفون بفروشن که اپل تو همون ماه اول چند میلیون ایفون فروخت ( اعداد رو دقیق یادم نیست )
یا همین مایکرو نبود که 7-8 ماه پیش رونمایی بدون کنسول سونی رو مسخره میکرد .

نمونه اخریش رو هم داشته باش تا بعد :

مسخره کردن اپل بعد از اینکه اپل iwork رو رایگان اعلام کرد .

به اینا میگن فرهنگ و شعور . اره ؟؟

دوستانی که به قیمت اشاره کردن یکی از سایت ها با 600$ یه سیستم قویتر از PS4 و One ساخته بود; تازه این قضیه مربوط به قبل از کاهش قیمت کارت گرافیک ها میشد و الان با کمتر از اینها هم میشه چنان سیستمی بست.
..\../...
در مورد همین قضیه پنج دلیل برتری این مطلب از Forbes خوندش خالی از لطف نیست:d:
The 5 Best Reasons For Buying The Xbox One Instead Of A PS4 - Forbes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or