5 تا از بهترین بازی های 360 در سال 2008

old_snake

کاربر سایت
1. Ninja Gaiden 2

ninja360.jpg

2. Resident Evil 5

re360.jpg

3. Devil May Cry 4

dmc360.jpg

4. Too Human

human360.jpg

5. Splinter Cell Conviction

cell360.jpg

منبع : http://www.cinemablend.com

به نظر من کسی که gta بازی میکنه کلاً از بازيهای ديگه زياد خوشش نمياد ، يعنی يه جورايی فقط
عشق gta دارن .
ولی بر عکس من کمتر کسيرو ديدم که مثلاً bioshock , call of duty , gears of war , Resident evil 4 و خيلی بازيهای ديگه
تو اين سبکو سياق بازی کرده باشه ولی بگه gta بهترين بازی بوده که کردم.
من قبلنا که کلوپ میرفتم پيشه دوستم هميشه میديدم اين بچهای کم سنو سال میشينن gta بازی میکنن و زياد نديدم افراد بزرگسال بشينن اين بازيرو
بازی کنن ، ولی خوب همچنان اين بازی پرفروشترين بازی تاريخ بازيهای کامپيوتری هست

GTA کلا یه بازی ـه تفریحی هست :دی
کمتر کسی هست که از GTA خوشش نیاد. ولی به نظر من هم کسی که گیمرِ هرگز GTA رو بهترین انتخاب نمیکنه! به قول شما بیشتر افراد کم سن و سال این بازی رو به عنوان یک ابر بازی انتخاب میکنن! هیچ کسی GOW رو ول نمیکنه برِ GTA رو بازی کنه!!! گرافیک GTA هم که در حدِ ... :دی!

GTA کلا یه بازی ـه تفریحی هست

خوب هدف ما هم از بازی تفریحه دیگه:biggrin1:
ولی حرف شماها رم قبول دارم.gears of war و god of war یه جورایی یه چیز دیگه ان .اصلا من موندم ما مجبوریم بهترین بازی رو انتخاب کنیم؟مرز بین بازیهی بزرگ خیلی کمه

gta خیلی بازی زیباییه ولی اگر قرار باشه بین این و evil5 یکی رو انتخاب کنی همون داستان گیرا اویل باعث برتری اون میشه
حالا همه اینا به کنار ما که هرچی بازی بیاد ریز و درشت با 5 چوق تهیه میکنیم پس بیخیال:cheesygri

من قبلنا که کلوپ میرفتم پيشه دوستم هميشه میديدم اين بچهای کم سنو سال میشينن gta بازی میکنن و زياد نديدم افراد بزرگسال بشينن اين بازيرو
بازی کنن ،
اتفاقا بر عكس بازي هاي خوبو بايد از بچه ها بپرسي منم خيلي از بزرگسالارو ديدم كه عشق gta دارن ولي بزرگ سالا تا يه بازيه جديد قشنگ ديگه مياد بي خيال gta ميشن و كمتر طرف gta ميرن ولي بچه ها همچنين بي خيال gta نميشن...........
من كه گيمر حرفه اي نديدم عشق gta نداشته باشه اصلا گيمري كه از gta خوشش نياد گيمر نيست.....................:love:

اتفاقا بر عكس بازي هاي خوبو بايد از بچه ها بپرسي منم خيلي از بزرگسالارو ديدم كه عشق gta دارن ولي بزرگ سالا تا يه بازيه جديد قشنگ ديگه مياد بي خيال gta ميشن و كمتر طرف gta ميرن ولي بچه ها همچنين بي خيال gta نميشن...........
من كه گيمر حرفه اي نديدم عشق gta نداشته باشه اصلا گيمري كه از gta خوشش نياد گيمر نيست.....................:love:
یعنی من گیمر نیستم؟ از این بازی بدم نمیاد ولی اصلا هم منتظرش نیستم چون بهیچ وجه گرافیک جذابی نداره.
ولی چندتا نقطه قوت هم داره مثل محیط بزرگ و صحنه های جذاب:blushing: که همین دو دلیل باعث شده خیلیها طرفش بروند.
البته من فقط با یه چیز بازی حال میکنم اونم اینه که همه را میشه مثل آب خوردن کشت:love::love:. خییییییییییییییییییییلی حال میده همه مردم را بکشی بعد پلیس را هم بکشی :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or