5 بازی برتر پلاتینوم گیمز

بهترین بازی پلاتینوم گیمز از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    49
  • نظرسنجی بسته شده است .
والا بین اینا فقط ونکوییش و رایزینگ رو بازی کردم، از اونجایی که بیشتر اهل هک ان سلشم تا شوتر با رایزینگ بیشتر حال کردم!
بایونتا رو هم برنامه دارم بازی کنم، اول dmc 3 Hd رو میخوام تموم کنم :دی

من Anarchy Reigns رو بازی نکردم نظری نمیدم راجع بهش.
Bayoneta 2 رو هم بازی نکردم ولی به نظرم بهترین مخلوق PG همین بانو بایونتا باشه :x تجربه ی شماره اولش میگه فوق العاده ترین Hack 'n' Slash نسل قبل! نتیجتا بهترین بازی PG
از MGR خوشم نیومد. Vanquish رو هم اگه بانو نبودن قطعا بهترین بازی PG میدونستم کما اینکه بهترین شوتر برام همین بازیه. فان، پرهیجان، بدیع! :d
----------
ضمنا کاملا مشخصه بایونتا تو نظرسنجی اوله! به نظرم باید دو تا شماره رو کنار هم میزاشتین. الان آرا شکسته شده!

به هر حال دو تا بازی جدا هستند.​

به هر حال خودتون هم خوب میدونید که اول بایونتا بعد ونکوییش :d​

آخرین ویرایش:
من Anarchy Reigns رو بازی نکردم نظری نمیدم راجع بهش.
Bayoneta 2 رو هم بازی نکردم ولی به نظرم بهترین مخلوق PG همین بانو بایونتا باشه :x تجربه ی شماره اولش میگه فوق العاده ترین Hack 'n' Slash نسل قبل! نتیجتا بهترین بازی PG
از MGS خوشم نیومد. Vanquish رو هم اگه بانو نبودن قطعا بهترین بازی PG میدونستم کما اینکه بهترین شوتر برام همین بازیه. فان، پرهیجان، بدیع! :d
----------
ضمنا کاملا مشخصه بایونتا تو نظرسنجی اوله! به نظرم باید دو تا شماره رو کنار هم میزاشتین. الان آرا شکسته شده!

اخه پلاتینوم انقدر بازی نساخته که من از بینشون حق انتخاب فراوان داشته باشم.
در نتیجه نطرسنجی به این شکل شد.
به هر حال دو تا بازی جدا هستند.

کلا سری بایونتا با فاصله جلوتر از بقیه محصولات این کمپانی......یه اثر موندگار( تو نظر سنجی هم اصولا می بایست سری بایونتا نوشته میشد نه شماره 1 و 2 اش)
ونکوییش بد نبود ولی تجربه موندگار و تاثیر گذاری نبود بیشتر مکانیزم گیم پلیش خوب بود ولی در کنارش بعضی ایرادا هم داشت که نکات مثبتشو تحت تاثیر قرار داد

.

آخرین ویرایش:
کلا سری بایونتا با فاصله جلوتر از بقیه محصولات این کمپانی......یه اثر موندگار( تو نظر سنجی هم اصولا می بایست سری بایونتا نوشته میشد نه شماره 1 و 2 اش)
ونکوییش بد نبود ولی تجربه موندگار و تاثیر گذاری نبود بیشتر مکانیزم گیم پلیش خوب بود ولی در کنارش بعضی ایرادا هم داشت که نکات مثبتشو تحت تاثیر قرار داد

.

برای تو ماندگار نبود برای خیلی ها ماندگار است.
نظر سنجی هم تو پست قبلی توضیح دادم که چرا اینجوریه

آخرین ویرایش:
برای تو ماندگار نبود برای خیلی ها ماندگار است.
نظر سنجی هم تو پست قبلی توضیح دادم که چرا اینجوریه
خب چیکار کنم برا خیلی ها موندگار بود؟من نظر خودمو گفتم.......البته اگه به موندگاری باشه ryse یا order هم برا خیلی ها موندگار بوده:d

در مورد نظر سنجی هم نمیدونم دلیل قانع کننده ای نیس جدا نوشته شدنش ولی باز هم فرقی نمی کنه چون رای 2 تا رو جمع کنی همون میشه

.

خب چیکار کنم برا خیلی ها موندگار بود؟من نظر خودمو گفتم.......البته اگه به موندگاری باشه ryse یا order هم برا خیلی ها موندگار بوده:d

در مورد نظر سنجی هم نمیدونم دلیل قانع کننده ای نیس جدا نوشته شدنش ولی باز هم فرقی نمی کنه چون رای 2 تا رو جمع کنی همون میشه

.

شما بهتره یک سری به کلاب ونکوئیش بزنید.:bighug:

بالا بری پایین بیای دیگه پلاتینوم مثل شاهکاری چون ونکوییش نمیتونه بسازه:d

من خیل یاکشن باز نیستم بخاطر همین اسم یوکو تارو روی یه چیزی باشه برا منم اندازه ی 00 تا شاهکار اکشن میارزه :دی :)) اگه این نایر هم مثل نسخه ی اول اون داستان مریضو داشته باشه محشر میشه!

من خیل یاکشن باز نیستم بخاطر همین اسم یوکو تارو روی یه چیزی باشه برا منم اندازه ی 00 تا شاهکار اکشن میارزه :دی :)) اگه این نایر هم مثل نسخه ی اول اون داستان مریضو داشته باشه محشر میشه!

اخه لامصب این ونکوییش شاهکاری هست که با وجود کوتاه بودن و یک سری ضعفها مثل نداشتن بخش چند نفره ، تبدیل به یکی از بهترین بازی های نسل قبل شد.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or