5 استودیویی که سونی باید در نسل هفتم می خرید

• Thread starter Thread starter Sina R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقايوني كه ميگن insomniac بهتر از Sucker Punch هست دليل هاشون رو بگن .
فقط نگن چون تعداد نفرات استديو بيشتر پس بهتر يا چون قدمتش بيشتر بهتر، چون اين دلايل كه اصلا ملاك نيستن و مهم خروجيه كار هست كه همانا بازي هايي هست كه در اين چند ساله اخير يا در اين نسل توليد كردن.
بهترين مرجع هم براي تشخيص كيفيت گيم هاي توليد شده مجلات وسايت هاي معتبر گيم مثل EDGE يا IGN ويا Gamespot ، Eurogamer و يا حتي CVG هستن و در اخر و از همه مهمتر متا هست.

اقايوني كه ميگن insomniac بهتر از Sucker Punch هست دليل هاشون رو بگن .
فقط نگن چون تعداد نفرات استديو بيشتر پس بهتر يا چون قدمتش بيشتر بهتر، چون اين دلايل كه اصلا ملاك نيستن و مهم خروجيه كار هست كه همانا بازي هايي هست كه در اين چند ساله اخير يا در اين نسل توليد كردن.
بهترين مرجع هم براي تشخيص كيفيت گيم هاي توليد شده مجلات وسايت هاي معتبر گيم مثل EDGE يا IGN ويا Gamespot ، Eurogamer و يا حتي CVG هستن و در اخر و از همه مهمتر متا هست.

دوست عزیز یکی از مهمترین بحث های در زمینه برتری یک استودیو همون بحث تعداد تیم ها و نفرات هستش چون همین موضوع باعث ساپورت بهتر کنسول تحت حمایت میشه

هر استودیو باید در مقیاس خودش با یک استودیو دیگه مقایسه کنیم

ساکر پانچ استودیو بسیار خوبیه و انحصاری های خیلی خوبی هم میزنه اما هر کاری کنه اصلا توانایی عرضه دو سه گانه بزرگ در یک نسل نداره

اون جایگاهی که اینسومنیاک در بین استودیوهای امریکایی داره ساکرپانچ حتی بهش نزدیک هم نشده

در مورد بحث بازی و متا ، شما استودیوی کوچکی ( کوچک در مقایسه با اینسومنیاک ) که در این نسل 1 IP جدید و یک بازی کالکشن داشته با اینسومنیاک مقایسه میکنید ؟

بعد اصلا از یه سمت دیگه نگاه کنیم

شما سازنده دو عنوان بازی Infamous با سازنده سه گانه Resistance و R&C مقایسه میکنی ?

متا
Infamous 85
Infamous2 83
Infamous: Festival of Blood 78

در مورد این دو استودیو فقط همینو بهتون بگم که سال 2011 سونی یک بودجه برای خرید اینسومنیاک در نظر گرفته بود اما بعد از اون اتفاقاتی که افتاد با یک قیمت خیلی کمتر استودیو کوچکتر ساکر پانچ خرید ....

شما به طور کلی ( حتی از نظر عناوین عرضه شده و بحث متا ) بازیهای این دو استودیو مقایسه کنید میفهمید اصلا قیاسشون درست نیست

ساکر پانچ استودیو خیلی خوبیه و یکی از بهترین عناوین PS4 در حال حاضر داره میسازه اما این استودیو به هیچ عنوان جایگاه و سبقه و اعتبار اینسومنیاک در صنعت گیم آمریکا نداره ....

مثلا يك استديو مياد با 10 نفر و سابقه 2سال تأسيس يك بازي ميسازه كه گوتي ميشه و يك استديو مياد با 100 نفر و سابقه 20 ساله يه بازيه متوسط ميسازه؟
حالا چون استديو دومي قدمت و تعداد نفرات بيشتري داره بايد بگيم از استديو اولي بهتره !!!!!دوست عزيز مهم خروجيه كار هست ....قرار بحث منطقي با شه ....هر عقل سليمي ميدونه كه تنها اين خروجيه كار هست كه ارزش داره و بايد مورد ارزيابي قرار بگيره نه مثلا قدمت يه استديو .....
اگر به حرف شما بود كه الالقاعده الان بايد كپكام در جايگاه بالاتري نسبت به رآك استار يا بانجي قرار بگيره چون هم قدمتش بيشتر و هم تعداد نفرات بيشتري داره در حالي كه همه ميدونن كپكام الان كجاست و اون ها الان كجان ....تازه من خودم يكي از علاقمندان كپكام هستم اما چشمم رو نميتونم رو به واقعيت ببندم كه....وقتي اخرين بازيه ساخته شده ي كپكام رو با اخرين بازي هاي ساخته شده از راك استار يا بانجي مقايسه ميكنم مي فهمم كه الان كپكام با اون ها قابل مقايسه نيست.

اما در مورد مقايسه اخرين بازيه ساخته شده ي ساكر پانچ و استديو مورد علاقه شما

بدون شرح
Infamous 2 متا 83
fuse متا 61
Infamuse 2 از EDGE نمره 6 گرفت و fuse از EDGE نمره 4 گرفت
Infamuse 2 از Eurogamer نمره 8 گرفت و fuse نمره ي 5 گرفت
Infamuse 2 از Gamespot نمره 7.5 گرفت و fuse نمره 7
Infamuse 2 از IGN نمره 9 گرفت و fuse نمره 6.5

آخرین ویرایش:
مثلا يك استديو مياد با 10 نفر و سابقه 2سال تأسيس يك بازي ميسازه كه گوتي ميشه و يك استديو مياد با 100 نفر و سابقه 20 ساله يه بازيه متوسط ميسازه؟
حالا چون استديو دومي قدمت و تعداد نفرات بيشتري داره بايد بگيم از استديو اولي بهتره !!!!!دوست عزيز مهم خروجيه كار هست ....قرار بحث منطقي با شه ....هر عقل سليمي ميدونه كه تنها اين خروجيه كار هست كه ارزش داره و بايد مورد ارزيابي قرار بگيره نه مثلا قدمت يه استديو .....
اگر به حرف شما بود كه الالقاعده الان بايد كپكام در جايگاه بالاتري نسبت به رآك استار يا بانجي قرار بگيره چون هم قدمتش بيشتر و هم تعداد نفرات بيشتري داره در حالي كه همه ميدونن كپكام الان كجاست و اون ها الان كجان ....تازه من خودم يكي از علاقمندان كپكام هستم اما چشمم رو نميتونم رو به واقعيت ببندم كه....وقتي اخرين بازيه ساخته شده ي كپكام رو با اخرين بازي هاي ساخته شده از راك استار يا بانجي مقايسه ميكنم مي فهمم كه الان كپكام با اون ها قابل مقايسه نيست.

بدون شرح
Infamous 2 متا 83
fuse متا 61

خوب هستید شما ؟

شما رفتید بدترین بازی استودیو اینسومنیاک که تیم اصلیش هم نساخته با بازی Infamous 2 مقایسه میکنید ؟

واقعا خنده داره شما با عقل سلیم خودتون نمیدونم بر پایه چه منطقی این کار انجام دادین

اصلا خدایی پست منو خوندین ؟ پست دوستان دیگرو خوندین ؟ چرا میخواید فقط برداشت خودتون انجام بدین ؟ به یه استودیو علاقه دارید و نمیخیواید قبول کنی این استودیو مورد علاقه شما با وجود با استعداد بودن اما در امریکا اصلا قابل قیاس با اینسومنیاک نیست

شما برید دو نسخه اینفیمس از نظر متا با 3 گانه R&C و Resistance مقایسه کنید

به طور خود جوش رفتی Fuse اوردی در حالی که کمی به خودت زحمت میدادی پست های قبلی بخونی اصلا این بازیو برای مقایسه نمیاوردی ! رفته متای Fuse گذاشته کنار Infamous :|

الان من حرفم فقط تعداد نفرات بود ؟
عزیزم بهتره تعصبات کنار بذاری ازت خواهش میکنم کمی برو در مورد همین دو استودیو مقالاتی بخون و اینکه میگم ساکر پانچ نیمی از جایگاه و اعتبار استودیو اینسومنیاک در امریکا نداره بهش میرسی

خود من الان دارم از اینسومنیاک دفاع میکنم اتفاقا یکی از استودیوهای مورد علاقه من نیست خود من بهترین شوتری که در این نسل رفتم بازی Kiilzone 2 بود اما چون تعصبات چشمان منو جلوی حقیقت نمیبنده صفحه قبل گفتم سونی نسبت به R2 در مقابل KZ کم لطفی کرد

متای سه گانه R&C و Resistance هم بری ببینی به نتایج خوبی میرسی خوبه همون Infamous سال 2011 عرضه شده ....

نه خداییش دمتون گرم دیگه ترول کردن Insomniac خیلی سخت بود که موفق به انجامش شدید :x :d یعنی زیر سوال بردن Resistance و R&C ( البته شخصا نسخه ی اول Resistance رو دوس داشتم) کاریه که منتقدای کل دنیا موفق به انجامش نشدن ! اصن مقایسه ی Infamous با R&C و Resistance شبیه شوخی میمونه باید با Prototype و اینجور بازیا مقایسه بشه Infamous مخصوصا نسخه ی 2 که هیچی بیشتر از یه بازی معمولی نبود ! یعنی وای به روزی که دوباره Ins بخواد برای سونی انحصاری بسازه (غیر ممکنه البته) اون موقع Resistance از Bioshock هم بهتر میشه ! :| راجع به استودیوها هم فیلم کردن ما رو :| این QD مثلا مستقله و لعنتیا ما رو امیدوار نگه داشتن که شاید بالاخره بازیاشون مالتی پلتفرم بشه اما هیچ خبری نیست :|

دوستان در کل از نظر من به جز این 3 استودیو ، اینسومنیاک هیچ چیزی از اون استودیوهایی که نام بردم کم نداره

مثلا بنظرت با PD تو یه رده محسوب میشه با اینکه خودم IG رو قبول دارما؟ :d

بدون شرح
Infamous 2 متا 83
fuse متا 61

دوست عزیز واقعا نامردی که شما بیایید همچین مقایسه ای رو انجام بدید به چند دلیل :
ساکرپانچ ( که یکی از استودیو های مورد علاقه ی خود من است ) تو این نسل در مجموع 2 تا بازی منتشر کرده که با عرض شرمندگی هیچ کدومشون حتی لانچ تایتل هم نبودن .
می دونید چرا ........... چون وقتی اینا داشتن 4 سال با انجین ساخت بازیشون برای Ps3 کلنجار می رفتن
تو این مدت اینسومنیاک چی کار کرد
اول از همه اومد نسخه اول رزیستنس رو با این که ابتدا قرار نبود لانچ تایتل باشه به صورت لانچ برای Ps3 منتشر کرد متا این بازی 86 شد.
سال بعدش این استودیو اومد شاهکاری به نام Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction رو منتشر کرد با متای 89
احتمال می دم شما این بازی رو تجربه نکرده باشید پس بهتون اطمینان می دم یکی از بهترین بازی های انحصاری این نسل سونی رو از دست داده اید.
سال 2008 وقتی هنوز ساکرپانچ و گوریلا گیمز داشتن رو بازیشون کار می کرد این استودیو می آد یکی از اولین انحصاری های درست و حسابی Psn به نام

Ratchet & Clank Future: Quest for Booty رو با متای 77 عرضه می کنه
تو همون سال نسخه دوم رزیستنس با متای 87 به بازار می آد.
بعد از این که این استودیو 4 تا بازی عالی با متای خوب ساخت تازه بلاخره ساکرپانچ یادش می افته که باید باسه Ps3 بازیش رو عرضه کنه پس Infamous با متای 85 سال 2009 به بازار عرضه می شه.
تو همون سال اینسومنیاک یک بازی دیگه به نام Ratchet & Clank Future: A Crack in Time با متا 87 به عنوان حسن ختام سری Future عرضه می کنه.
تا الان متوجه شدی چرا به نظر من اینسومنیاک بهتره؟؟؟

سال 2011 اینسومنیاک با اون همه مشکلاتی که سر رزیستنس 3 براش درست می کنند بازم یه اثر قابل قبول با متا 83 رو عرضه می کنه
infamous 2 هم همین سال با متا 83 منتشر می شه ولی برخلاف رزیستنس که با آنلاین پس گذاشتن تو پکیجش بیان اعصاب ملت رو خورد کنند سونی اومد کد آزمایش نسخه بتا آنچارتد 3 رو تو پک این بازی قرار داد تا خیلی ها مثل من به عشق آنچارتد بیان بازی رو بخرن

امیدوارم متوجه شده باشید

مثلا بنظرت با PD تو یه رده محسوب میشه با اینکه خودم IG رو قبول دارما؟ :d

دوست من پست های قبلی منو نخوندی :d

من مقایسم فقط با استودیوهای اروپایی و امریکایی سونی بود وگرنه اگر بخوایم استودیوهای شرقی حساب کنیم که کامل قضیه فرق میکنه و پای استودیوهایی مثل Team Ico و PD میاد وسط ;)

در کل توی پستم هم گفتم منظور استودیوهای غربی هستش

نوشته شده توسط Sina R;2785927[B:
]خوب هستید شما ؟[/B]

شما رفتید بدترین بازی استودیو اینسومنیاک که تیم اصلیش هم نساخته با بازی Infamous 2 مقایسه میکنید ؟

واقعا خنده داره شما با عقل سلیم خودتون نمیدونم بر پایه چه منطقی این کار انجام دادین

اصلا خدایی پست منو خوندین ؟ پست دوستان دیگرو خوندین ؟ چرا میخواید فقط برداشت خودتون انجام بدین ؟ به یه استودیو علاقه دارید و نمیخیواید قبول کنی این استودیو مورد علاقه شما با وجود با استعداد بودن اما در امریکا اصلا قابل قیاس با اینسومنیاک نیست

شما برید دو نسخه اینفیمس از نظر متا با 3 گانه R&C و Resistance مقایسه کنید

به طور خود جوش رفتی Fuse اوردی در حالی که کمی به خودت زحمت میدادی پست های قبلی بخونی اصلا این بازیو برای مقایسه نمیاوردی ! رفته متای Fuse گذاشته کنار Infamous

الان من حرفم فقط تعداد نفرات بود ؟
عزیزم بهتره تعصبات کنار بذاری ازت خواهش میکنم کمی برو در مورد همین دو استودیو مقالاتی بخون و اینکه میگم ساکر پانچ نیمی از جایگاه و اعتبار استودیو اینسومنیاک در امریکا نداره بهش میرسی

خود من الان دارم از اینسومنیاک دفاع میکنم اتفاقا یکی از استودیوهای مورد علاقه من نیست خود من بهترین شوتری که در این نسل رفتم بازی Kiilzone 2 بود اما چون تعصبات چشمان منو جلوی حقیقت نمیبنده صفحه قبل گفتم سونی نسبت به R2 در مقابل KZ کم لطفی کرد

متای سه گانه R&C و Resistance هم بری ببینی به نتایج خوبی میرسی خوبه همون Infamous سال 2011 عرضه شده ....
من نمي خواستم كار به توهين بكشه ....
در مورد حرفي كه زدين كه چرا fuse رو با infamouse 2 مقايسه كردم به اين دليل بود كه اين دو اخرين بازي هاي ساخته شده اين دو استديو بودن...،،
اما در مورد مثلا بازي هاي ديگه مثل resistance مشكلي نيست از لحاظ نمرات resistance رو با infamuse مقايسه بشه اين دو ip دريه سطحن و اولين نسخه و اخرين نسخه اين دو ip متاي يكسان و فوق العاده نزديك به هم دارن. و از لحاظ جوائز infamouse جلو تر ....

ضمنا شما جواب سوال من رو هم ندادين كه اگر با شيوه استدلال شما بريم جلو كه مهمترين ملاك تشخيص برتريه يه استديو قدمت و تعداد اعضاش هست الان بايد كپكام برتر از راك استار باشه و ما بايد كپكام رو در رتبه بالاتري نسبت به راك استار يا ناتي داگ يا بانجي قرار بديم چون كپكام هم قدمت و هم نفرات بيشتري نسبت به تك تك اين ها داره!!!!!
در مورد تعصبي بودن هم كاملا واضحه چه شخصي غير منطقي و متعصبانه صحبت ميكنه قضاوتش به عهده ديگران .
در اين مبحث هم اين اخرين پست بنده هست چون ادامش فاييده اي نداره به خاطر اين كه در اين جا داره بديهيات زير سوال ميره و بحث كردن فاييده اي نداره.

نه خداییش دمتون گرم دیگه ترول کردن Insomniac خیلی سخت بود که موفق به انجامش شدید :x :d یعنی زیر سوال بردن Resistance و R&C ( البته شخصا نسخه ی اول Resistance رو دوس داشتم) کاریه که منتقدای کل دنیا موفق به انجامش نشدن ! اصن مقایسه ی Infamous با R&C و Resistance شبیه شوخی میمونه باید با Prototype و اینجور بازیا مقایسه بشه Infamous مخصوصا نسخه ی 2 که هیچی بیشتر از یه بازی معمولی نبود ! یعنی وای به روزی که دوباره Ins بخواد برای سونی انحصاری بسازه (غیر ممکنه البته) اون موقع Resistance از Bioshock هم بهتر میشه ! :| راجع به استودیوها هم فیلم کردن ما رو :| این QD مثلا مستقله و لعنتیا ما رو امیدوار نگه داشتن که شاید بالاخره بازیاشون مالتی پلتفرم بشه اما هیچ خبری نیست :|
به بقیه ی بحث کاری ندارم ولی برای این جمله من باید برم سر به بیابون بگذارم!!

در مورد تعصبي بودن هم كاملا واضحه چه شخصي غير منطقي و متعصبانه صحبت ميكنه قضاوتش به عهده ديگران .
در اين مبحث هم اين اخرين پست بنده هست چون ادامش فاييده اي نداره به خاطر اين كه در اين جا داره بديهيات زير سوال ميره و بحث كردن فاييده اي نداره.

ببینید در مورد غیر منطقی بودن به نظر من مقایسه های شما خیلی غیر منطقی تره
اول از همه مقایسه نسخه اول رزیستنس با شماره اول بدنام کاملا اشتباهه اینسومنیاک Resistance 1 رو برای لانچ تایتل شدن تهیه می کنه یعنی وقت و زمان محدود تری نسبت به ساکر پانچی که 4 سال برای قسمت اول بدنام در اختیار داشته.
با توجه به این موضوع بازم متاش از این بازی بالاتره ( حالا یک نمره )
درمورد رزیستنس 3 و بدنام 2 هم فکر کنم تو کامنت های قبلیم کامل توضیح دادم...

شما احتمالا با توجه به کامنت آخرتون جواب من رو نمی دید ولی توجه کنید که این 2 استودیو رو در هر زمینه هم که بیاییم مقایسه کنیم متوجه برتری Insomniac می شیم.
مواردی مثل فروش آثار ...تنوع محصولات .....و .....میزان فعالیتشون....بحث مولف بودن.....
ببین به نظر شما تفاوت بدنام 1 با 2 چی بود ؟ آیا غیر از این بود که گرافیک و گیم پلی اش و داستانش در همون راستای نسخه قبل بهتر شده بودن
حالا بیا Resistance 2 با 3 رو مقایسه کن : تغییر کلی مکانیک های گیم پلی ...تغییر در شیوه روایت داستان ...تغییر تم کلی گرافیک و افکت ها و .......در مجموع این 2 نسخه تفاوتشون از زمین تا آسمانه
در نهایت می خواستم بگم شاید سلیقه یه عده با بازی های یه استودیو سازگار تر باشه و بازی های اون رو بیشتر بپسندن ...به نظرم نباید به خاطر این جور مسائل بیاییم دیگر استودیو ها رو بکوبونیم.
اگه دوستم سینا کمی تند صحبت کرد ببخشید در کل هدفش به هیچ وجه توهین نبود امیدوارم به دل نگرفته باشید

دوستان ، عزیزان یه دقیقه به من توجه کنید ! :دی
ببینید بحث سر این نیست که Insomniac استودیوی بدی بوده و سابقه درخشانی نداشته . البته که داشته و کسی هم نمیتونه با وجود IP های موفقش این موضوع رو انکار کنه .
صحبت در رابطه با افت شدید این استودیو توی این دو سه سال اخیره . درسته که چند سال پیش این استودیو رو در مقابل مثلا ND یا SM قرار میدادیم و واقعاً هم اون زمان در سطح استودوهای تاپی بود که برای سونی بازی میساختن ولی در حال حاضر دیگه نمیتونیم Insomniac رو با مثلا Naughty Dog یا حتی Sucker Punch مقایسه کنیم چون سطح استودیو با توجه به بازیهای دو سه سال گدشتشون پایین اومده و کاملاً واضحه .
در واقع بحث اصلاً راجع به سابقه گدشته نیست ! الان (زمان حال ، در حال حاضر) مد نظرمون هست که با این شرایط Insomniac فعلا خریدش برای سونی مفید نمیتونه باشه . ما هم امیدواریم که در آینده یه جون تازه ای حداقل به سری R&C بدن تا دفعه بعد اگر سونی دوباره قصد خرید این استودیو رو داشت و البته مثل دفعه قبلی مشکل پیش نیومد ، بره جزو استودیوهای first party .(اینم بگم که اگه من بیشتر از شما فن اینزومنیاک نباشم کمتر نیستم در هر حال باید واقعیت رو قبول کرد )
فکر نمیکنم دیگه بحثی در این مورد وجود داشته باشه .

آقایون دیگه اینقدر نسبت به اینزومنیاک بی انصاف نباشید!این استدیو بهترین بازی لانچ ps3 رو ساخت!تو این نسل هم زارت و زورت بازی های انحصاری خوب می ساخت(فقط یکی شاهکار بود)
مشکل این بود که به نظرم تو نسل 5 و6 هم سطح ND بود ولی تو نسل رسما وا داد!به نظر خودم R&C های ps3 اصلا با ps2 قابل مقایسه نیستن و کیفیتشون به مراتب پایین تر اومده.در مورد رزیستنس هم اول اینکه زیر سایه بازی شاهکار KZ2 قرار گرفت و همین باعث شد R3 در مقابل K3 کمتر دیده بشه در صورتی که بازی بهتری بود!
اما در مورد SuckerPunch.نسل قبل 3تا بازی فوق العاده ساخت,این نسل هم دوتا بازی خیلی خوب با توجه به تعداد کارمنداش,حداقلش این بود که نسبت به نسل قبل اصلا افت نکرد.
حالا شما فرض کن الان سونی اینزو رو می خرید,بازی آشغالی به اسم Fuse به عنوان انحصاری ps3 شناخته میشد!
پ.ن
فعالیت مایکرو فن ها در ترول کردن بازی ها و فن های سونی اونم در تاپیک ps3! واقعا قابل تحسینه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or