5تصویر جدید از Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هیچی دیگه فقط میتونم بگم :
امیدوارم بعد از اومدنش اسم این بازی رو رسما به لجن نکشه:biggrin1:
نه اینکه این چند روز همه شرکتا کارشون همین شده :biggrin1::sick::biggrin1:
کلا به قیافش میخوره Full of Bug باشه:biggrin1:
البته نظر شخصیه ها نریزین سرم الان این چند روزه حقیقتا حالم از هر چی گیم بهم میخوره:sick:

البته نظر شخصیه ها نریزین سرم الان این چند روزه حقیقتا حالم از هر چی گیم بهم میخوره:sick:
فقط دمت گرم این نظرات شخصیت رو جای دیگه نگی که خنده یکی دوسالشون جفت و جور میشه!.

تصاویر قدیمی هستند !
وقتی چند عکس جدید هم از یه بازی اومد میتونین تو تاپیک هایی که قبلا در موردش زده شده قرار بدین ...

مرسی استاد

حالات تهوع دلايل بسياری داره :

1 ) مسموميت
2 ) آلرژی به بوی خاصی
3 ) حاملگی
4 ) ....

بله اینجا جا داره که از کسایی که این مشکلات رو تجربه کردن نصیحت بشنویم :دی

سلام
مجتبی دمت گرم دیگه با دیدن دو تا عکس فهمیدی بازی full of bug .:confused:
ولی بازیه خیلی خوبی به نظر میرسه منم که خیلی منتظرشم:biggrin1:

چقدر این بازی منو یاد Alone in the dark و Silent Hill میندازه
به شدت شبیه این دو بازیه

مرسی استاد
قابلی نداره برادر:biggrin1:
فقط دمت گرم این نظرات شخصیت رو جای دیگه نگی که خنده یکی دوسالشون جفت و جور میشه!.
نه خو میبینی که اینجا دارم بلغور میکنم:biggrin1:

خوب که گفتم نریزین سرم :biggrin1:
نه کلا من حالم از این شرکتا گیم ساز گرفتس
میان یه گیمو اینقد تبلیغ میکنن بعد بازیو میزنن تو سرت میگن این بازی Next-Gen اه فعلا سیستم واسه اجرا روون نداره مثلا
البته هر بازی اینجوری نیستا
کلی عرض میکنم :biggrin1:من چیزی میگم اصلا بهش فکر نکنین:biggrin1:

يه سوال :
قرار بود تو اين بازي نسخه ي pc گرافيك بالاتري داشته باشه نسبت به 360؟
مثلا استفاده از DX10؟؟؟؟؟

يه سوال :
سازندگان گفتند نسخه PC بالاتر خواهد بود اما نسخه X360 بسيار خوب است. عكس هاي بالا همگي براي نسخه PC هستند اما Trailer بازي گويا براي هر دو نسخه است ( يعني تفاوتي نداره ). در مورد DX 10 هنوز تصميمي نگرفتند اينو يكي از مسئولين Remedy Entertainment خيلي وقت پيش گفته بود مگر اينكه مطلبي را تازه اعلام كرده باشند

دوستان مراقب باشید دوباره بحث‌های بیخود راه نندازید.
از نظر گرافیکی این بازی جزو بهترین عناوین این نسل خواهد بود. حقیقتا سطح جزئیات مثال زدنی ‌هستش. همه چیز هم داره در راستای واقع‌گرایی در سطح بسیار بالا پیش میره.

در مورد باگ هم از نظر گرافیکی این مورد رو بعید میدونم چون این مورد روش خیلی کار شده. از منظر گیم‌پلی هم بنظر نمیاد Remedy حتی قصد منتشر کردن یک بازی متوسط رو داشته باشه چه برسه به بد. من هم کمتر از شاهکار از این بازی توقع ندارم.

شباهت این بازی هم به عناوینی نظیر AIT و SH و مقایسه اون با عنوان در دست ساخت Quantic Dream یعنی Heavy Rain هرکدوم دلایل منطقی خودشونو دارن.
سبک این بازی به بازی‌هایی که نام بردم شبیه هستش چون این بازی به نوعی یک عنوان Horror هستش و انها هم همینطور خواهند بود. البته HR کمتر در این حیطه قرار می‌گیره ولی المان‌های سبک Horror‌ رو فراوان داره!
پس این شباهت‌ها رو نمیشه انکار کرد ولی این مورد تا الان که تقلیدی نبوده و بیشتر یک نکته مثبت برای Alan Wake هستش.
يه سوال :
قطعا گرافیک نسخه PC با توجه به سخت‌افزارهای فعلی بیشتر خواهد بود.
خصوصا اینکه حجم افکت‌ها در این بازی بسیار زیاد هستش و رندر همه اونها برای 360 در حد یک PC قدرتمند میسر نخواهد بود.
ضمنا AW رو مایکروسافت منتشر میکنه و کاملا مورد حمایت این شرکت هستش. به احتمال زیاد این بازی استفاده خوبی از قابلیت‌های DX10 خواهد کرد.

در رابطه با عکس باید بگم قدیمی بود

میان یه گیمو اینقد تبلیغ میکنن بعد بازیو میزنن تو سرت میگن این بازی Next-Gen اه فعلا سیستم واسه اجرا روون نداره

با تو موافقم این حرفت به من یکی ثابت شده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or