شایعه 4 عنوان بزرگ لانچ تایتل Xbox بعدی

RattleSnake

کاربر سایت
XBOX360.jpg

سایت The Verge اطلاعاتی جدید از منابع معتبر در مورد عناوین لانچ تایتل Xbox‌جدید بدست آورده است.
Ryse با کد Kingdoms در E3 سال 2011 در کنفرانس مایکروسافت به نمایش در‌آمد این عنوان برای Xbox 360 معرفی شد که از قابلیت‌های Kinect بهره می‌برد، خود مایکروسافت تاکنون هیچ صحبتی درمورد بازی نکرده است، اما Crytek اعلام کرد بازی در حال توسعه است، اواسط سال 2012 نیز اعلام شد بازی همچنان در حال توسعه است. دلیل این همه تاخیر چیزی نیست جز اینکه Crytek با استدیو‌های مایکروسافت بازی را دوباره برای Xbox بعدی توسعه می‌دهند این بار به عنوان یک لانچ تایتل بزرگ.

چندین منبع معتبر گفته اند:"
Ryse طراحی شبیه به Gears of War و Halo دارد تا یک لانچ تایتل بزرگ شود. این بازی در زمان امپراطوری روم است و حالت گلادیاتوری دارد و با استفاده از Kincet ساخته شده است. و Kincet این امکان را می‌دهد تا بازیکن دشمنان را به نحوه‌های مختلف به قتل برساند. RYSE در حال حاضر با ورژن جدید Kincet مایکروسافت در حال سازگاری است تا دستورات بدنی بیشتری را دریافت کند.این در حالی است که طراح ارشد مراحل بازی شرکت Crytek را به مقصد Ubisoft ترک کرده است گفته بود بازی برای Xbox نسل بعد منتشر می‌شود. در حالی که Yerli رئیس Crytek گفته بود: همچنان در حال همکاری با مایکروسافت هستیم پلتفرم بازی تغییر نمی‌کند، اما نمی‌دانیم نظر مایکروسافت چیست نمی‌توانیم چیزی بگوییم.

Ryse بخشی از 4 بازی بزرگ لانچ تایتل Xbox جدید هست. منابع همچنین گفته‌اند یک بازی از سری Forza به گرافیکی شگفت انگیز برای کنسول نسل بعد مایکروسافت در حال ساخت است، با این حال یک بازی در سبک zombie و یک بازی کاملا خانوادگی که گرافیکی شبیه به فیلم‌های و انیمیشن‌های شرکت Pixar را دارد در حال ساخت برای کنسول جدید مایکروسافت هستند. این بازی خانوادگی طبق گفته‌ها با Kincet هماهنگ است و با اسکن بدن یک شخصیت مجازی مانند آن اسکن در بازی ایجاد می‌کند.
همچین طبق گفته‌های برنامه نویس گیم پلی و بازاریاب Ubisoft بازی‌های Watch Dogs و Assassin’s Creed 4: Black Flag برای Xbox جدید به عنوان لانچ تایتل عرضه خواهند شد.

خوب مشخص است این 4 عنوان عناوینی کمی برای لانچ تایتل Xbox جدید هستند، اما طبق گفته‌ها شرکت‌های Third-party حمایت زیادی از عناوین ژانر first-person-shooter در کنسول جدید مایکروسافت خواهند کرد. Microsoft همچنین در تغییر قسمتی از سیستم Xbox Live است تا ارز را جایگزین Microsoft Points بکند. گفته شده مایکروسافت در ماه می پیش از رویداد E3 قصد دارد تا از Xbox بعدی خود طی مراسمی رونمایی کند.

منبع:
1
2

بی خیال دیگه :دی وضعیت Horizon کاملا مشخصه، اگه عنوان اصلی سری بود که خود Turn 10 میساخت و اسمش رو هم میزاشت Forza Motorsport 5 اون موقع حرفت رو قبول داشتم. بازی هم سبکش فرق میکنه، هم حال و هواش. البته شباهت های زیادی هم با سری Forza داره و یه جورایی Spin off سری اصلی به حساب میاد که یه سازنده Third Party یعنی Playground اونو ساخته. ولی هر وقت یه شماره از سری Motorsport شرایطی مشابه Horizon داشت اون موقع من قبول میکنم که این سری افت کرده ولی الان به هیچ وجه :دی

Gears Of War افت کرده یا نه ؟؟ AC افت کرده یا نه ؟؟

اگه جوابت بله هست پس Forza هم اولین افتش رو شروع کرده .

اگه جوابت بله هست پس Forza هم اولین افتش رو شروع کرده
شرایط Forza رو که خیلی قشنگ توضیح دادم :دی در مورد این مثال هایی که زدی من GoW رو بازی نکردم و به صرف امتیازاتش نظر نمیدم ولی Geow یه بازی فرعی هست دقیقا مثل GoW، از بازی فرعی هیچ وقت نمیشه انتظار یه بازی کامل در حد عناوین اصلی یه سری رو داشت، چون سازنده با قدرت کامل روی بازی کار نکرده، فکر کنم مشخص باشه دیگه :دی هر وقت GoW 4 و Gears 4 امتیازاتشون در حد Ascention و Judgment شد اون موقع کاملا مشخص میشن که این دو تا بازی افت کردن. ACIII یه شماره اصلی هست! ولی بازم بین بازی های ریسینگ امتیازات Horizon عالی بود و پارسال هم از این نظر بهترین بازی سال بود، اصلا شرایطش با اینایی که گفتی یکسان نیست.

T10 هم این نسل فوق العاده کار کرد و هر نسخه Forza نسبت به نسخه قبلی پیشرفت زیادی داشت ، طوری که بعیده کسی اهل ریسینگ باشه و الآن منتظر نسخه بعدی Forza نباشه ! :دی

شماره 4 نسبت به 3 پیشرفتی نداشتا :-" :دی
شماره 3 پیک بازی سازیشون بود

عزیز من یا متوجه نیستی یا متوجه نمیخوای بشی !

امسال 3 شماره از forza عرضه شده و به ترتیب 90 و 92 و 91 شده ! این میشه افت ؟! بازیه Forza Horizon که هیچ ربطی به سری اصلی نداره یعنی اسمش forza هشت و سبکش متفاوت و این شماره را هم PLAYGROUND ساخته ! تا اینجا متوجه هستی دیگه ایشالا ؟ یا با روش دیگه بگم ؟!

بازی گیرز جاجمنت را هم که اپیک نساخته و داستان بازی هم ربطی به شماره های اصلی نداره و این یکی را هم pcf ساخته این متوجه هستی دیگه ؟! ایشالا ؟!

پس با این حساب همونجور که بازی ای مثل انچارتد همین نسل 3 شماره از بازیش اومده یه بازی مثل forza هم سریه اصلیش 3 شماره همین نسل اومده ! ok ؟

خب نکته ای که هست من یه جا خونده بودم که FH اصلا ربطی به سری Forza نداره و حتی یه Spin Off هم نیست! به صرف نظارت و همکاری T10 با PG اومدن اسم Forza رو اول بازی گذاشتن!

بهرحال اکتیویژن هم داره بازی میده بیرون که هر نسخه اش متای بالای 83 داره ولی اینجا متهم به دوشیدن شیر میشه ولی وقتی تو 7 سال 5 تا فورزا بدی بیرون نمیشه دوشیدن شیر ؟؟ :d
کسی منکر دوشیدن FORZA نمیشه ولی وقتی ماکرو داره شیرو میدوشه با کیفیت میدوشه یعنی هم فنا راضی میشن هم منتقدا به خاطر همین نمیشه انگ COD بهش زد چون هر نسخش نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت وحشتناکی داره
بازخوبه متای FORZA بالاست و تو یه نسل یدونه نسخه ازش نیومده که متای 84 داشته باشه و گرنه معلوم نبود چجوری میخواستید ترولش کنید

آنچارتد PSV هم متاش شده 80 قبول داری افت آنچارتد شروع شده
GOW A هم متاش شده 79 قبول داری نابود شده

آخرین ویرایش:
شرایط Forza رو که خیلی قشنگ توضیح دادم :دی در مورد این مثال هایی که زدی من GoW رو بازی نکردم و به صرف امتیازاتش نظر نمیدم ولی Geow یه بازی فرعی هست دقیقا مثل GoW، از بازی فرعی هیچ وقت نمیشه انتظار یه بازی کامل در حد عناوین اصلی یه سری رو داشت، چون سازنده با قدرت کامل روی بازی کار نکرده، فکر کنم مشخص باشه دیگه :دی هر وقت GoW 4 و Gears 4 امتیازاتشون در حد Ascention و Judgment شد اون موقع کاملا مشخص میشن که این دو تا بازی افت کردن. ACIII یه شماره اصلی هست! ولی بازم بین بازی های ریسینگ امتیازات Horizon عالی بود و پارسال هم از این نظر بهترین بازی سال بود، اصلا شرایطش با اینایی که گفتی یکسان نیست.

من خودم بعنوان یه فن GOW میگم که با این نسخه اخیر اگه همینجوری بخوان ادامه بدن و بازی میلک بشه مطمئنا بازی روند نزولی داری طی میکنه . و GeOW رو هم باز بعنوان یه فن میگم که اگه بخواد همین روند رو طی کنه داره افتش شروع میشه . دلیل نمیشه چون اسم عوض شده یا سازنده عوض شده دیگه ربطی بهم ندارند مهم IP هست که داره خدشه دار میشه .
Horizon متاش خوب بود در سال گذشته ولی دلیل نمیشه که افت رو شروع نکرده بهرحال داره نام و ابرو Forza رو یدک میکشه . همینم برای GOW و GeOW صدق میکنه . تنها دلیل هم میتونه دوشیدن شیر بصورت مستمر باشه که بهرحال دل رو میزنه !! اخه وقتی تو 4 سال از یه IP 3 تا بازی منتشر کنی مطمئنا خوشایند نخواهد بود .
در کل هدف اولیه پست من این بود که چرا الان کسی نمیگه ماکروسافت داره Forza رو میدوشه ؟؟ ولی COD یا AC رو یکی در میون میاید میگید توسط ناشر دوشیده شده !! کاری هم اصلا به کیفیت نداشتم و مقایسه اینها نداشتم چون کلا هر3 تا و یا هر 5 تا باهم فرق دارند .

در کل محمد قصد من این بود محمد نه کیفیت :d

ریسینگ با بقیه سبک ها قابل مقایسه نیست ! :biggrin1: خبری از داستان و کاراکتر و روند پیشرفت بازی و ... نیست که تکراری بشه. یه گیم پلی استاندارد داره که هر نسخه بهبود پیدا میکنه و پیست و ماشین و یه سری ویژگی ها بهش اضافه میشه.
T10 هم این نسل فوق العاده کار کرد و هر نسخه Forza نسبت به نسخه قبلی پیشرفت زیادی داشت ، طوری که بعیده کسی اهل ریسینگ باشه و الآن منتظر نسخه بعدی Forza نباشه ! :biggrin1:

آریا جان تمام حرفات رو درباره سبک ریسینگ و نحوه اشون رو کاملا قبول دارم عزیز :d بحث من سر دوشیدن ماکروسافت از نام های Forza بود که چرا افرادی که میان تو تاپیک بازی های دیگه حرف از دوشیدن میزنند پس چرا اینجا حرفی ازش زده نمیشه وقتی قرار تو 4 سال از یه IP سه تا بازی بیاد بیرون . کلا کاری به کیفیت نداشتم .

در اون نظرهم بخوایم نگاه کنیم جهش گرافیکی 3 نسبت به 4 اونقدر نبود که نسخه جدید بخوان بدن و اگه قرار به پیست اضافه کردن و ماشین اضافه کردن یا مود اضافه کردن باشه که با یه DLC هم حل میشه ولی مهم اون فروش هر نسخه هست که ماکروسافت دوست داره براش بسازه این بازی و IP .

@ بقیه :

راحت باشی چون با ادای کامل احترام ارزش بحث کردن ندارید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or