شایعه 4 عنوان بزرگ لانچ تایتل Xbox بعدی

RattleSnake

کاربر سایت
XBOX360.jpg

سایت The Verge اطلاعاتی جدید از منابع معتبر در مورد عناوین لانچ تایتل Xbox‌جدید بدست آورده است.
Ryse با کد Kingdoms در E3 سال 2011 در کنفرانس مایکروسافت به نمایش در‌آمد این عنوان برای Xbox 360 معرفی شد که از قابلیت‌های Kinect بهره می‌برد، خود مایکروسافت تاکنون هیچ صحبتی درمورد بازی نکرده است، اما Crytek اعلام کرد بازی در حال توسعه است، اواسط سال 2012 نیز اعلام شد بازی همچنان در حال توسعه است. دلیل این همه تاخیر چیزی نیست جز اینکه Crytek با استدیو‌های مایکروسافت بازی را دوباره برای Xbox بعدی توسعه می‌دهند این بار به عنوان یک لانچ تایتل بزرگ.

چندین منبع معتبر گفته اند:"
Ryse طراحی شبیه به Gears of War و Halo دارد تا یک لانچ تایتل بزرگ شود. این بازی در زمان امپراطوری روم است و حالت گلادیاتوری دارد و با استفاده از Kincet ساخته شده است. و Kincet این امکان را می‌دهد تا بازیکن دشمنان را به نحوه‌های مختلف به قتل برساند. RYSE در حال حاضر با ورژن جدید Kincet مایکروسافت در حال سازگاری است تا دستورات بدنی بیشتری را دریافت کند.این در حالی است که طراح ارشد مراحل بازی شرکت Crytek را به مقصد Ubisoft ترک کرده است گفته بود بازی برای Xbox نسل بعد منتشر می‌شود. در حالی که Yerli رئیس Crytek گفته بود: همچنان در حال همکاری با مایکروسافت هستیم پلتفرم بازی تغییر نمی‌کند، اما نمی‌دانیم نظر مایکروسافت چیست نمی‌توانیم چیزی بگوییم.

Ryse بخشی از 4 بازی بزرگ لانچ تایتل Xbox جدید هست. منابع همچنین گفته‌اند یک بازی از سری Forza به گرافیکی شگفت انگیز برای کنسول نسل بعد مایکروسافت در حال ساخت است، با این حال یک بازی در سبک zombie و یک بازی کاملا خانوادگی که گرافیکی شبیه به فیلم‌های و انیمیشن‌های شرکت Pixar را دارد در حال ساخت برای کنسول جدید مایکروسافت هستند. این بازی خانوادگی طبق گفته‌ها با Kincet هماهنگ است و با اسکن بدن یک شخصیت مجازی مانند آن اسکن در بازی ایجاد می‌کند.
همچین طبق گفته‌های برنامه نویس گیم پلی و بازاریاب Ubisoft بازی‌های Watch Dogs و Assassin’s Creed 4: Black Flag برای Xbox جدید به عنوان لانچ تایتل عرضه خواهند شد.

خوب مشخص است این 4 عنوان عناوینی کمی برای لانچ تایتل Xbox جدید هستند، اما طبق گفته‌ها شرکت‌های Third-party حمایت زیادی از عناوین ژانر first-person-shooter در کنسول جدید مایکروسافت خواهند کرد. Microsoft همچنین در تغییر قسمتی از سیستم Xbox Live است تا ارز را جایگزین Microsoft Points بکند. گفته شده مایکروسافت در ماه می پیش از رویداد E3 قصد دارد تا از Xbox بعدی خود طی مراسمی رونمایی کند.

منبع:
1
2

یعنی میشه امید داشت که aw2 واسه همین نسل باشه:(
تنها و آخرین انحصاری و سورپرایز مایکرو واسه این نسل.

ببین چه بد بختی ای داریم ما فن های AW که در انتظار اومدن شماره 2 این بازی باید این همه زجر بکشیم ! شماره اول سال 2010 اومده ولی هنوز هم که هنوزه هیچ خبری از AW2 نیست! به نظر من از این 2 حالت خارج نیست : یا برای نسله بعده!:( یا واقعا مایکروسافت عظمت این IP رو درک نکرده و Remedy رو حمایت نمیکنه! خداییش 2-3 سال زمان مناسبی برای ساخت شماره جدید از یه بازیه!

AW یکی از متفاوت ترین و بهترین انحصاری های مایکروسافته ولی دریغ از ذره ای توجه مایکروسافت به این بازی! به امید رونمایی از AW2 برای X360 در E3 2013 !

یک بازی از سری Forza به گرافیکی شگفت انگیز برای کنسول نسل بعد مایکروسافت در حال ساخت است،

گرافیک شگفت انگیز؟!:-o خدا خودش رحم کنه به ما ! من که نمیدونم از دیدگاه Turn 10 ، گرافیک شگفت انگیز چه تعریفی داره!:d بدون اغراق چیزی که من از FORZA 4 و Horizon تو این نسل دیدم فراتر از شگفت انگیز بود ! مساله اینجاست که نه تنها تو بحث گرافیک شاخ بودن بلکه فیزیکشون هم بین ریسینگ ها ،بی نظیر بود! حالا نسل بعد ، Turn 10 افسانه ای چی میخواد بسازه ،خدا میدونه! ولی درکل: In Turn 10 We Trust :x

آخرین ویرایش:
COD بعدی بتل 4 یا AW هم میتونن جزو بازیای خیلی مهمه زمان عرضه بشن از IP های جدیدم به شدت استقبال میشه یه چیزی در حد گیرز این نسل

مثل اینکه یه خبرهایی هست، یعنی اینکه احتمالا کنفرانس مایکروسافت نزدیکه چون بعد از یه مدت که همش خبرهای منفی می اومد، الان داره خبرهای باحال میاد :دی اصلا تصور Forza Motorsport 5 هم لذت بخشه :دی

مثل اینکه یه خبرهایی هست، یعنی اینکه احتمالا کنفرانس مایکروسافت نزدیکه چون بعد از یه مدت که همش خبرهای منفی می اومد، الان داره خبرهای باحال میاد اصلا تصور Forza Motorsport 5 هم لذت بخشه :دی

تصور اینکه AW2 حتی لانچ تایتل هم نمیشه از این لذت بخش تره :دی رمدی دوباره داره اون اشتباهه خودش را میکنه و باز میخواد یه انتظار 5 ساله از بازی ایجاد کنه :دی

تصور اینکه AW2 حتی لانچ تایتل هم نمیشه از این لذت بخش تره :دی رمدی دوباره داره اون اشتباهه خودش را میکنه و باز میخواد یه انتظار 5 ساله از بازی ایجاد کنه :دی

حالا اینکه چه چیزای عجیب و غریبی باعث لذت بردنت میشه ، به خودت مربوطه :d ولی به نظر من علت اینکه هیچ خبری از AW2 نیست ، حمایت نکردن درست حسابی مایکروسافت از Remedy ـه! و الا اگه Remedy عادت به تکرار این اشتباهش داشت ،مدت زمان ساخت Max Payne 2 رو هم به اندازه Max Payne 1 کش میداد ! ولی این اتفاق نیفتاد چون شرایط فرق کرده بود و حالا حامی بزرگی مثل Rockstar پشتش بود!

کاملا مشخصه مایکروسافت تو توهم سیر میکنه و نمیدونه چه IP با ارزشی در اختیار داره ! یه زمانی مایکروسافت امکان پورت AW واسه Pc رو چشم بسته تکذیب می کرد ولی بعد از فروشش رو X360 و ارضا نشدن مایکروسافت از درآمد بازی، فورا تمام قول و قرارش واسه انحصاری موندن AW رو 360 یادش رفت ! تو به درآمد حاصل از انحصاری هایی که تا الان ساختشون توسط مایکروسافت حمایت شده نگاه بکن ! از دید من گیمر، Halo یه شاهکاره ولی از دید مایکروسافت یه انبار دلاره و بس!

همین طرز تفکر مایکروسافت باعث شد از ایجاد تنوع در انحصاریاش تو این نسل غافل بشه در حالی که به لحاظ کیفی اکثریت عالی بودن! از دید من، AW یه شاهکار تمام عیاره ! حالا تو بگو، من به عنوان یه فن AW، چه گناهی کردم که به خاطر اهمیت ندادن مایکروسافت به این IP باید واسه تجربه AW2 ، آرزو به دل بمونم!:(

آخرین ویرایش:
کاملا مشخصه مایکروسافت تو توهم سیر میکنه و نمیدونه چه IP با ارزشی در اختیار داره ! یه زمانی مایکروسافت امکان پورت AW واسه Pc رو چشم بسته تکذیب می کرد ولی بعد از فروشش رو X360 و ارضا نشدن مایکروسافت از درآمد بازی، فورا تمام قول و قرارش واسه انحصاری موندن AW رو 360 یادش رفت ! تو به درآمد حاصل از انحصاری هایی که تا الان ساختشون توسط مایکروسافت حمایت شده نگاه بکن ! از دید من گیمر، Halo یه شاهکاره ولی از دید مایکروسافت یه انبار دلاره و بس!
اون تیکه که بولد کردم شما اصلا خبر داری که مایکروسافت تمام درآمد حاصله از نسخه pc و DLC های AW را به REMEDY هدیه کرده ؟!

مایکروسافت که تمام درآمدهای ناشی از فروش Alan Wake روی PC رو به Remedy بخشید، یعنی در اصل اجازه داد که بازی رو روی PC منتشر کنن و هر چی هم سود کردن فقط واسه Remedy باشه :دی مایکروسافت تو این نسل هر کجا اشتباه کرد حداقل سر قضیه عرضه AW و DLC هاش روی PC، خیلی حرکت جالبی انجام داد و به معنای واقعی Remedy رو حمایت کرد.

اون تیکه که بولد کردم شما اصلا خبر داری که مایکروسافت تمام درآمد حاصله از نسخه pc و DLC های AW را به REMEDY هدیه کرده ؟!

چرا دروغ بگم! نه خبر نداشتم ! ولی بحث من بیشتر مربوط میشه به حمایت نکردن درست و حسابی مایکروسافت ! این حمایت نکردن یکی از مهم ترین دلایلش ،میتونه ترس از فروش کم بازی باشه! (آیا باز هم میخواد درآمد ناشی از فروش DLC و ... AW2 رو ببخشه به Remedy؟ شاید هم بخشید!:d) تازه این رو هم حدس میزنم ! میدونی چرا ؟! چون برام جای سواله که چرا شماره دوم این بازی نباید رو 360 بیاد(با توجه به برخی شایعات مبنی بر نسل بعدی بودن AW2) درحالی که تا الان تقریبا 3سال وقت واسه ساخت این بازی در اختیار Remedy بوده! همین سونی میتونست TLOU رو بذاره واسه نسل بعد چون 3 تا Uncharted تحویلداده بود ولی این کارو نکرد چون قبلا هم با عرضه GOW 2 رو PS2 نشون داد اهل حمایت کردن از کنسولشه!

خودت هم میدونی X360 چه کنسول با پتانسیلیه!(تصور HALO 4 و GeOW Judgment رو با این کیفیت، تو خواب هم نمیدیدم!!) Rockstar میاد آخر نسلی GTA V میسازه از اونور Kojima یه MGS شماره دار واسه همین نسل تایید میکنه ولی مایکروسافت یه شایعه درست و حسابی از AW2 منتشر نمیکنه!

البته همه اینا حدس وگمانه ! شاید تو همین E3 2013 از AW2 واسه 360 رونمایی کرد و فهمیدیم که این حدس و گمانه زنی ها اشتباه بوده!

مایکروسافت که تمام درآمدهای ناشی از فروش Alan Wake روی PC رو به Remedy بخشید، یعنی در اصل اجازه داد که بازی رو روی PC منتشر کنن و هر چی هم سود کردن فقط واسه Remedy باشه :دی مایکروسافت تو این نسل هر کجا اشتباه کرد حداقل سر قضیه عرضه AW و DLC هاش روی PC، خیلی حرکت جالبی انجام داد و به معنای واقعی Remedy رو حمایت کرد.

راستیتش از این موضوع بی خبر بودم و ممنون بابت افزودن اطلاعات عمومی :d

آخرین ویرایش:
حالا کی گفتی همین 4تاس :-/
RYSE که مشخص بود میره نسل بعد :دی اگه میخواست عرضه بشه برای این نسل تا الان چیزی ازش نشون میدادن نه اینکه تو سکوت خبری به سر ببره
FMS5 هم که قابل پیش بینی بود واقعا لذت این بازی با گرافیک فک انداز+تغییرات آب و هوایی بی نظیره >:d<
اون بازی زامبی معلوم نیست کی داره میسازه :دی ولی باید جالب باشه :-/ اون بازی خانوادگی هم احتمالا مال Rare هست احتمال زیاد :دی :|
ولی به نظرم سوپرایز اصلی IP استدیو Black Tusk :دی هایپی که از چند ماه پیش شروع کردن منتظرم ببینم چی قراره بسازند :دی
AW2 هم درحال ساخت طبق لیست شغلی رمدی که برای یک بازی AAA استخدامی گذاشته بود حالا اینکه لانچ میشه یا نه نمیدونم دیگه
PGR5 هم تایید بشه فقط لانچ نبود مهم نیست :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or