4 دلیل برای Fake بودن خبر عرضه ی COD بعدی با اسم رمز Iron Wolf

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
دیگر همه ی گیمرها میدانند که هر سال می توانند در ماه نوامبر یکی از بهترین بازی های اول شخص دنیا را با نام Call Of Duty تهیه کنند.این موضوع بهانه ی خوبی است با استفاده از نام های جعلی و خبرهای کذب کمی مردم را سر کار گذاشت.

در هفته های آخر سال 2011 خبری مبنی بر عرضه ی نسخه ی جدید COD با نام رمز Iron Wolf در خبرگذاری ها ارسال شده بود که می توان با استناد به چهار دلیل این خبر را رد کرد:

1-لینک تریلر موجود نیست:
وقتی که بر روی لینک تریلر کلیک می کنیم ، هیچ اتفاقی نمی افتد و در همان صفحه باقی می مانیم.همه ی ما میدانیم که Treyarch چنین اشتباهی نمی کند و هنوز بسیار زود است که منتظر یک تریلر جدید از نسخه ی بعدی Cod باشیم.

2-تلفظ اشتباه اسم Treyarch:
در سایت از لوگوهای Call Of Duty ، Activision و استدیو Treyarch استفاده شده است ولی اگر توجه کنید میبینید که نام استودیو Treyarch به اشتباه Treyerch نوشته شده است.

3-خبری از ® نیست:
اگر به نام Call Of Duty توجه کنید میبینید که در کنار نام آن از © استفاده شده است در حالی که نام COD یک برند ثبت شده است و باید در کنار آن از ® استفاده شود.(اگر به سایت Callofduty.com نیز مراجعه کنید درTitle این مورد رو مشاهده میکنید.)

4-اطلاعات دامین مخفی است:
اکثر کمپانی ها مانند Activision هیچوقت اطلاعات مربوط به دامین خود را مخفی نمی کنند.

دیگه باید یه دستی رو بازی بکشن درسته بازی خیلی خوب و پر هیجانیه ولی باید یه تجربه ناب تر و جدیدی رو خلق کنن.گرافیک دیگه تکراری شده.
MW3 به اندازه MW1 یا 2 به من حال نداد چون یه جوری تکراری بود.

خوبه از همین حالا شروع کنید به کوبیدن این عنوان آخر سال بعد هم همدیگرو میبینیم. فعلا که بهترین شوتر سال از دید بسیاری از سایتها دست این عنوانه، رکورد فروش هم که هر سال این بازی طوری جابه جا میکنه که بازی های دیگه حتی نزدیکشم نمیتونن بشن. حالا خوبه وضعیت بازی اینجوریه و این همه میاید میکوبین بازی رو اگه توی یکی از این موارد افت کنه فکر کنم با خاک یکسانش میکنید.

اتفاقاً اکتیویژن هم شبانه روز نشسته پای اینترنت و داره نظرات قشنگ اینا رو می خونه ... !!! :دی
از این سیاست سکوت اکتیویژن خیلی خوشم میاد پارسال EA خودشو لت و پار کرد تا باتل رو بچسبونه به COD ولی اکتیویژن ساکت و آروم به کارش پرداخت و نهایتاً موقع انتشار عنوانش ، بازار رو با زلزله مواجه کرد ...:p

بنظر منم دیگه گیمرا زیاد علاقه ای به خبرای COD ندن آخه خسته شدن از بس هر سال یه بازیه یکنواخت بازی کردن چیه آخه؟بخدا تو اول شخص فقط کلیزون اما همیشه حقش خورده میشه
درسته...ما واقعا از بهترین شوتر سال خسنه شده ایم

دمشون گرم بیشتر بسازن چرا گیر دادن سالی یکی بسازن؟توان ساخت ماهی یدونه هم دارن ما هم با پایرت خوری استقبال میکنیم با این وضعی که COD داره MW3 آخرین شماره تو سری بود که واسش پول اوریج دادم .

این تازه اولشه انقدر براش هایپ درست می کنند که روزی 10تا خبر ازش بیاد که دیگه نگاه هم نکنی رد بشی آخرش هم همون بلک اوپس میدن جلوش یک 2 میزارند میشه بلک اوپس 2 :|
پ.ن:البته امیدوارم تغییرات تو نسخه جدید مثل گرافیک و سختی بازی شاهد باشیم دیگه اینا خیلی بدون تغییر نسخه جدید میدن :|
شما مطمئنی تاپیک رو درست اومدی؟ اینایی که گفتی که توصیفات EA بود و بیشتر به BF میخورد تا COD...

من نمی دونم چرا بعضی از بچه ها از همین الآن شروع کردن و میگن COD بعدی تکراریه؟
آخه مگه بازی کردین که می گید این بازیم تکراریه؟
ایشالا COD سال بعد با اقتدار به بازار وارد میشه و دهن همه ی به اصطلاح منتقدا رو می بنده.
اون موقعس که BF جدید با یه بازی تکراری وارد بازار می شه و شکست بزرگی از COD می خوره

اتفاقاً اکتیویژن هم شبانه روز نشسته پای اینترنت و داره نظرات قشنگ اینا رو می خونه ... !!! :دی
از این سیاست سکوت اکتیویژن خیلی خوشم میاد پارسال EA خودشو لت و پار کرد تا باتل رو بچسبونه به COD ولی اکتیویژن ساکت و آروم به کارش پرداخت و نهایتاً موقع انتشار عنوانش ، بازار رو با زلزله مواجه کرد ...:p

دوست عزیز والا تا اونجا که من میدونم Activision به خاطر این که حرفی برای گفتن نداشت سکوت کرد.
شما انتظار داشتی Activision بیاد از چی صحبت کنه؟
از گیم پلی تکراری بازیش!!
از گرافیک ثابت بازیش!!
از اینکه چرا یه تیم چهارصد نفری نتونسته کوچیکترین تغییری توی بازی بده!!
از اینکه چرا با درامد میلیاردی از این بازی هنوز همه چیز بازیش ثابته!!
از اینکه چرا یه تیم چهارصد نفری نتونستن یه چیز جدید به بازی اضافه کنن!!
از اینکه چرا حاضر نشدن حتی یه انیمیشن جدید برای بازیشون طراحی کنن و همون انیمیشنهای MW 1 رو کپی کردن!!
اگه میشه به بنده بگید Activision چه حرفی برای گفتن داشت؟

حالا شما داری میگی که از سیاست سکوت این شرکت خوشت اومده؟!!!!!!!!!!

شما مطمئنی تاپیک رو درست اومدی؟ اینایی که گفتی که توصیفات EA بود و بیشتر به BF میخورد تا COD...
دقیقا برعکس!بتل چه تغیری بود که نسبت به BfBC2 نداشت؟؟؟
دیدم چقدر کال تغیر داشت!حتی منوش هم همونه!هنوز نحوه مردن دشمنا هم همونه!و..............

من نمی دونم چرا بعضی از بچه ها از همین الآن شروع کردن و میگن COD بعدی تکراریه؟
آخه مگه بازی کردین که می گید این بازیم تکراریه؟
ایشالا COD سال بعد با اقتدار به بازار وارد میشه و دهن همه ی به اصطلاح منتقدا رو می بنده.
اون موقعس که BF جدید با یه بازی تکراری وارد بازار می شه و شکست بزرگی از COD می خوره

دوست عزیز شما خودت BF بعدی رو بازی کردی که میگی تکراریه؟؟؟؟؟!!!!!!!:-/
لا اقل دیگران رو نصیحت میکنید خودتون هم بهش عمل کنید.:|

دوست عزیز شما خودت BF بعدی رو بازی کردی که میگی تکراریه؟؟؟؟؟!!!!!!!:-/
لا اقل دیگران رو نصیحت میکنید خودتون هم بهش عمل کنید.:|

عزیزم من خودم به حرفام عمل می کنم.
اگه توجه می کردی گفته بودم که ایشالا این اتفاقات میفته.
یه جور آرزو بود.b-)

/:)
محض اطلاع من نه فن COD هستم(بودم یه زمانی) نه بتل حالا میخوایی هرچی به ما نسبت بدی :d والا ما تغییری تو نسخه ها ندیدیم همه کوپی برابر اصلشونه هروقت یک تغییر درست و درمون دادن میام تعریف میکنم ترول هم نکردم دیگه وقتی چیزی تغییر نکرده نمیتونم به به چه چه کنم بزنم تو سر بازی رقیب

/:)
محض اطلاع من نه فن COD هستم(بودم یه زمانی) نه بتل حالا میخوایی هرچی به ما نسبت بدی :d والا ما تغییری تو نسخه ها ندیدیم همه کوپی برابر اصلشونه هروقت یک تغییر درست و درمون دادن میام تعریف میکنم ترول هم نکردم دیگه وقتی چیزی تغییر نکرده نمیتونم به به چه چه کنم بزنم تو سر بازی رقیب
آقا من نه گفتم شما فن بتلی نه از کپی بودن و بدون تغییر بودن حرف زدم نه گفتم ترول کردی :دی
فقط گفتم اون جریان هایپ و اینا که گفتی خیلی بیشتر برازنده ی EA هست تا Activision ! :دی آخه مثلا همین امسال MW3 اصلا هایپ داشت؟
دقیقا برعکس!بتل چه تغیری بود که نسبت به BfBC2 نداشت؟؟؟
دیدم چقدر کال تغیر داشت!حتی منوش هم همونه!هنوز نحوه مردن دشمنا هم همونه!و..............
من تو اون جمله ای که از ایشون نقل قول کردم جمله ی مد نظرم رو bold کردم که منظور رو برسونم...
ولی راست میگی بتل 3 نسبت به BC2 خیلی تغییرات داشت... مثلا تخریب پذیری کنسول رو فوق العاده کم کرده بودن ، شخصیت پردازی رو ازش کلا حذف کرده بودن ، داستان رو چیپ تر کرده بودن و...

آقا من نه گفتم شما فن بتلی نه از کپی بودن و بدون تغییر بودن حرف زدم نه گفتم ترول کردی :دی
فقط گفتم اون جریان هایپ و اینا که گفتی خیلی بیشتر برازنده ی EA هست تا Activision ! :دی آخه مثلا همین امسال MW3 اصلا هایپ داشت؟
من تو اون جمله ای که از ایشون نقل قول کردم جمله ی مد نظرم رو bold کردم که منظور رو برسونم...
ولی راست میگی بتل 3 نسبت به BC2 خیلی تغییرات داشت... مثلا تخریب پذیری کنسول رو فوق العاده کم کرده بودن ، شخصیت پردازی رو ازش کلا حذف کرده بودن ، داستان رو چیپ تر کرده بودن و...
مگه من گفتم هایپ میکنه؟ :d گفتم انقدر خبر و شایعه ازش میاد که دیگه 10تاش را هم رد کنی کسی نمیبینه همین MW3 خود اکتی نیومد هایپ کنه گذاشتن براش هایپ کنند همین کار راکستار برای GTA V کرد ولی بتل فرق میکرد با اینا الان COD بعدی هم مثل MW3 هست قضیه اش تا E3 میگند اونجوریه اینجوریه(اکتی نمیگم سایتا میگم) ولی اکتی به روی خودش نمیاره و میازه خوب برای بازیش مفت و کجانی هایپ بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or