4 بازی برتر سبک ترس

siren-blood-curse-horror-zu-halloween-die-zweite.jpg
images

siren_blood_curse-may20.jpg

آخرین ویرایش:
خداوكيلى بدون گفتنalon in the dark مطلبت مفت نميارزه

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 AM ارسال شده بود ----------

خداوكيلى بدون گفتنalon in the dark مطلبت مفت نميارزه

خداوکیلی کجای Dead Space ترسناک بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :| حالا نسخه اول چندتا صحنه ی شوکه کننده داشت ولی نسخه دوم که اصلا ترسناک نبود

من فقط سر 4 تا بازی تا مرز ***** رفتم
1- resident evil 3
2- siren blood curse
3- Silent hill 2
4- amnesia
وقتی میبینم بچه های سایت به DS 2 میگن خیلی ترسناک بود به خودم میگم که عجب آدم شجاعی هستم =))

من تمام بازی های ژانر ترس رو بازی کردم..هیچ کدوم به اندازه Condemned: Criminal Origins ترسناک نبود...البته فقط شماره یکش.

هنوز هم دیر نشده..قول بهتون میدم اگر بازی کنید تا اخرش برید برای همیشه از این بازی به عنوان ترسناک ترین بازی تاریخ یاد خواهید کرد.
[h=1][/h]

متاسفانه siren blood curse کسی زیاد بازی نکرده بدلیل انحصاری بودن
واقع هیچ بازی مثله این بازی بهت حسه افسردگی نمیده اینی که دارم میگم جدیه
DEAD SPACE 2 هم به نظره من ترسناک نبود

جای Fatal Frame خالیه!!!:(
==================
fear هم که بعد از شماره اول خیلی افت کرد
ولی SHو RE عالی بودن......وهمچنان طرفدار ها این بازی ها منتظر برگشت به دوران اوجشونند!!

DSهم تو این دوره که دوره افت بازی های بزرگ این سبک بود خیلی عالی عمل کرد ولی از بقیه بازی ها بخصوصREزیاد تقلید کرده بود در اخرش هم به سراشیبی اون ها مثل این که گرفتار شد.

سلام
جای Fatal Frame خالیه!!!:(
==================
fear هم که بعد از شماره اول خیلی افت کرد
ولی SHو RE عالی بودن......وهمچنان طرفدار ها این بازی ها منتظر برگشت به دوران اوجشونند!!

DSهم تو این دوره که دوره افت بازی های بزرگ این سبک بود خیلی عالی عمل کرد ولی از بقیه بازی ها بخصوصREزیاد تقلید کرده بود در اخرش هم به سراشیبی اون ها مثل این که گرفتار شد.
خیلی عنوان‌ها جاشون خالیه. هرچند این تاپیک به نسبت قدیمیه.
در کل این مقاله رو هم پیشنهاد می‌کنم. هر چند جای نویسنده‌ش خیلی خالیه.
[h=1]نقدی بر بازی‌های ترسناک[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or