3DTV به وسعت 750 اينچ در چشمان شما!

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

سوني در نمايشگاه CES 2011 وسيله ي عجيبي را به نمايش گذاشته بود ، عينك يا بهتر است بگويم كلاهك 3D كه هنوز Prototype بود و تكميل نشده بود. اما خبر از تاريخ عرضه ي اين وسيله ي ديوانه كننده به گوش ميرسد.
نام اين دستگاه HMZ-T1 است و قرار است در 11 نوامبر امسال در ژاپن عرضه شود ، اين وسيله كه در عينك خود دو صفحه ي 0.7 اينچي OLED با وضوح تصوير 1280x720 يا همان 720p دارد ، حس نگاه كردن به صفحه اي 750 اينچي در فاصله ي 20 متري را به كاربر انتقال ميدهد. همچنين اين كلاهك داراي سيستم صوتي 5.1 surround ميباشد كه در همين كلاهك جاسازي شده است.

واحد پردازشگر كه در سمت راست تصوير مشاهده ميكنيد ، داراي خروجي و ورودي HDMI است و قابليت اتصال به TV ها را نيز دارد. اما قيمت اين دستگاه 783 دلار آمريكا يا به عبارتي 60,000 يِن ژاپن قيمت گذاري شده است.

آخرین ویرایش:
ممنون.
آزمایشات رو مطمئنید روش انجام شده و بی خطر بوده؟ چه جور آزمایشاتی؟ لینکی چیزی دارید ازش؟ فکر می کنم آزمایشات طولانی مدت برای اثبات بی خطری همچین وسیله ای لازمه...

نه آخه میدونی این وسیله از هدفونهاش اشعه مادون قرمز منعکس میکنه که به محض گذاشتن، اول پرده گوش و سپس مخ رو به طور کامل متلاشی میکنه! برای همین یه کم خطریه و فقط به افرادی که از جونشون سیر شدن پیشنهاد میشه!
مهد کودک سنتر شده اینجا...

پ.ن.ضمنا این وسیله فقط یه عینک برای دیدن تصاویر 3D نیست!

• Like
Reactions: Kainé
سونی اون دندون طمعت رو کی می خوای بکشی آخه؟
2mo5pow.gif
:| !!!
خیر! من نگفتم 100 دلار باشه، ولی دیگه اختلاف قیمت 8 برابری اصلا توجیهی نداره! من تصور می کردم حداکثر 3-2 برابر یه عینک معمولی قیمتشه، چون این هم قسمت زیادی از تکنولوژیش مشابه همون عینک های ساده است، و علت قیمت بالاترش قطعا همون جدید بودن تکنولوژیش و در آوردن 10 برابر پول پروژه ساختش بوده و به مرور ارزون تر میشه.
عزیز دل برادر این یه عینک نیست که بزنی چشمت روبروی تلویزیون بشینی ! :دی این خودش یه سیستم 3D و یه سیستم صوتی کامله :دی اونوقت توقع داری به قیمت یه عینک کاملاً معمولی بفروشنش :دی
انتظار ندارم به قیمت یه عینک معمولی بفروشن، ولی همونطور که نوشتم انتظار هم ندارم 780 دلار خریدار رو پیاده کنند براش.

بیخود هم توجیه نکنیدشون. دقیقا پول تکنولوژی رو دارند می گیرند و همچین قیمتی اصلا معقول نیست. احتمالا هم جز فن بوی های غیرمنطقی کسی با این قیمت چنین وسیله ای نمی خره مگر این که ارزونش کنند (که می کنند).
مگه هر چیزی که اول میاد ارزونه ؟! یه مثال بزن ! اولین بدون هیچ مشابهی ! :دی خب این یه امر طبیعیه که وقتی بازار اشباع بشه قیمت پایین میاد ! غیب گفتن که نیست ! ولی شما گویا می خوای بگی اولین افرادی که HD TV خریدن اولین افرادی که 3D TV خریدن اولین افرادی که تلفن همراه خریدن (در زمانی که قیمت هاشون خیلی فراتر از قیمت های زمان همه گیر شدنشون بوده ! ) و ... و هزار جور وسیله ی دیگه فن بوی بودن ؟! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.rad
نه آخه میدونی این وسیله از هدفونهاش اشعه مادون قرمز منعکس میکنه که به محض گذاشتن، اول پرده گوش و سپس مخ رو به طور کامل متلاشی میکنه! برای همین یه کم خطریه و فقط به افرادی که از جونشون سیر شدن پیشنهاد میشه!
مهد کودک سنتر شده اینجا...

پ.ن.ضمنا این وسیله فقط یه عینک برای دیدن تصاویر 3D نیست!
دوست عزیز وقتی در مورد مساله خاصی هر رو از بر تشخیص نمیدی، با این لحن فقیه اندر سفیه صحبت نکن، وگرنه خودت ضایع میشی و خجالت می کشی!

طبق قوانین طبی یک فرد نباید با صوت بالای 85 دسی بل بیشتر از مدت 8 ساعت از 24 ساعت روز مواجه باشه، وگرنه باعث آسیب عصب شنوایی میشه. این قانون مکررا توسط شرکت های بزرگ تولید کننده ابزارهایی مثل هدفون ها و هدست ها (از قبیل همین سونی) شکسته میشه، به طوری که بسیاری از کسانی که به مدت طولانی (و ساعات زیادی در طول روز) از هدفون با صدای زیاد استفاده می کنند آسیب عصب گوش پدیده شایعیه (به دلیل فاصله کم با گوش، صوت در هوا تضعیف نمیشه). تو دفترچه راهنمای هیچ کدوم از این وسایل هم هیچ توضیحی در مورد این که چند ساعت در روز با چه میزان صدایی می تونید گوش کنید وجود نداره.

در ضمن چنن وسیله ای دقیقا طیف امواج نوری که ساطع می کنه باید مشخص باشه، وگرنه در استفاده طولانی مدت (به جای تلویزیون) آسیب چشمی اصلا بعید نیست. ولی همون طور که گفتم برعکس اون چیزی که مردم عادی فکر می کنند سوابق چنین شرکت هایی در زمینه دقت توی این مسائل اصلا جالب نیست.

با توجه به عادات بعضی گیمرها در بازی کردن به مدت طولانی، چنین وسیله ای اگر به عنوان وسیله گیمینگ بخواد پیشنهاد بشه باید کاملا به این جور مسائل دقت بشه، که من شخصا اصلا از روی هوا نمی تونم اطمینان کنم که به این مسائل دقت میشه...
اصلا تعجب آور نیست.
عزیز دل برادر این یه عینک نیست که بزنی چشمت روبروی تلویزیون بشینی ! :دی این خودش یه سیستم 3D و یه سیستم صوتی کامله :دی اونوقت توقع داری به قیمت یه عینک کاملاً معمولی بفروشنش :دی
انتظار ندارم به قیمت یه عینک معمولی بفروشن، ولی همونطور که نوشتم انتظار هم ندارم 780 دلار خریدار رو پیاده کنند براش.

بیخود هم توجیه نکنیدشون. دقیقا پول تکنولوژی رو دارند می گیرند و همچین قیمتی اصلا معقول نیست. احتمالا هم جز فن بوی های غیرمنطقی کسی با این قیمت چنین وسیله ای نمی خره مگر این که ارزونش کنند (که می کنند).

• Like
Reactions: Sweet Jesus
دوست عزیز وقتی در مورد مساله خاصی هر رو از بر تشخیص نمیدی، با این لحن فقیه اندر سفیه صحبت نکن، وگرنه خودت ضایع میشی و خجالت می کشی!

طبق قوانین طبی یک فرد نباید با صوت بالای 85 دسی بل بیشتر از مدت 8 ساعت از 24 ساعت روز مواجه باشه، وگرنه باعث آسیب عصب شنوایی میشه. این قانون مکررا توسط شرکت های بزرگ تولید کننده ابزارهایی مثل هدفون ها و هدست ها (از قبیل همین سونی) شکسته میشه، به طوری که بسیاری از کسانی که به مدت طولانی (و ساعات زیادی در طول روز) از هدفون با صدای زیاد استفاده می کنند آسیب عصب گوش پدیده شایعیه (به دلیل فاصله کم با گوش، صوت در هوا تضعیف نمیشه). تو دفترچه راهنمای هیچ کدوم از این وسایل هم هیچ توضیحی در مورد این که چند ساعت در روز با چه میزان صدایی می تونید گوش کنید وجود نداره.

در ضمن چنن وسیله ای دقیقا طیف امواج نوری که ساطع می کنه باید مشخص باشه، وگرنه در استفاده طولانی مدت (به جای تلویزیون) آسیب چشمی اصلا بعید نیست. ولی همون طور که گفتم برعکس اون چیزی که مردم عادی فکر می کنند سوابق چنین شرکت هایی در زمینه دقت توی این مسائل اصلا جالب نیست.

با توجه به عادات بعضی گیمرها در بازی کردن به مدت طولانی، چنین وسیله ای اگر به عنوان وسیله گیمینگ بخواد پیشنهاد بشه باید کاملا به این جور مسائل دقت بشه، که من شخصا اصلا از روی هوا نمی تونم اطمینان کنم که به این مسائل دقت میشه...
نه دیگه قرار نشد اینطوری با هم صحبت کنی(م) . عزیزم شما که اصلا این وسیله رو با عینک 3D اشتباه گرفتی ماهم مسخره یا ضایعت نکردیم .پس طرفتو بشناس و روی حرفی که میخوای بزنی فکر کن تا بعد از گفتنش پشیمون نشی!
دیگه این مسائل رو همه میدونند شما که اینقدر به فکر گوش و شنواییت هستی میتونی بر خلاف اکثریت از هدفون یا هدست استفاده نکنی . در ثانی این وسیله فقط برای گوش دادن به موزیک طراحی نشده که صدا رو بخواید بنا به هر دلیلی 7/8 ساعت در روز تا مرز کر شدن گوشتون زیاد کنید که روی شنواییتون تاثیر سوء داشته باشه!
کلا این وسیله حکم یه تلویزیون 3D نسل آینده رو داره و همونطوری که تو پست قبلیم هم گفتم با اشغال فضای کم و کارایی بالا کاملا مشخصه یِ تکنولوژی های آینده نگری رو داره که یه روزی فقط تصورش برامون ممکن بود .
هزینه یه نمایشگر 3D رو هم در نظر بگیر که اکثرا بالای هزار دلار هستند .

آخرین ویرایش:
نه دیگه قرار نشد اینطوری با هم صحبت کنی(م) . عزیزم شما که اصلا این وسیله رو با عینک 3D اشتباه گرفتی ماهم مسخره یا ضایعت نکردیم .پس طرفتو بشناس و روی حرفی که میخوای بزنی فکر کن تا بعد از گفتنش پشیمون نشی!
دیگه این مسائل رو همه میدونند شما که اینقدر به فکر گوش و شنواییت هستی میتونی بر خلاف اکثریت از هدفون یا هدست استفاده نکنی . در ثانی این وسیله فقط برای گوش دادن به موزیک طراحی نشده که صدا رو بخواید بنا به هر دلیلی 7/8 ساعت در روز تا مرز کر شدن گوشتون زیاد کنید که روی شنواییتون تاثیر سوء داشته باشه!
کلا این وسیله حکم یه تلویزیون 3D نسل آینده رو داره و همونطوری که تو پست قبلیم هم گفتم با اشغال فضای کم و کارایی بالا کاملا مشخصه یِ تکنولوژی های آینده نگری رو داره که یه روزی فقط تصورش برامون ممکن بود .
هزینه یه نمایشگر 3D رو هم در نظر بگیر که اکثرا بالای هزار دلار هستند .
عینک 3D؟ من با عینک 3D اشتباه گرفتم؟ :blink: :blink:
میشه بگم کجای نوشته های من نشون میده که من این وسیله رو با عینک 3D اشتباه گرفتم؟ لطفا دقیقا Quote کنید.
در ضمن من نمی دونم شما به چی می گید مسخره کردن، ولی وقتی پست کسی رو Quote می کنید و می گین اینجا شده مهدکودک دقیقا این مسخرگی و لودگیه. اگر ریپورت می کردم قطعا برخورد می شد باهاتون.
ممکنه من 8 ساعت متوالی این وسیله رو نذارم، ولی گیم بازهایی هستند که روزی 15-14 ساعت هم بازی می کنند و این خطرناکه. برای همین باید دقیقا مشخص بشه که وسیله ضرری داره یا نه، نه این که از روی حدسیات قضاوت بشه.
مرد حسابی عینک آفتابی 200 تومن بهت نمیدن تو میخوای این 200 تومن باشه ؟ :دی
از این حرفت میشه نتیجه گرفت که هر وسیله ای که 200 دلار نیست پس حتما باید 780 دلار باشه؟
نه عزیز! 200 دلار ممکنه کافی نباشه، ولی 780 دلار هم بسیار گرونه! (همون طور که 2 تا پست قبل از پست شما هم نوشته بودم و نخوندید).
در ضمن به نظر من تلویزیون 3 بعدی سونی که در E3 معرفی شده و با یک عینک سه بعدی و یک نسخه Resistance 3 و یک کابل اصل HDMI سونی به قیمت 499 دلار قراره بیاد تکنولوژی بسیار جالب تری از این وسیله داره (تصویر متفاوت برای دو نفر با دو عینک متفاوت) و خریدش بسیار معقول تره. این قیمت برای این وسیله مناسب نیست.

کاربر گرامی mahi58 بدون هیچ شکی این یک تکنولوژی جدید هستش که از طرف سونی معرفی شده و قرار برای اولین بار به تولید انبوه برسه در اینده محصولات مشابه این رو از سوی کمپانی های دیگه خواهیم دید و هر تکنولوژی جدیدی هزینه تولید بالایی داره کسی هم نمیتونه منکر این موضوع بشه مثال هم در این رابطه بخوای زیاد هستش مثل قیمت زیاد 3D TV هایی که برای اولین بار عرضه شدن .

ممکنه من 8 ساعت متوالی این وسیله رو نذارم، ولی گیم بازهایی هستند که روزی 15-14 ساعت هم بازی می کنند و این خطرناکه. برای همین باید دقیقا مشخص بشه که وسیله ضرری داره یا نه، نه این که از روی حدسیات قضاوت بشه.

کسی که 14-15 ساعت وقتش رو برای بازی صرف میکنه شک نکن که هیچ اهمیتی به سلامتی خودش نمیده پس براش فرقی نمیکنه از این وسیله استفاده بکنه یا نکنه .

قبلا وقتی ملت این جور وسایل رو تو فیلم ها و ... میدیدن ارزو میکردن روزی برسه که در واقعیت بتونن از این وسایل استفاده کنن حالا که با پیشرفت تکنولوژی یکی از این موارد داره به واقعیت تبدیل میشه بعضی ها ازش ایراد هم میگیرن !

من تو ماهواره یه باز دیدم که یک پسره ی داشت روی یک مونیتور خیلی بزرگی بازی میکرد انقد بزرگ بود که حتی سقف رو هم گرفته بود یه چیزی تو مایه های سینما 2000 خودمون.یادم نیست چه نمایشگاهی بود.این تکنولوژی ها از زاپن بعید نیست. من همین چند وقت پیش میخواستم یه دیتا پروجکتور بگیرم که به کامپیتر وصل کنم بازی کنم 700 تومن بود حالا این که دیگه جای خود داره.

عینک 3D؟ من با عینک 3D اشتباه گرفتم؟ :blink: :blink:
میشه بگم کجای نوشته های من نشون میده که من این وسیله رو با عینک 3D اشتباه گرفتم؟
قیمت یه عینک 3d الان توی بازار چنده؟از 120 تومن(آشغال) شروع میشه تا 250 تومن.از نحوه مقایسه شما،دوستان پی بردند که داری با عینک تلویزیون های 3D مقایسه میکنی.
قیمت یه عینکی که LCD خونت رو 750 اینچ نوشن بده چنده؟(مثال زدم)
حالا قیمت وسیله ای که نیاز به LCD و سینما نداره و تا حالا با این مشخصات تولید انبوه نشده...؟/:)

من یه کلیپ ازش دیدم جالب بود، نسخه prototype هست فعلاً یارو گزارشگره میگفت هنوز خیلی جای کار داره میگفت تازه الان تو نمایشگاه ملتی که میان تست بکنن رو میارن دور سرشون رو اندازه میگیرن برای اینکه جوری طراحیش کنن به سره همه بخوره بعد انگاری زیادی سنگینم بود روی کله آدما راحت قرار نمیگرفت باید با دست نگهش میداشتی انگار.

چی؟ 783 دلار؟ یا حضرت فیل!

سونی اون دندون طمعت رو کی می خوای بکشی آخه؟
2mo5pow.gif

خبر رو که می خوندم گفتم الان با قیمت 100 الی 200 هزار تومن میاد، می گیریمش، حالشو می بریم! حتما کلی ورودی خروجی هم داره و جای تلویزیون میشه استفاده کرد! ولی قیمتش رو دیدم سرم سوت کشید!

آخه این اندازه یه تلویزیون LCD قطعه برده یعنی؟ یا تکنولوژیش گرونه؟ یا این که چی؟ در ضمن میزان اشعه ای که از اون فاصله نزدیک به چشم وارد می کنه هم برای گیمرهایی که می خوان 10 ساعت 10 ساعت رو چشم شون بذارنش یه علامت سوال بزرگه.

پ.ن: همچنین به دلیل فاصله نزدیک اگه شدت صوتی که به گوش وارد می کنه بالا باشه، خطر آسیب عصب گوش در بلند مدت هست.
واسه یک تلویزیون ۷۵۰ اینچی‌ هنوز ارزون هم هست. :d

در ضمن میتونی‌ رو کمد هم بذاریش.:d

اگه این به تولید انبوه برسه واقعا انقلاب رخ میده تو عرصه تلویزیون بینی‌. :d

کسی که 14-15 ساعت وقتش رو برای بازی صرف میکنه شک نکن که هیچ اهمیتی به سلامتی خودش نمیده پس براش فرقی نمیکنه از این وسیله استفاده بکنه یا نکنه .

قبلا وقتی ملت این جور وسایل رو تو فیلم ها و ... میدیدن ارزو میکردن روزی برسه که در واقعیت بتونن از این وسایل استفاده کنن حالا که با پیشرفت تکنولوژی یکی از این موارد داره به واقعیت تبدیل میشه بعضی ها ازش ایراد هم میگیرن !
اتفاقا من شک دارم در این مورد! چون خیلی ها به دلیل بی اطلاعی از ضررهای (احتمالی) استفاده بی رویه از چنین وسایلی در استفاده اش زیاده روی می کنند، و یا اعتماد بی رویه یا از روی هوا به تولید کننده این جور وسائل می کنند که نمی دونم این چون مال سونیه پس حتما خوبه!
اینجاست که باید شرکت تولید کننده با توصیه هایی در دفترچه راهنما استفاده کننده رو راهنمایی کنه که چنین وسیله ای با انقدر استفاده بی خطر و اگر از اون قدر بیشتر استفاده بشه می تونه مضر باشه، که متاسفانه اگر گردن شون رو هم بشکنی همچین کاری نمی کنند.

در ضمن رویایی بودن یک تکنولوژی دلیل نمیشه که اون تکنولوژی بی نقص و بدون ایراد باشه و کسی حق انتقاد ازش رو نداشته باشه! :blink:
قیمت یه عینک 3d الان توی بازار چنده؟از 120 تومن(آشغال) شروع میشه تا 250 تومن.از نحوه مقایسه شما،دوستان پی بردند که داری با عینک تلویزیون های 3D مقایسه میکنی.
قیمت یه عینکی که LCD خونت رو 750 اینچ نوشن بده چنده؟(مثال زدم)
حالا قیمت وسیله ای که نیاز به LCD و سینما نداره و تا حالا با این مشخصات تولید انبوه نشده...؟/:)
همون طور که چند پست بالاتر مثال زدم، توی E3 سونی یک تلویزیون LCD سه بعدی رو معرفی کرد که دو نفری که پای اون می نشینند با دو عینک سه بعدی متفاوت می تونند دو تصویر مختلف توش ببینند و دیگه نیازی به نصف کردن صفحه تلویزیون برای دو نفر که می خوان مولتی بازی کنند نباشه:

Sonysplit3D-580x386.jpg

این تلویزیون با یه همچین تکنولوژی فوق العاده ای و یک نسخه Resistance 3 و یک کابل اصل HDMI سونی و یک عینک کیفیت بالای 3D قیمتش 499 دلار تعیین شده! حالا من می تونم بپرسم به نظر شما وقتی سونی قیمت همچین چیزی رو 499 دلار می ذاره، تکنولوژی معرفی شده در پست یک چه قیمتی براش منطقیه؟

در ضمن جهت اطلاع کسایی که نمی دونند، چنین عینک هایی مدت هاست که وجود داشتند و همیشه هم زاویه دید بالاشون باعث می شده معادل یک تلویزیون بسیار بزرگ باشند، ولی مزیت این وسیله کیفیت تصویر بالاتر و سه بعدی بودن تصویر و صداست، که به نظر من توجیه کننده چنین اختلاف قیمتی نیست! خودتون عینک های این سایت رو ببینید که از 150 دلار تا 250 دلار قیمت شونه.

حالا لطفا طبق معمول نفر بعدی بیاد و بدون خوندن هیچ مطلب دیگه ای بنویسه: 200 دلار که عینک هم بهت نمیدن!
Bang_Head.gif

خوب این ال سی دی سونی هم چیز زیاد تازه ای نداره که بخواد قیمتش زیاد باشه..هر عینک یه فریم در میون تصویر رو میگیره .. همون حالت تاریک و روشن شدن رو دارن منتها هر دو شیشه عینک همزمان هستن ... مثل سه بعدیا

تکنولوژِیه خیلی فوقالعاده ای!
تو چین رو دیوار lcd هایی نصب کرده بودن که عرضشون بالای 10 متر بود!
وقتی تبلیغی چیزی توش پخش میکردن ادم می دید کفش میبرید!
حالا 750 اینچ که جای خود دارد!!!!!!!!!!
الان یه tv 150 اینچ بخوای باید بری سفارش بدی برات درست کنن که که قیمتشم بالای 7 تومنه!
حالا 750 اینچ ارزش 700 دلار رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط کافی بود که این رو مایکرسافت درست میکرد الان به جای 2 صفحه انتقاد 20 صفحه ازش تعرف و تمجید کرده بودن!
افرین به مایکرسافت با این قیمت گذاری...
مطمئن باشد مایکروسافت کارش رو بلده و وسیله ای که ضرر داشته باشه دسته مردم نمیده!
اینها نمونه هایی از حرف های فن بوی های مایکرسافت میتونست باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or