3DTV به وسعت 750 اينچ در چشمان شما!

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

سوني در نمايشگاه CES 2011 وسيله ي عجيبي را به نمايش گذاشته بود ، عينك يا بهتر است بگويم كلاهك 3D كه هنوز Prototype بود و تكميل نشده بود. اما خبر از تاريخ عرضه ي اين وسيله ي ديوانه كننده به گوش ميرسد.
نام اين دستگاه HMZ-T1 است و قرار است در 11 نوامبر امسال در ژاپن عرضه شود ، اين وسيله كه در عينك خود دو صفحه ي 0.7 اينچي OLED با وضوح تصوير 1280x720 يا همان 720p دارد ، حس نگاه كردن به صفحه اي 750 اينچي در فاصله ي 20 متري را به كاربر انتقال ميدهد. همچنين اين كلاهك داراي سيستم صوتي 5.1 surround ميباشد كه در همين كلاهك جاسازي شده است.

واحد پردازشگر كه در سمت راست تصوير مشاهده ميكنيد ، داراي خروجي و ورودي HDMI است و قابليت اتصال به TV ها را نيز دارد. اما قيمت اين دستگاه 783 دلار آمريكا يا به عبارتي 60,000 يِن ژاپن قيمت گذاري شده است.

آخرین ویرایش:
این چیزارو چجوری اختراع میکنن ؟ یکی بیاد به منم یاد بده :d

حس صفحه ی 750 اینچی در فاصله 20 متری ینی چی ؟؟ :d

ینی تصویرو 20 متر دورتر نشون میده اما با اندازه 750 اینچی !:d شما نمیتونی که توی فاصله ی 10 متری تصویر به این بزرگی رو تو چشمات جا بدی ! :d باید حتما 20 متر باشه که حتما خودشون قبلا محاسبه کردن

• Like
Reactions: Kainé
وقتی داریم از توی این نگاه می کنیم معادل چقدر هست ؟ منظور از لحاظ اینکه یه تلویزیون 750 اینچی توی فاصله ی 20 متر معادل یه تلویزیون چند اینچی توی فاصله ی 2-3 متری هست ؟ (یعنی معادل یه تلویزیون 75 اینچی روبروت میشه ؟!) :دی
بعد اونوقت 3D ـیش در حد همین 3D های سایر تلویزیونهاست ؟
اگه با تلویزیونهای 3D فرقی نداشته باشه با وجود صدای 5.1 ـش هم یه چیز خیلی ایده آل ـه ! :دی

من از دست این ژاپن .آمریکا سرمو میککوبم به دیفاااالل:d..ما تو این ال سی دی های قدیمیش موندیم چه برسه اینا..ولی هرچی فکر میکنم تو کتم نمیره!!!

چی؟ 783 دلار؟ یا حضرت فیل!

سونی اون دندون طمعت رو کی می خوای بکشی آخه؟
2mo5pow.gif

خبر رو که می خوندم گفتم الان با قیمت 100 الی 200 هزار تومن میاد، می گیریمش، حالشو می بریم! حتما کلی ورودی خروجی هم داره و جای تلویزیون میشه استفاده کرد! ولی قیمتش رو دیدم سرم سوت کشید!

آخه این اندازه یه تلویزیون LCD قطعه برده یعنی؟ یا تکنولوژیش گرونه؟ یا این که چی؟ در ضمن میزان اشعه ای که از اون فاصله نزدیک به چشم وارد می کنه هم برای گیمرهایی که می خوان 10 ساعت 10 ساعت رو چشم شون بذارنش یه علامت سوال بزرگه.

پ.ن: همچنین به دلیل فاصله نزدیک اگه شدت صوتی که به گوش وارد می کنه بالا باشه، خطر آسیب عصب گوش در بلند مدت هست.

آخرین ویرایش:
همیشه توی تکنولوژی ژاپن پیش قدم بوده،راسته که میگن ژاپن یک سال از بقیه جهان جلوتره (تازه اینو خارجیا میگن ما بخوایم بگیم چندسال میشه)

البته میتونید جمله بالا رو به عنوان جو گیر شدن من از این خبر بدونید،الان داغه تعریف میکنم سرد بشم از تکسچرهاش ایراد میگیرم:d
این چیزارو چجوری اختراع میکنن ؟ یکی بیاد به منم یاد بده :d

البته چند وقت پیش تو همین سایت توسط متخصصین امر مشخص شد (با مدرک) که این شرکت (سونی) در بیشتر مواقع از شرکتهای دیگه تقلید میکنه حتی قبل از اینکه اون شرکت محصولشو رونمایی بکنه،بله....باور نمیکنید؟

اینم یکی 2 سال دیگه گندش در میاد که اختراع کی بوده

من تا دیدمش یاد اون دستگاهی افتادم که توی سیمز 3 هست(میذاری رو صورتت بازی میکنی)
فکر میکنم اینا هم ایدشو از اون گرفتن
با تشکر از این دوست عزیز...

بفرما کار به ماهو سال هم نرسید... فکر کنم اون دوستان یه چیزی میدونن که میگن

خبر رو که می خوندم گفتم الان با قیمت 100 الی 200 هزار تومن میاد، می گیریمش، حالشو می بریم!
آخه این اندازه یه تلویزیون LCD قطعه برده یعنی؟ یا تکنولوژیش گرونه؟ یا این که چی؟
دوست عزیز یه عینک ساده که تکنولوژی خیلی پیچیده ای نداره (وفقط آرم یه بازی روش خورده) رو 100 قیمت میزارن بعد میخوای این هم به همون قیمت بدن؟! یعنی بیشتر از اون تکنولوژی نداره؟

آخرین ویرایش:
یادمه این وسیله رو همیشه تو کارتونها و فیلمهای علمی تخیلی میدیدم .
به نظر من این وسیله تکنولوژی آیندست و توی چند سال آینده کاملاً به توزیع انبوه میرسه و توی هر خونه ای یا هر کسی برای خودش یکی از اینها میگیره. کاربردهای زیادی هم داره حتی کنسولهای نسل بعد میتونن ازش پشتیبانی بکنن.

خبر رو که می خوندم گفتم الان با قیمت 100 الی 200 هزار تومن میاد، می گیریمش، حالشو می بریم! حتما کلی ورودی خروجی هم داره و جای تلویزیون میشه استفاده کرد! ولی قیمتش رو دیدم سرم سوت کشید!

آخه این اندازه یه تلویزیون LCD قطعه برده یعنی؟ یا تکنولوژیش گرونه؟ یا این که چی؟ در ضمن میزان اشعه ای که از اون فاصله نزدیک به چشم وارد می کنه هم برای گیمرهایی که می خوان 10 ساعت 10 ساعت رو چشم شون بذارنش یه علامت سوال بزرگه.

پ.ن: همچنین به دلیل فاصله نزدیک اگه شدت صوتی که به گوش وارد می کنه بالا باشه، خطر آسیب عصب گوش در بلند مدت هست.

این یه تکنولوژی جدید و نوپاست هنوز به مرجله تولید انبوه و اون کاهش قیمتهایی که انتظارش رو داریم نرسیده . اینطور که معلومه بدون اشغال فضای اضافه کیفیت عالی رو به همراه تکنولوژی 3D ارائه میده . 100 درصد موقعی که این طرح فقط یه پروتوتایپ بوده تمام آزمایشات روش انجام گرفته و از بی خطر بودنش اطمینان حاصل شده بعد رونمایی و قیمت گذاری شده.
به نظر من این وسیله همه مشخصه های یه تکنولوژی آینده (اونچیزی که همیشه تو خیالمون پرورش میدادیم!) رو داره .

آخرین ویرایش:
دوست عزیز یه عینک ساده که تکنولوژی خیلی پیچیده ای نداره (وفقط آرم یه بازی روش خورده) رو 100 قیمت میزارن بعد میخوای این هم به همون قیمت بدن؟! یعنی بیشتر از اون تکنولوژی نداره؟
خیر! من نگفتم 100 دلار باشه، ولی دیگه اختلاف قیمت 8 برابری اصلا توجیهی نداره! من تصور می کردم حداکثر 3-2 برابر یه عینک معمولی قیمتشه، چون این هم قسمت زیادی از تکنولوژیش مشابه همون عینک های ساده است، و علت قیمت بالاترش قطعا همون جدید بودن تکنولوژیش و در آوردن 10 برابر پول پروژه ساختش بوده و به مرور ارزون تر میشه.
این یه تکنولوژی جدید و نوپاست هنوز به مرجله تولید انبوه و اون کاهش قیمتهایی که انتظارش رو داریم نرسیده . اینطور که معلومه بدون اشغال فضای اضافه کیفیت عالی رو به همراه تکنولوژی 3D ارائه میده . 100 درصد موقعی که این طرح فقط یه پروتوتایپ بوده تمام آزمایشات روش انجام گرفته و از بی خطر بودنش اطمینان حاصل شده بعد رونمایی و قیمت گذاری شده.
به نظر من این وسیله همه مشخصه های یه تکنولوژی آینده (اونچیزی که همیشه تو خیالمون پرورش میدادیم!) رو داره .
ممنون.
آزمایشات رو مطمئنید روش انجام شده و بی خطر بوده؟ چه جور آزمایشاتی؟ لینکی چیزی دارید ازش؟ فکر می کنم آزمایشات طولانی مدت برای اثبات بی خطری همچین وسیله ای لازمه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or