3DS XL معرفی شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
01411989793451512747.jpg

Nintendo در یک تجدید نظر صحیح برای مدل جدید کنسول دستی خود یک صفحه نمایش 4.88 اینچی قرار داده است. (90 درصد بزرگتر از صفحه نمایش مدل قبلی)

11017304633448174780.jpg

صفحه نمایش بالایی 4.88 اینچ و صفحه نمایش پایینی 4.18 است. همچنین در XL عمر باتری ارتقا داده شده است. و کارت حافظه کنسول هم 4GB افزایش پیدا کرده است.
3DS XL بر خلاف ژاپن در آمریکای شمالی با یک AC adapter نیز عرضه می شود. ژاپنی ها می توانند این آداپتور را به صورت جداگانه خریداری کنند, اما هنوز هم می توان
از آداپتور دیگر کنسول های نینتندو نیز استفاده کرد.

کنسول دستی جدید نینتندو در رنگ های سیاه, سیاه و آبی, سیاه و قرمز در 19 آگوست در آمریکای شمالی با قیمت 199$ عرضه خواهد شد.
همچنین تاریخ عرضه 28 جولای برای عرضه این کنسول در ژاپن و اروپا در نظر گرفته شده است.

64421030898752181960.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
به نظرم نینتندو کار خوبی میکنه،الان دوره اینه که صفحه نمایش بزرگتر باشه "مشتری بیشتری جذب میکنه" قبلنا یادمه میگفتیم گوشی 4 اینچ اوه چقدر بزرگه اولی الان اغلب گوشی هایی که معرفی میشن بیشتر از 4 اینچ هستن "ولی خوب دیگه از این بزرگتر نمیشه چون میشه تبلت"

اما به نظرم یکمیـ... چه جور بگم یه طوریه،ویتا حداقل میشه گفت خوش طراحی تره

large.jpg

---------- نوشته در 06:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------

به نظرم نینتندو کار خوبی میکنه،الان دوره اینه که صفحه نمایش بزرگتر باشه "مشتری بیشتری جذب میکنه" قبلنا یادمه میگفتیم گوشی 4 اینچ اوه چقدر بزرگه اولی الان اغلب گوشی هایی که معرفی میشن بیشتر از 4 اینچ هستن "ولی خوب دیگه از این بزرگتر نمیشه چون میشه تبلت"

اما به نظرم یکمیـ... چه جور بگم یه طوریه،ویتا حداقل میشه گفت خوش طراحی تره
شبیه اسباب بازیه
من هم موافق هستم ولی به نظرم وقتی یک دستگاه رو معرفی می کنن یک دستگاهی رو معرفی کنن که نیازی به دستگاه جدید نباشه و اگه هم بعدا نسخه ی جدید رو می دم بیرون به طراحی اولیه کنسول ضربه نزنن

نکات منفی
1.cicle pad دوم بهش اضافه نشد
2.خیلی گنده شده!یه چیز تو مایه های تبلت شده
نکته مثبت
3.صفحه بزرگتر=3D بهتر!
البته فکر کنم مورد2,مورد 3 رو نقض میکنه!:d

آخرین ویرایش:
نکات منفی
1.cicle pad دوم بهش اضافه نشد
2.خیلی گنده شده!یه چیز تو مایه های تبلت شده
نکته مثبت
3.صفحه بزرگتر=3D بهتر!
البته فکر کنم مورد2,مورد 3 رو نقض میکنه!:d

یعنی اول از 3 به 2 فکر کردی..؟:dیعنی قبل از اینکه 3 رو بنویسی رو 2 فکر نکرده بودی..؟؟:dخداییش دمت گرم:dچند وقت بود هی پول جمع میکردم که 3DS بگیرم نگو قسمت نبوده:dمن که این سری جدیده رو خیلی میپسندم برام مهم نسیت که بزرگتره مهم اینه که LCD بزرگتره داره و باطریش هم بهتر شده فقط نگران امنیتش هستم فکرم رو مشغول کرده نکنه سری قدیم هک بشه این نشه:(فقط همین وگرنه باقی چیزها بعد از یه مدت عادی میشه وقتی آدم با کنسولش زیاد بازی کنه دیگه هیچ چیزی جاشو نمیگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or