3DS XL معرفی شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
01411989793451512747.jpg

Nintendo در یک تجدید نظر صحیح برای مدل جدید کنسول دستی خود یک صفحه نمایش 4.88 اینچی قرار داده است. (90 درصد بزرگتر از صفحه نمایش مدل قبلی)

11017304633448174780.jpg

صفحه نمایش بالایی 4.88 اینچ و صفحه نمایش پایینی 4.18 است. همچنین در XL عمر باتری ارتقا داده شده است. و کارت حافظه کنسول هم 4GB افزایش پیدا کرده است.
3DS XL بر خلاف ژاپن در آمریکای شمالی با یک AC adapter نیز عرضه می شود. ژاپنی ها می توانند این آداپتور را به صورت جداگانه خریداری کنند, اما هنوز هم می توان
از آداپتور دیگر کنسول های نینتندو نیز استفاده کرد.

کنسول دستی جدید نینتندو در رنگ های سیاه, سیاه و آبی, سیاه و قرمز در 19 آگوست در آمریکای شمالی با قیمت 199$ عرضه خواهد شد.
همچنین تاریخ عرضه 28 جولای برای عرضه این کنسول در ژاپن و اروپا در نظر گرفته شده است.

64421030898752181960.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
یک راه راحت تر برای فهمیدن این موضوع هست
کی هم dsi
وهم dsi xl
داشته
بیاد برامون بگه کیفت باز هاش فرق داشته یا نه

---------- نوشته در 01:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

مرتضی عیدی من رو بده مدل نقره ای می خوام:)) (شوخی بود) انشالله گیر خودت بیاد

دستگاه ها تغییران سخت افزاری نمی کنن، منظور از نظز CPU,GPU,Ram و ... هست، فقط ریخت کنسول و امکانات جانبیش فرق می کنه و صفحه نمایش اش.
صفحه نمایش های بزرگتر هم درست همانند قبلی ها بازی رو اجرا می کنند، طراحی کنسول هم جوری بوده که بازی ها در صفحه نمایش بزرگتر مشکل نخورن.

دستگاه ها تغییران سخت افزاری نمی کنن، منظور از نظز CPU,GPU,Ram و ... هست، فقط ریخت کنسول و امکانات جانبیش فرق می کنه و صفحه نمایش اش.
صفحه نمایش های بزرگتر هم درست همانند قبلی ها بازی رو اجرا می کنند، طراحی بازی ها جوری بوده که در صفحه نمایش بزرگتر مشکل نخورن.

بله معمولا اینجوره اما نینتندو سر ds این کار رو کرد و تغییر داد سخت افزار رو به همین خاطر دوستان میترسند
الته این کنسول تغییرات نداشته

بله معمولا اینجوره اما نینتندو سر ds این کار رو کرد و تغییر داد سخت افزار رو به همین خاطر دوستان میترسند
الته این کنسول تغییرات نداشته

اون که بله

من منظورم این کنسول بود

ds کلا تغییرات زیادی داشت، اضافه کردن رمش یکی از بدترین هاش بود

اما این کنسول رو از توی اطلاعاتی که لیک شده من گفتم که تغییراتی نداشته، فقط اندازه صفحه و شکل ظاهری کنسول بوده

مثل این میمونه بازی ای روی مانیتور 20 اینچ اجرا کنید با رز 720P و حالا روی یه led tv 40 بخواید با همون رز بازی رو اجرا کنید
نیازی به تغییر سخت افزار هست ؟ خیر

کیفیت تغییری نداشته اگه همین جوری باشه خوبه اما طراحیش بد شده کاش همونجوری میموند
تو این عکس هایی که گذاشتی فقط سفیدش قشنگه البته باید بیاد ببینیم واقعه ایش چجوره
در ضمن یک مقدار روی صفحه اش کار بشه بهتره توی فضای باز صفحه قابل رویت نیست خدا کنه توی این حل شده باشه
در ضمن اون 3d که با نور روشن بود در این با قاب درست شده و led نداره

مثل این میمونه بازی ای روی مانیتور 20 اینچ اجرا کنید با رز 720P و حالا روی یه led tv 40 بخواید با همون رز بازی رو اجرا کنید
نیازی به تغییر سخت افزار هست ؟ خیر

روی 20 چون صفحه کوچک تر هست به نظر کیفت بهتر میاد

---------- نوشته در 02:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 PM ارسال شده بود ----------

من الان موندم برم یه X360 بخرم با کینکت یا برم یکی از اینا بخرم :دی.

هر 3 رو بخر

---------- نوشته در 02:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:18 PM ارسال شده بود ----------

کیفیت تغییری نداشته اگه همین جوری باشه خوبه اما طراحیش بد شده کاش همونجوری میموند
تو این عکس هایی که گذاشتی فقط سفیدش قشنگه البته باید بیاد ببینیم واقعه ایش چجوره
سفیدش از اسباب بازی هم رد کرده سیاهش قابل تحمل تره
می خوای یک کاری کن مدل قدیمی رو بگیر صبر کن اون کابلش که به تلویزیون خروجی می ده رو بگیر وقتی تو خانه ای رو تلویزیون بازی کنی

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:21 PM ارسال شده بود ----------

عمر باتری از 3 تا 6 ساعت
به 3.5 تا 6.5 ساعت رسیده یعنی 1 ساعت بیشتر

---------- نوشته در 02:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:23 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن یک مقدار روی صفحه اش کار بشه بهتره توی فضای باز صفحه قابل رویت نیست خدا کنه توی این حل شده باشه
در ضمن اون 3d که با نور روشن بود در این با قاب درست شده و led نداره
با نور قشنگ تر بود حس می کردی یک چیز باحال دستت هست ولی به قول مرتضی شبیه اسباب بازی هست حق هم داره

تو عکسی که بنیامین گذاشت خیلی کیفیت فرق نکرده بود یعنی تقریبا هر دو تا خوب بود ولی من فقط برا صفحه نمایش حوصله عوض کردن کنسول ندارم شاید مدل های بعدی تغییرات بیشتری کنه

تو عکسی که بنیامین گذاشت خیلی کیفیت فرق نکرده بود یعنی تقریبا هر دو تا خوب بود ولی من فقط برا صفحه نمایش حوصله عوض کردن کنسول ندارم شاید مدل های بعدی تغییرات بیشتری کنه
دیگه ارزوی مدل جدید نکن

---------- نوشته در 02:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 PM ارسال شده بود ----------

آقا اون عکس مربوط به ds هستش !
اون عکس رو گذاشتم چون می خواستم نشون بدم کیفت صفحه هاشون زیاد فرق نداره و همین اتفاق هم به احتمال 90% برای مدل جدید خواهد افتاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or