3DS XL معرفی شد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
01411989793451512747.jpg

Nintendo در یک تجدید نظر صحیح برای مدل جدید کنسول دستی خود یک صفحه نمایش 4.88 اینچی قرار داده است. (90 درصد بزرگتر از صفحه نمایش مدل قبلی)

11017304633448174780.jpg

صفحه نمایش بالایی 4.88 اینچ و صفحه نمایش پایینی 4.18 است. همچنین در XL عمر باتری ارتقا داده شده است. و کارت حافظه کنسول هم 4GB افزایش پیدا کرده است.
3DS XL بر خلاف ژاپن در آمریکای شمالی با یک AC adapter نیز عرضه می شود. ژاپنی ها می توانند این آداپتور را به صورت جداگانه خریداری کنند, اما هنوز هم می توان
از آداپتور دیگر کنسول های نینتندو نیز استفاده کرد.

کنسول دستی جدید نینتندو در رنگ های سیاه, سیاه و آبی, سیاه و قرمز در 19 آگوست در آمریکای شمالی با قیمت 199$ عرضه خواهد شد.
همچنین تاریخ عرضه 28 جولای برای عرضه این کنسول در ژاپن و اروپا در نظر گرفته شده است.

64421030898752181960.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
راستی بازی هاش که فرق نمی کنه
نه فرق نمیکنه ظاهرا چون تو یکی از عکس ها نوشته که سازگار با بازی های قدیمی
البته من خودم نظرم 4.2 اینچ بود و از دیدن 4.88 کمی مردد شدم باید بیاد ببینم چی میشه
فقط نگفتن تاریخ ریلیزش کیه؟
فقط کسی نمیدونه صدای اسپیکرهاش بیشتر شده یا نه ؟ برای قبلی خیلی کم بود

به نظر من مشکل اصلی 3DSانالوگ دوم نداشتن بود که تو این مدل هم حل نشد البته نینتندو کار درستی کرد که تو ایین مدل هم انالوگ دوم قرار نداد چون این تو گیم پلی خیلی تاثیر گذاره و باعث میشه بین دومدل این کنسول خیلی تفاوت ایجاد بشه و اونوقت طرفداران نینتندو از این تصمیم سرخورده بشن که چون کنسول رو زودتر خریدن از یه سرکل پد محروم شدن ولی از نظر ظاهری واقعا این XLافتضاحه!!خیلی گنده هست بنظرم جنس بدنشم فرق کرده و رنگاش مات شده که اینم خیلی بده کاش نینتندو بجا اینکار رو سرکل پد پرو سرمایه گذاری میکرد مثلا از این به بعد هرکی 3DSمیخرید یه سرکل پد هم هدیه میگرفت و قیمت سرکل پد پرو رو هم ارزونتر میکرد تا تقریبا هرکی 3DSداره یدونه سرکل پد پرو هم داشته باشه و اینطوری بزرگترین مشکل این کنسول حل بشه و البته از صفحه نمایش بزرگتر استقبال میکنم چون تصاویر 3Dرو صفحات بزرگتر عملکرد بهتری دارن ولی صفحه فعلی هم خیلی مشکل حادی نبود که نینتندو همچین کاری کرد و برای صفحه بزرگتر اندازه خیلی مناسب کنسول و زیبایی اون رو نابود کرد از نظر ساپورت بازیها هم هیچ فرقی با هم ندارن این دو مدل کنسول

یه سوالی . اونوقت این قضیه رزولوشن بازی ها چی میشه ؟ یعنی الان این که صفحش بزرگتره تصویر بازی ها یه جورایی بی کیفیت تره توش ؟

یه سوالی . اونوقت این قضیه رزولوشن بازی ها چی میشه ؟ یعنی الان این که صفحش بزرگتره تصویر بازی ها یه جورایی بی کیفیت تره توش ؟

نه فرق نمیکنه ظاهرا چون تو یکی از عکس ها نوشته که سازگار با بازی های قدیمی
البته من خودم نظرم 4.2 اینچ بود و از دیدن 4.88 کمی مردد شدم باید بیاد ببینم چی میشه
فقط نگفتن تاریخ ریلیزش کیه؟
فقط کسی نمیدونه صدای اسپیکرهاش بیشتر شده یا نه ؟ برای قبلی خیلی کم بود

برای این سوالات باید صبر کنیم ببینیم نینتندو خودش چی میگه

-

آقا اگر کریکل دوم هم باشه من میخرم !
بدون کریکل اصلا نمیشه !
و صد البته هک برای جماعت پایرت خور !

هک این کنسول دستی فقط بازی های DS اجرا می کنه یعنی با کارتریج R4 ...

به نظر من مشکل اصلی 3DSانالوگ دوم نداشتن بود که تو این مدل هم حل نشد البته نینتندو کار درستی کرد که تو ایین مدل هم انالوگ دوم قرار نداد چون این تو گیم پلی خیلی تاثیر گذاره و باعث میشه بین دومدل این کنسول خیلی تفاوت ایجاد بشه و اونوقت طرفداران نینتندو از این تصمیم سرخورده بشن که چون کنسول رو زودتر خریدن از یه سرکل پد محروم شدن ولی از نظر ظاهری واقعا این XLافتضاحه!!خیلی گنده هست بنظرم جنس بدنشم فرق کرده و رنگاش مات شده که اینم خیلی بده کاش نینتندو بجا اینکار رو سرکل پد پرو سرمایه گذاری میکرد مثلا از این به بعد هرکی 3DSمیخرید یه سرکل پد هم هدیه میگرفت و قیمت سرکل پد پرو رو هم ارزونتر میکرد تا تقریبا هرکی 3DSداره یدونه سرکل پد پرو هم داشته باشه و اینطوری بزرگترین مشکل این کنسول حل بشه و البته از صفحه نمایش بزرگتر استقبال میکنم چون تصاویر 3Dرو صفحات بزرگتر عملکرد بهتری دارن ولی صفحه فعلی هم خیلی مشکل حادی نبود که نینتندو همچین کاری کرد و برای صفحه بزرگتر اندازه خیلی مناسب کنسول و زیبایی اون رو نابود کرد از نظر ساپورت بازیها هم هیچ فرقی با هم ندارن این دو مدل کنسول

آره اگر واقعا تاییدی باشه این Circle دوم

برای اون هایی که نسخه قبلیش رو دارند یه خورده بد میشه ... ! باید یه فکری بکنند !

هک این کنسول دستی فقط بازی های DS اجرا می کنه یعنی با کارتریج R4 ...
:|
اینو همه میدونن که فعلا بازی های DS اجرا میشه به صورت هک !
منظورم خود بازی های 3DS ـه !
انگاری کیرکل دوم سرکاری ـه !
پس بیخیال ـش !
هنوز بادم نرفته سر MGS چه بلایی سر ـم اومد !

شاید سخت افزارش رو قوی کرده باشن یا رزولوشن را افزایش داده باشن به عنوان مثال رزولوشن برای صفحه ی 3.5 با 4.8 فرق داره توی تراکم پیکسل ها

:|
اینو همه میدونن که فعلا بازی های DS اجرا میشه به صورت هک !
منظورم خود بازی های 3DS ـه !
انگاری کیرکل دوم سرکاری ـه !
پس بیخیال ـش !
هنوز بادم نرفته سر MGS چه بلایی سر ـم اومد !

کجا سر کاریه ؟ منبع معتبری دارید این رو تکذیب کرده باشه ؟!

خب هر کسی سلایقی داره ...
نکته جالبش اینه که دقیقا تو عید فطر ریلیز میشه!!!:d

پس با عیدی بری 3DS بخرید ...

شاید سخت افزارش رو قوی کرده باشن یا رزولوشن را افزایش داده باشن به عنوان مثال رزولوشن برای صفحه ی 3.5 با 4.8 فرق داره توی تراکم پیکسل ها

احتمالش زیاده ... میشه ..

نمیشه که فقط یه کپی برداری کرده باشند و بزرگ ترش کرده باشند انقدر کم کار نیستند این ژاپنی ها !

کجا سر کاریه ؟ منبع معتبری دارید این رو تکذیب کرده باشه ؟!

خب هر کسی سلایقی داره ...

پس با عیدی بری 3DS بخرید ...

احتمالش زیاده ... میشه ..

نمیشه که فقط یه کپی برداری کرده باشند و بزرگ ترش کرده باشند انقدر کم کار نیستند این ژاپنی ها !
نه اخه اگه از نظر سخت افزاری خیلی فرق کنه برا خود نینتندو بد میشه چون مشتری هاش دیگه احساس امنیت نمیکنن که اگه این کنسول رو خریدن تا چند وقت بد یه مدل پیشرفته تر میاد
به همین خاطر فک کنم پیشرفت سخت افزاری در حد همین درست شدن رزلوشن باشه

تغییر سخت افزار و تغییر زرولوشن امکان پذیر نیست چون اگر کوچکترین تغییری در سخت افزار بیافته بازی ها نسل قبل قابل اجرا نیست مگر اینکه بازی ه رو مولتی رزولوشن بسازند که اونم به بازی ضربه میزنه چون در رزولوشن بالا باید از تکسچر ها کم کنند و در رزولوشن پایین کیفیت

یک راه راحت تر برای فهمیدن این موضوع هست
کی هم dsi
وهم dsi xl
داشته
بیاد برامون بگه کیفت باز هاش فرق داشته یا نه

---------- نوشته در 01:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

نکته جالبش اینه که دقیقا تو عید فطر ریلیز میشه!!!:d

مرتضی عیدی من رو بده مدل نقره ای می خوام:)) (شوخی بود) انشالله گیر خودت بیاد

یک راه راحت تر برای فهمیدن این موضوع هست
کی هم dsi
وهم dsi xl
داشته
بیاد برامون بگه کیفت باز هاش فرق داشته یا نه

---------- نوشته در 01:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

مرتضی عیدی من رو بده مدل نقره ای می خوام:)) (شوخی بود) انشالله گیر خودت بیاد

نه من معلوم نیست اصلا این مدل جدیده رو بخرم چون خیلی طراحی ظاهریش بده حالا بیاد ببینیم کیفیت صفحه نمایشش چطوره شاید بگیرم ولی اگه بخوام بگیرم قبل وداع حسابی با این مدل فعلی عکس میندازم اخه خیلی قشنگه:d
سیاهش فک کنم یکم از زشتیش کم کنه
من ریخت اینو میبینم یاد اسباب بازیهای بچگیم میافتم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or