شایعه 3DS:فشار و درد چشم در هنگام استفاده از مد 3D

Behrooz

کاربر سایت
با سلام.
خوب میدونید که نینتندو 3DS رو لانچ کرد.
تعدادی از یوزرها گرارش دادند که در هنگام استفاده از مد 3D باعث می شه که چشمهایشان اذیت بشه و بهش فشار بیاد.همچنین نینتندو اعلام کرده که در هر30 دقیقه استفاده 15 دقیقه به چشمهایتان استراحت دهید.
تعدادی از گیمرها گذارش دادند که بعد ار 5 دقیقه استفاده از مد باعث 3D باعث درد چشمشان می شود.تعدادی زیادی از گزارش ها رو می توانید از اینجا بخوانید>http://goo.gl.
./IlR0W
هنور معلوم نیست چه نسبتی از گیمرها در هنگام استفاده این مشکل رو دارند.
sankakucomplex.com

• Like
Reactions: Politiciλn
اگر این واقعیت داشته باشه به نظرم 3DS فروشش به شدت ضربه میخوره!
خانواده ها اونور واقعا به سلامتی بچه هاشون اهمیت میدن حالا فکر کنین بخوان برن براشون چیزی بخرن که اینجوری سلامتیشون رو تهدید بکنه....
من فکر میکنم اگر اوضاع سردرد و چشم درد و اینا تا این حد باشه ابدا این کنسول موفق نمیشه....

خو مسلما به چشم طرفم بستگی داره ولی شما از هر وسیله سه بعدی سازی استفاده کنی برای مشاهده تصویر با خستگی چشم و کمی سر درد در صورت ادامه مواجه میشی اونم که طبیعیه
اره بابا خونواده ها اینورم که سلامتی بچه مچه هاشون واسشون اهمیت نداره انگیلیس هم که دو سومشون ح..مز..ه هستن پس اونجاهم اهمیت نداره واسشون میمونه چشم بادومی ها که سلامتی بچه هاشون واسشون مهمه و این مستقیم میخوره تو سر نینتندو

عادت با وجود ضرر؟ارزش داره؟
من وقتی TV خریدیم اصلا نمیتونستم بشینم پاش و چشمم خیلی درد میگرفت ولی بعد 1 هفته همه چیز عادی شد و الان اصلا مشکلی باهاش ندارم!
همین مشکل رو با مانیتورم داشتم و تو خونم تنها کسی هستم که چشماش ضعیف نیست با اینکه همیشم پای TV و مانیتورم! فکر نمیکنم مشکلی باشه...

البته این مشکل درد چشم طبیعی هست. در اکثر عینک های 3 بعدی هم دیده میشه. علت این کار هم اینه که نقطه ی تمرکز نور توی عینک های 3 بعدی انعکاس های بیشتری در خودجای میده. اون هایی که عینکی هستن منظور منو بهتر میفهمن. اگه یکی تازه عینک بزنه، از همون اول چشماش درد میگیره. اما بعد از مدتی عادت میکنه.

• Like
Reactions: Politiciλn
دي كلا اين خاصيتو داره !!
زياد مهم نيست !!
اونايي كه انتقاد كردن معلومه تاحالا با 3دي سروكار نداشتن !;)
آره با این 3دی های بی عینک کار نکردیه م. شما کار کردید؟! چطوریه؟

• Like
Reactions: taherism

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or