N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 24, 2012 #1 سلام...از عنوان تاپیک هم مشخصه...خریدار 3ds هستم...کنسول سالم و بی مورد باشه..فقط تهران و حضوری... رنگ آبی یا مشکی (ترجیحا آبی)...ریجن فقط uc....حدود250-260 بر میدارم اگه کاملا سالم باشه... پ خ بدید اگه قصد فروش داشتید... با سپاس آخرین ویرایش: Jan 27, 2012
سلام...از عنوان تاپیک هم مشخصه...خریدار 3ds هستم...کنسول سالم و بی مورد باشه..فقط تهران و حضوری... رنگ آبی یا مشکی (ترجیحا آبی)...ریجن فقط uc....حدود250-260 بر میدارم اگه کاملا سالم باشه... پ خ بدید اگه قصد فروش داشتید... با سپاس
ke$ha کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jan 25, 2012 #16 نوشته شده توسط Muse: چت رومه ؟! :d بیشتر... عارف جون چه خبرا ؟! :d
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 26, 2012 #17 اگه کسی تونست آکبندشو با قیمت مناسب پیدا کنه هم بی ز حمت خبر بده...
M.Lycan کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Jan 28, 2012 #22 همیشه همینطوریه یک چیزی که میخوای نیست تا رفتی آکش رو گرفتی 10 نفر میزارن برای فروش UPUPUPUP
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 28, 2012 #23 نوشته شده توسط M.Lycan: همیشه همینطوریه یک چیزی که میخوای نیست تا رفتی آکش رو گرفتی 10 نفر میزارن برای فروش UPUPUPUP بیشتر... آره به خدا محمد جون!!! یکی دو روز دیگه صب میکنم بعد میرم آکشو میخرم! به ما نیمده دست دو بخریم! تالا تو عمرم هیچی بجز بازی پی اس ۳ دست دو نخریدم!
نوشته شده توسط M.Lycan: همیشه همینطوریه یک چیزی که میخوای نیست تا رفتی آکش رو گرفتی 10 نفر میزارن برای فروش UPUPUPUP بیشتر... آره به خدا محمد جون!!! یکی دو روز دیگه صب میکنم بعد میرم آکشو میخرم! به ما نیمده دست دو بخریم! تالا تو عمرم هیچی بجز بازی پی اس ۳ دست دو نخریدم!
ke$ha کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jan 28, 2012 #24 نوشته شده توسط N.!.M.A: آره به خدا محمد جون!!! یکی دو روز دیگه صب میکنم بعد میرم آکشو میخرم! به ما نیمده دست دو بخریم! تالا تو عمرم هیچی بجز بازی پی اس ۳ دست دو نخریدم! بیشتر... تو زندگی فقط مواظب باش زن دست دوم بهت نندازن مابقی دیگه چیزی نیستن:d
نوشته شده توسط N.!.M.A: آره به خدا محمد جون!!! یکی دو روز دیگه صب میکنم بعد میرم آکشو میخرم! به ما نیمده دست دو بخریم! تالا تو عمرم هیچی بجز بازی پی اس ۳ دست دو نخریدم! بیشتر... تو زندگی فقط مواظب باش زن دست دوم بهت نندازن مابقی دیگه چیزی نیستن:d
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 28, 2012 #25 نوشته شده توسط farshad@vatan: تو زندگی فقط مواظب باش زن دست دوم بهت نندازن مابقی دیگه چیزی نیستن:d بیشتر... باز شروع کردی؟!:d دهنم وا بشه هر دومون بن میشیما!
نوشته شده توسط farshad@vatan: تو زندگی فقط مواظب باش زن دست دوم بهت نندازن مابقی دیگه چیزی نیستن:d بیشتر... باز شروع کردی؟!:d دهنم وا بشه هر دومون بن میشیما!
ke$ha کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jan 28, 2012 #26 نوشته شده توسط N.!.M.A: باز شروع کردی؟!:d دهنم وا بشه هر دومون بن میشیما! بیشتر... منو از بن شدن میترسونی , منو از بن شدن میترسونی , منو از ... :d زن آک دیگه کم گیر میاد , برو تو فکر کار کرده :d
نوشته شده توسط N.!.M.A: باز شروع کردی؟!:d دهنم وا بشه هر دومون بن میشیما! بیشتر... منو از بن شدن میترسونی , منو از بن شدن میترسونی , منو از ... :d زن آک دیگه کم گیر میاد , برو تو فکر کار کرده :d
Tophigh1368 کاربر سایت Rating - 98.3% 57 1 0 Jan 28, 2012 #27 لطفا ادب رعايت كن رفيق داري موازين قانوني سايت و اخلاقي زير پا ميگذاريد پس خواهشا تو نوشتن دقت بفرماييد
لطفا ادب رعايت كن رفيق داري موازين قانوني سايت و اخلاقي زير پا ميگذاريد پس خواهشا تو نوشتن دقت بفرماييد
ORTEZA\/\/ کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Jan 28, 2012 #28 نوشته شده توسط Tophigh1368: لطفا ادب رعايت كن رفيق داري موازين قانوني سايت و اخلاقي زير پا ميگذاريد پس خواهشا تو نوشتن دقت بفرماييد بیشتر... عجب بابا شما مدیری؟
نوشته شده توسط Tophigh1368: لطفا ادب رعايت كن رفيق داري موازين قانوني سايت و اخلاقي زير پا ميگذاريد پس خواهشا تو نوشتن دقت بفرماييد بیشتر... عجب بابا شما مدیری؟
Eh$s$aN کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jan 28, 2012 #29 نوشته شده توسط ORTEZA\/\/: عجب بابا شما مدیری؟ بیشتر... نه . ولی من که مدیرم Spoiler فکرشو بکنید یکی از مدیرا میومد و همینو میگفت ...
نوشته شده توسط ORTEZA\/\/: عجب بابا شما مدیری؟ بیشتر... نه . ولی من که مدیرم Spoiler فکرشو بکنید یکی از مدیرا میومد و همینو میگفت ...
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 28, 2012 #30 دوستان لطفا بس کنید! فروم های دیگری برای اینجور کارا هست!