N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 24, 2012 #1 سلام...از عنوان تاپیک هم مشخصه...خریدار 3ds هستم...کنسول سالم و بی مورد باشه..فقط تهران و حضوری... رنگ آبی یا مشکی (ترجیحا آبی)...ریجن فقط uc....حدود250-260 بر میدارم اگه کاملا سالم باشه... پ خ بدید اگه قصد فروش داشتید... با سپاس آخرین ویرایش: Jan 27, 2012
سلام...از عنوان تاپیک هم مشخصه...خریدار 3ds هستم...کنسول سالم و بی مورد باشه..فقط تهران و حضوری... رنگ آبی یا مشکی (ترجیحا آبی)...ریجن فقط uc....حدود250-260 بر میدارم اگه کاملا سالم باشه... پ خ بدید اگه قصد فروش داشتید... با سپاس
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 24, 2012 #3 نوشته شده توسط farshad@vatan: بیشتر... فرشاد اینا کین!چین!خیلی خندن خدایی!!!!!!!!!دارن آب معدنی میخورن نه؟
نوشته شده توسط farshad@vatan: بیشتر... فرشاد اینا کین!چین!خیلی خندن خدایی!!!!!!!!!دارن آب معدنی میخورن نه؟
ke$ha کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jan 24, 2012 #4 نوشته شده توسط N.!.M.A: فرشاد اینا کین!چین!خیلی خندن خدایی!!!!!!!!!دارن آب معدنی میخورن نه؟ بیشتر... اینا یکیشون منم , اون یکیم تویی:d داریم آب انگور تصفیه شده میخوریم:d
نوشته شده توسط N.!.M.A: فرشاد اینا کین!چین!خیلی خندن خدایی!!!!!!!!!دارن آب معدنی میخورن نه؟ بیشتر... اینا یکیشون منم , اون یکیم تویی:d داریم آب انگور تصفیه شده میخوریم:d
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 24, 2012 #5 نوشته شده توسط farshad@vatan: اینا یکیشون منم , اون یکیم تویی:d داریم آب انگور تصفیه شده میخوریم:d بیشتر... اون سمت راستیه توئی...!از بس بی جنبه ای ی قلپ خوردی غش کردی!!! منم اصلا نخوردم!فقط نیت خوردن داشتم!
نوشته شده توسط farshad@vatan: اینا یکیشون منم , اون یکیم تویی:d داریم آب انگور تصفیه شده میخوریم:d بیشتر... اون سمت راستیه توئی...!از بس بی جنبه ای ی قلپ خوردی غش کردی!!! منم اصلا نخوردم!فقط نیت خوردن داشتم!
ke$ha کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jan 24, 2012 #6 نوشته شده توسط N.!.M.A: اون سمت راستیه توئی...!از بس بی جنبه ای ی قلپ خوردی غش کردی!!! منم اصلا نخوردم!فقط نیت خوردن داشتم! بیشتر... من به عهدمون پایبند بودم تا آخرین لحظه عمرم خوردم(اون تیکه آخرش):d ولی تو چی ؟!:d
نوشته شده توسط N.!.M.A: اون سمت راستیه توئی...!از بس بی جنبه ای ی قلپ خوردی غش کردی!!! منم اصلا نخوردم!فقط نیت خوردن داشتم! بیشتر... من به عهدمون پایبند بودم تا آخرین لحظه عمرم خوردم(اون تیکه آخرش):d ولی تو چی ؟!:d
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 24, 2012 #7 نوشته شده توسط farshad@vatan: من به عهدمون پایبند بودم تا آخرین لحظه عمرم خوردم(اون تیکه آخرش):d ولی تو چی ؟!:d بیشتر... منم اگه صدات نمیکردم که دیگه بیدار نمیشدی میمردی!!!... من که پایبند تر بودم!!
نوشته شده توسط farshad@vatan: من به عهدمون پایبند بودم تا آخرین لحظه عمرم خوردم(اون تیکه آخرش):d ولی تو چی ؟!:d بیشتر... منم اگه صدات نمیکردم که دیگه بیدار نمیشدی میمردی!!!... من که پایبند تر بودم!!
ke$ha کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jan 24, 2012 #8 نوشته شده توسط N.!.M.A: منم اگه صدات نمیکردم که دیگه بیدار نمیشدی میمردی!!!... من که پایبند تر بودم!! بیشتر... هی زندگی ................................:d
نوشته شده توسط N.!.M.A: منم اگه صدات نمیکردم که دیگه بیدار نمیشدی میمردی!!!... من که پایبند تر بودم!! بیشتر... هی زندگی ................................:d
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 25, 2012 #10 به قول یکی از بچه ها من نمیدونم اونایی که فروشنده نیستن برا چی میان تو تایپک!عجیبه خداییش! ۵۸ بازدید دریغ از یک پیشنهاد!
به قول یکی از بچه ها من نمیدونم اونایی که فروشنده نیستن برا چی میان تو تایپک!عجیبه خداییش! ۵۸ بازدید دریغ از یک پیشنهاد!
N N.!.M.A کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jan 25, 2012 #11 در حال مذاکره!! پنج نفر میشن اونایی که دارن تو ایران؟! نه خدایییییش؟!؟!
spiderman2007 کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Jan 25, 2012 #12 آقا خیلی پست های اولیه جالب بود ، شاد شدیم :d Uping :d
Muse کاربر سایت Rating - 100% 6 0 0 Jan 25, 2012 #15 چت رومه ؟! :d بگو تا چقدر میخوای هزینه کنی شاید بتونم یه کاری برات بکنم ...