شایعه 3D video output در firmware جديد PS3

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
ps33d.jpg

يه چند تا عكس هست كه سايت vg247 بدستش رسيده و معلومه كه يك option جديد براي تصوير 3D هست.
همونطور كه تو عكس هايه داخل spoiler ميبينيد اين firmware 3.20 هست كه در حال حاظر در دست ساخت هست.
اين شايد ربطي به مسائل چند ماه اخير براي بازيه 3D باشه, در حالي كه سوني از اين تكنولوژي به نوعي استقبال كرده (و به قولي حمايت كننده قوي براش بوده)

John Koller در صحبتي كه در مراسم CES در ماه ژانويه داشته اين طور گفته:
"اين فقط احتياج به يك آپديت ساده داره, همش همين و PS3 رو قادر به 3D gaming ميكنه"

او افزود:"فقط يك firmware ساده براي دستگاه , همين!!!"

"به هر حال شما بايد داراي يك 3D TV و يك عينك باشيد كه تمام استفاده رو از اين تكنولوژي ببريد و البته ديدن فيلم هايه BD در حالت 3D احتياج به firmware جدا داره كه تا آخر سال رديفه"

در حالي كه مايكرو سافت كمتر با اين قضيه حال كرده گفته(Aaron Greenberg)
"اگر بخوايم صادق باشيم , سوالات زيادي در اين باره است"

همينطور در show ماه گذشته در las vegas گفته:"3D در سينما خيلي خوبه , ولي در خونه؟؟ من فك ميكنم خيلي تا اونجا كار داريم.
منبع:http://www.vg247.com/2010/02/11/rumour-pics-show-3d-video-output-in-ps3-firmware-3-20/

خوب خوبی این 3D این هستش که بدون TV 3D هم میشه استفاده کرد بازم خوبه که برای کیفیت بهتر باید TV گرفت نه این که اجباری باشه .

یعنی میشه با LCD TV عادی هم دید؟؟؟

فکر نمیکنم اینطور باشه ها!:-"هرچیزی بساطی لازم داره!

-فکر نمیکنند یکمی زود بود برای عرضه-قبلش TV مخصوصی باید رو کنند- فروشش بالا بره!
امید وارم همین هم علتی بشه برای همه گیر شدن 3D!

سلام
اگه این اپدیت بیاد 3d ش روی مانیتور های lcd سامسونگ هم کار میکنه ؟
مانیتورم سامسونگ 206bw هست 20 اینچ

اون جوری که گفته شده این روش نرم افزاری هستش و تو TV فرقی نمیکنه فقط باید دید چی میگن بعدم اما تا این جا که معلوم شده این جوری هستش که برای بهترین کیفیت و حالت 3D شما نیاز به 3D TV دارین اما شما بدون 3D TV هم میتونین به روش نرم افزاری که قراره روی PS3 بیاد 3D بازی کنید .

اما فکر میکنم کلا پلاسما ها و LCD ها TV بشه این جوری 3D های نرم افزاری رو دید.;)پس تا این جا مشخص نکردن که چجور مدل های اجرا میکنه که با این وجود احتمالش زیاده که کلا این دو TV بتونن 3D رو به روش نرم افزاری نشون بدن .

یعنی میشه با LCD TV عادی هم دید؟؟؟

فکر نمیکنم اینطور باشه ها!:-"هرچیزی بساطی لازم داره!

-فکر نمیکنند یکمی زود بود برای عرضه-قبلش TV مخصوصی باید رو کنند- فروشش بالا بره!
امید وارم همین هم علتی بشه برای همه گیر شدن 3D!

عزیز سونی داره یک فشار به بخش 3D وارد میکنه این طبیعی هستش که وقتی 3D TV گرون هستش تکنولوژی جدید هستش اول یک دسته از ادم ها میخرن یک دسته دیگه رو سونی با PS3 که 3D رو به روش نرم افزاری همه گیر کرد و مردم دیدن این تکنولوژی رو برای کیفیت بهتر و ... میرن TV هاش رو میگیرن .

به این میگن آینده نگری وگرنه همه که مثل من و یا شما نیستن که این تکنولوژی رو بشناسن میگن چه کاری من همون LCD TV میگرم تازه تار هم نیست :laughing: به این روش میگن آشنا کردن مردم برای خرید کیفیت بهتر ومردم میرن TV 3D میگیرن .

قبلا ما 3D TVداشتیم اما به دلیل کیفیت و نا آشنا بودن مردم دنبالش نرفتن .;)

آخرین ویرایش:
خودشون که از قبل گفتند نیازی به 3D TV نیست! پس میشه امیدوار بود که از این امکانات استفاده کنیم :d
فقط من که عینکی هستم باید 2 عینک رو هم بزنم؟ :-" :d

خودشون که از قبل گفتند نیازی به 3D TV نیست! پس میشه امیدوار بود که از این امکانات استفاده کنیم :d
فقط من که عینکی هستم باید 2 عینک رو هم بزنم؟ :-" :d

البته فکر نکنم ربطی داشته باشه چون عینک دوم طبی که نیست فکر کنم . اما بعدم بیشتر معلوم میشه چه وضعی هستش و چجوری ساخته میشه .

اما یادت باشه 2 تا رو هم نزنی یه وقت میبینی انقدر جو گیر شدی که واقعیت رو با اون اشتباه گرفتی از روی ضربان قلب ت ایستاد :biggrin1: .

کلا این جناب Aaron Greenberg شرر و ورر زیاد میفرمایند و نظراتشون همیشه خوشحالِ :laughing:
در مورد این اپدیت فقط برای 3D Gaming نیست و برای 3D BD هم هست
برای تماشای تصاویر 3D باید OLED 3D داشته باشید با عینک ولی مثل اینکه بدون عینک هم امکانپذیرِ و شرکتای بزرک مثل SONY و Panasonic هنوز به توافق نرسیدن و مثل قضیه BD HDDVD رو هواس و حداکثر تا 2011 به یه نتیجه قطعی میرسن.

من چند روز پیش یه مطلب میخوندم که یکی از شرکت ها یه 3D TV ارائه کرده(فکر کنم LG بود) که لازم به عینک هم نیست:eek: و خودش رو(یعنی تصویرش رو)با چشم بیننده منطبق میکنه:eek:حالا راست و دروغش رو نمیدونم والا:-"

دوستان به تصاویر به دقت نگاه کنید.
به غیر از همون گزینه ی 3D Video Output گزینه های دیگه هیچ کدوم در XMB وجود ندارند!
آدم به عقلش رجوع کنه 1% هم احتمال نمیده واقعی باشه!

دوستان به تصاویر به دقت نگاه کنید.
به غیر از همون گزینه ی 3D Video Output گزینه های دیگه هیچ کدوم در XMB وجود ندارند!
آدم به عقلش رجوع کنه 1% هم احتمال نمیده واقعی باشه!

عزیز بهتر بود اول خبر رو میخوندی بعدش داخل SP رو نگاه میکردی عکس وسطی این چیزهای که شما دنبالشی هستی.;)

دوم این که برای چی دوغ باشه خود سونی هم چند وقت پیش گفته بود فرمور برای 3D میده دیگه چیش دروغ هستش:-".

خوب خوبی این 3D این هستش که بدون TV 3D هم میشه استفاده کرد بازم خوبه که برای کیفیت بهتر باید TV گرفت نه این که اجباری باشه .
فك نمي كنم.... lcd tv هاي معمولي چه طور تصوير سه بعدي نشون ميدن؟ حالا بازم كسايي كه توي اين مسائل حرفه اي هستن، بيان نظرشون رو بگن بهتره...

فك نمي كنم.... lcd tv هاي معمولي چه طور تصوير سه بعدي نشون ميدن؟ حالا بازم كسايي كه توي اين مسائل حرفه اي هستن، بيان نظرشون رو بگن بهتره...

عزیز این روش نرم افزاری هستش به دلیل قدرت زیاد CPU CELL این امکان رو میده که شما 2 تصویر رو درحالت هم زمان پردازش کنی بعدشم به صورت 2 تصویر روی هم از TV پخش میشه و با عینک که میگیری 2 تصویر یکی میشه و میشه 3D .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or