3D Realms بسته شد !!!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

3drealms.jpg

امروز طي يكي از غافل گير كننده ترين اخبار يك منبع موثق به خبر گذاري Shacknews اعلام كرد 3D Realms سازنده سري Duke Nukem تا اخر اين هفته به صورت كامل بسته خواهد شد. 3D Realms به خاطر مشكلات مالي به اين وضعيت افتاده است. Joe Siegler يكي از اعضاي اين شركت خبر را در حال حاضر تاييد كرده است.

اين استوديو سازنده سه قسمت اصلي بازي Duke Nukem بوده و از سال 1997 در حال ساخت Duke Nukem Forever بوده است. اين استوديو در سال 1987 توسط Scott Miller و George Broussard تاسيس شده بود.

البته اين بسته شدن تاثيري بر روي سه گانه Duke Nukem كه بر روي PSP , DS عرضه مي شود , نخواهد داشت. اين در حالي است كه Take-Two ناشر Duke Nukem Forever اعلام كرده وظيفه هزينه هاي بازي را بر عهده نداشته و فقط قرداد انها براي نشر بازي است. البته اين شركت اعلام كرد كه اين حق انتشار را براي خود محفوظ نگه خواهد داشت.

قابل ذكر است كه Scott Miller و George Broussard سال پيش يك شركت بازسازي به نام Radar را تاسيس كرده اند.

خدا رو شکر. حقشون بود. این همه سال لم داده بودن و خوش می گذروندن. حقشونه. بقول یکی تو Kotaku، اسپانسر ها و کسایی که این سالا حقوق و سرمایه شون رو تامین میکردن باید تک تک اعضا شو سو کنن.

بایدم بسته میشد---واقعا اینا استدیو داشتند؟؟؟
سالی یکبار خبر ازشون میومد بیرون امسالم خبرشون این بود که:
از این به بعد خبری از ما نخواهد بود:biggrin1:
سازندش كه Human Head هست. بعدشم بهت بگم كه حق نشر اون بازي افتاد دست همين Radar
خوبه!!!خدا رو شکر:biggrin1:

نه فريدون اون بازي IP اش فقط ماله اينهاست. سازندش كه Human Head هست. بعدشم بهت بگم كه حق نشر اون بازي افتاد دست همين Radar
ممنون بابت توضیحات. همشون با هم خیر ببینن که اخر عاقب این بازی مشخص شد برام. من Prey خیلی دوست دارم :biggrin1:.

درسته کلاً رو هوا کار میکردن ... اما نمیدونم چرا نمیتونم آرم این شرکتو در تیتراژ اولیه MaxPayne مخصوصاً زمانی که برای اولین بار این بازی رو تجربه میکردم ، فراموش کنم .
اونم با اون ضرب آهنگ و تم هماهنگ که کاملاً در فضا سازی برای یک بازی به شدت تاثیر گذار بود و هر بار که میبینمش کلاً یه چند وقتی یه جور دیگم !

راستی نقش 3D Realms تو MaxPayne و MaxPayne 2 چی بود !؟

درسته کلاً رو هوا کار میکردن ... اما نمیدونم چرا نمیتونم آرم این شرکتو در تیتراژ اولیه MaxPayne مخصوصاً زمانی که برای اولین بار این بازی رو تجربه میکردم ، فراموش کنم .
اونم با اون ضرب آهنگ و تم هماهنگ که کاملاً در فضا سازی برای یک بازی به شدت تاثیر گذار بود و هر بار که میبینمش کلاً یه چند وقتی یه جور دیگم !

راستی نقش 3D Realms تو MaxPayne و MaxPayne 2 چی بود !؟
به عنوان تهيه كننده Max Payne 1 بود. فكر نكنم توي قسمت دوم نقشي داشت.

به شدت خیلی خیلی زیاد ناراحت شدم. این همه سال هیچ غلطی نکردن آخرم تخته شد درش. احمقهای نفهم:دی ولی خب دوستشون داشتم اصلا لوگوش رو میدیدم ای حس نوستالچی:دی موهای تنمو سیخ سیخ :دی می کرد

من چه گناهی کردم Duke رو انقدر دوست دارم هر چی بلا هم هست باید سر این بازی بیاد. 10 سال انتظار می کشی بعد تریلر بازی میاد بیرون میبینی دوبلور Duke داره روی Prey حرف می زنه! میگی به همونش قانعم در شرکت تخته میشه. من بدشانس ترین آدم روی کره زمینم. از کسایی که منو میشناسن بپرسین. از همه چیز بدشانسی اوردم. گفتم حداقل Duke داره میاد. اونم نیومد.جای Duke باید 4 سال دیگه مارکوپولوریشو رو نظاره کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or