3D Model Center

یعنی چی ؟
حالا که ما با هزار بدبختی این پست مفید و نایاب رو پیدا کردیم از اساتید خبری نیست.
ورو خدا لطف کنین این تاپیکو ادامه بدین.
من تازه طعم خوش 3D رو فهمیدم. لطفاً تنهام نزارین :(:(

منم از علاقمندان 3D هستم و خیلی دوست دارم یه روز یه CG ساز حرفه ای شم:biggrin1:
کلاس نمیرم ولی یه مجموعه آموزشی دارم که خیلی چیز توپیه و کلی پلاگین و مدلهای جالب و شاید گرون داره ولی مشکل اینه که نشستن پاش کار زمان بریه و باید بدون وقفه روزی 5-6 ساعت روش وقت بذارم که فعلا همچین وقتی رو ندارم و شاید بعضی وقتا تنبلی هم میکنم.
میخواستم بذارم تابستون که از دانشگاه خبری نیست بشینم این آموزشش رو کامل تمرین کنم که بازم نشد.
حالا یه سوال از استاد Black Rose چون با اون مدلی که ازش دیدم واقعا استاده:cheesygri
بالاخره ما نفهمیدیم Maya یا 3D؟
برای تازه کارا کدوم بهتره؟
من مایا ندارم ولی میخوام بدونم Interface و درکل کارکردن باهاش چقدر با 3d فرق داره؟

می شه بعد از اینکه این شخصیت ها رو از بازی استخراج کردین و روش تغییرات ایجاد کردین باز با همون تغییرات توی بازی برش گردونین ؟
شرمنده نبودم.
با روشی که استخراج می کنم یک طرفه است.
(بستگی به بازیش داره و میره تو بحث mod کردن بازی.... مثلا cod4 میشه)

من مایا ندارم ولی میخوام بدونم Interface و درکل کارکردن باهاش چقدر با 3d فرق داره؟
با اجازه حالا من جواب میدم:
خیلی زیاد مایا در ظاهر اولیه شبیه 3dmax ـیه ولی واقعا گسترده است.

واسه 3d کارها ایرانی اینجور بگم:

3dmax واسه مدلینگ خوبه و توی مدلینگ از مایا راحت تره.

ولی مایا برای CG و مدلینگ حرفه ای کارکترها و جلوه های ویژه مثل ماتریکس و فینال فانتزی ها کولاک می کنه.

برنامه های دیگه جامعیت این دو برنامه رو ندارن.

دنیای بزرگی از این دسته از برنامه ها وجود داره بستگی داره چی بخوای.

آخرین ویرایش:
خب فکر کنم این یعنی Max برای شروع کار خوبه و وقتی توی کار پیشرفت کردیم میشه از Maya هم استفاده کرد و اگه کار با Max رو بلد باشیم از Maya هم میتونیم استفاده کنیم.

جالبه همه با هم شروع کردن دارن میرن کلاس 3D :دی منم یه ماهی میشه شروع کردم ...

در مورد 3D Model هم بگم که من 3D Model های مربوط به دکوراسیون و اینجور حرفا زیاد دارم اگه به کارت میاد بگو همینجا میگذارم.

علیرضا جان لطف کن یخورده از این مدل ها بذار که نیازمندم شدید :دی

اینم بعضی از کارهای من

nfpm3s.jpg

2lcs3sk.jpg

2nkt6ps.jpg

25hol8i.jpg

من مدل آماده هم زیاد دارم اگه دوست دارین یکی یه سایت برای آپلود(کارش درست باشه) بزاره

سلام . آفرین عالی هستن . . . . .
همونطور که دوستمون گفتن به نظره منم با مکس شروع کنی بهتره .
هیچ کدوم از اون یکی بهتر نیست .
ولی محیط مکس راحت تر و جذاب تره .
من خودم حدود 8 ساله مکس کار میکنم .
اینم چند تا کاره دیگه :
Dr. Neo Cortex
Dr. Nitrus Brio
Summer Of 2068
The Villa
My Spider

نظر بدین :love:

موفق باشید . . .

سلام بر دوستان!

من از علاقه مندان به طراحی و کلن Character Designing هستم.تخصصم هم ساخت مدل های 3D شخصیت هاست.یه بار هم من با دوستام داشتیم تخت جمشید رو به صورت 3D با کیفیت خدا بازسازی میکردیم که هزینه ها زد بالا و ... .

من بیشتر تمرکزم روی اساطیر ایران هست و مثلا مدل 3D خدایان مثل امشاسپبندان و مهر و اناهیتا و ... رو میسازم.

فقط مشگل من این هست که مدل هایی که میسازم خیلی با جزئیات هست و حجمشون خیلی زیاده!!!

حمید یه راهی بگو که من بتونم کارکتر هام رو برای نشون دادن بزارم.

سلام :دی
یه سایت www.3dxtras.com پیدا کردم ، مدلهای مجانی داره .
حالا مشکل اینه که چطور استفاده کنم ازشون ؟ :دی
یه سری فایل عکس اضافه هم همراهش هست ... خودتون یکی دانلود کنین به منم بگین چطور استفاده کنم ! :)

سلام :دی
یه سایت www.3dxtras.com پیدا کردم ، مدلهای مجانی داره .
حالا مشکل اینه که چطور استفاده کنم ازشون ؟ :دی
یه سری فایل عکس اضافه هم همراهش هست ... خودتون یکی دانلود کنین به منم بگین چطور استفاده کنم ! :)
/:) اینو من قبلاً تو همین تاپیک معرفی کردم ! برای استفاده از امکاناتش باید توش Register بشی و بعد هم میری دانلود میکنی، البته محدود هست تعداد دانلود ها ! روزی 10 تا فکر کنم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or