3D Model Center

old_snake

کاربر سایت
سلام ...

نمیدونم کسی اینجا هست که تو کارِ طراحیه مدل های 3 بعدی با نرم افزار هایی مثل 3Ds MAX و Maya و نظیر اینها باشه یا نه ولی من این تاپیک رو زدم که اگر کسی 3D Modelـی خودش طراحی کرده اینجا بذاره و ما هم استفاده کنیم، تو اینترنت هم که هر چی هست پولیه.

من خودم چند هفتست که کلاس 3Ds MAX میرم و از این برنامه هم فوق العاده خوشم اومده ولی فعلاً کارم خیلی آماتورانه هست ! :دی این هم چند تا از 3D Model هایی که کشیدم: ( نخندید ها ! :دی )

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

در کل هدفم از ایجاد این تاپیک این بود که ببینم کسی در این زمینه تو این سایت فعالیتی داره یا نه و اینکه اگر 3D Model هایی گرون قیمت داشتید، اینجا بذارین ... :دی

من خودم قبلا یه همچین تاپیکی زده بودم
اما به لطف بازدید زیاد به فراموشی سپرده شد
اما این دفعه فرق میکنه چون من هم کمکت میکنم
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12512
ـه ببخشید که تاپیک جدا زدم ! میخوای پاکش کنم ؟ :دی
شما اگر 3D Model داری بذار دیگه ! ماشین اینای خشگل باشه خیلی خوبه !

سلام.
میتونه تاپیک خیلی خوبی بشه اگه چند نفر پایه باشن که هم به همدیگه کمک کنن و هم به بقیه که بتونن از مطالب این تاپیک استفاده کنن.
فکر کنم همینجا هم بتونیم اگه مشکلی داشته باشیم از هم بپرسیم.
اتفاقا من در حال حاضر پروژه دانشگاهم رو دارم با Max کار میکنم.
البته منم خیلی حرفه ای نیستم ولی میتونیم با کمک هم حرفه ای بشیم;)
راستی علیرضا جان (درست گفتم؟!) فکر نمیکنی اگه هر عکسی یا رندری رو که میگذاری به همراه فایل Max ش باشه بهتر نیست؟
در مورد 3D Model هم بگم که من 3D Model های مربوط به دکوراسیون و اینجور حرفا زیاد دارم اگه به کارت میاد بگو همینجا میگذارم.

راستی علیرضا جان (درست گفتم؟!) فکر نمیکنی اگه هر عکسی یا رندری رو که میگذاری به همراه فایل Max ش باشه بهتر نیست؟
در مورد 3D Model هم بگم که من 3D Model های مربوط به دکوراسیون و اینجور حرفا زیاد دارم اگه به کارت میاد بگو همینجا میگذارم.

خوبی علیرضا جان ؟ آخه من دیدم که طرح هام خیلی ابتدایی هست ! ( هنوز 4 جلسه هم کلاس نرفتم ! ) ولی اگر میخواین حتماً بگین که بذارم فایل .MAXـش رو.
آره، همه چی به کار من میاد ! خیلی از 3Ds خوشم اومده ! من که برای پروژه اینا هم نرفتم و بیشتر روی علاقه به کارهای 3D و طراحی کارکتر اینا رفتم. این تاپیک رو هم زدم برای اینکه بیشترِ 3D Model های توی اینترنت که خیلی هم قشنگ هستن پولیه ! گفتم اگر کسی داره اینجا بذاره که ما هم استفاده کنیم ازش.

من خیلی ساله در حد حرفه ای کار می کنم. تدریس هم دارم

اگه سوالی بود بپرسین جواب می دم.

بعدا چند تا مدل از بازی ها و کار های خودم واسه همه میزارم. فکر کنم از dmc4 بزارم خوب باشه. حالا نظر خودتون ... هر مدلی خواستین

این یک عکس از میدونه ای مرکزی که دو سال پیش واسه یه جایی ساختم(البته بدون رندر!!):

2ij6jw0.jpg

آخرین ویرایش:
من خیلی ساله در حد حرفه ای کار می کنم. تدریس هم دارم

اگه سوالی بود بپرسین جواب می دم.

بعدا چند تا مدل از بازی ها و کار های خودم واسه همه میزارم. فکر کنم از dmc4 بزارم خوب باشه. حالا نظر خودتون ... هر مدلی خواستین

این یک عکس از میدونه ای مرکزی که دو سال پیش واسه یه جایی ساختم(البته بدون رندر!!):

2ij6jw0.jpg
خب الان همین رو برای ما بذار دیگه ! :دی هر چی دارید بذارید ! من باهاش بازی میکنم خوشم میاد ! :دی

اگه ندیدی قبلا یک مدل رو توضیح دادم . اینجاهم براتون میزارم:

Assassin's Creed خوب یک توضیح و مثال ساده برای حرفم میگم.

شخصیت الطهیر Assassin's Creed در 3dmax توضیح می دم(low res) :

14e0tnk.jpg

1. فایل پیوست رو که گرفتین با 3dmax8 یا ورژن بالاتری باز کنید.

258vxcm.jpg

2. M رو بزنین و روی همون متریال اول مطابق شکل کلیک کنید.

3. توی این قسمت اگر هم کمی مبتدی باشین و بتونید کمی در منوهای material editor جلو برین متوجه میشن که texture ها فرمت dds هستند....

4. موتور های پیشرفته تقریبا بهمین روش با کمک maya یا 3dmax در texturing و modeling شون پشتیبانی می شن.

5. در تمام این مدل ها textureها از قبل بصورت جدا و کاملا مچ با جسم ساخته می شن.
مثل همین لباس الطهیر:
20pdf1i.jpg

6. صحنه ها و دیگر حجم ها و حتی سایه های از پیش تعریف شده همین قائده رو دارن.
(نوشته خودم Genesis ).

فایل های پیوست Assassin's Creed.rar

Genesis عزیز، خیلی خیلی ممنون ... باز هم اگر از این چیزا داری بده ترو خدا ! اینا رو من یه آمار گرفتم قیمتاش خیلی بالاست !
از اسنیک اینا نداری احیاناً ؟ :دی

علی رضا یه چیزی می گی ها! دقیقا فایلش 186 مگابایته !!
حدود 2 میلیون face داره!

خو راست میگی ! :دی

ویرایش:

یک سایت خیلی توپ پیدا کردم !!!

http://www.3dxtras.com/

فقط باید برای دانلود توش عضو بشین که Free هم هست عضویت !

آخرین ویرایش:
سلام... یکی از دوستان ( علیرضا، Old_Snake ) به من گفت که بیام اینجا پست بدم چون تاپیک مربوط به کارم هست منم اومدم بدم، همین.
کارهای منو میتونید از لینک های زیر ببینید:

اینجا هم گالریه من: http://siamakcgm.cgsociety.org/gallery/

اینم سایتم هست ولی سایت اصلی رو این هفته آپلود میکنم: www.siamakroshani.com

191121_1218052182_large.jpg

191121_1218052229_large.jpg

191121_1201478156_large.jpg

191121_1202570821_large.jpg

سئوال

اگه ندیدی قبلا یک مدل رو توضیح دادم . اینجاهم براتون میزارم:

Assassin's Creed خوب یک توضیح و مثال ساده برای حرفم میگم.

شخصیت الطهیر Assassin's Creed در 3dmax توضیح می دم(low res) :

14e0tnk.jpg

1. فایل پیوست رو که گرفتین با 3dmax8 یا ورژن بالاتری باز کنید.

258vxcm.jpg

2. M رو بزنین و روی همون متریال اول مطابق شکل کلیک کنید.

3. توی این قسمت اگر هم کمی مبتدی باشین و بتونید کمی در منوهای material editor جلو برین متوجه میشن که texture ها فرمت dds هستند....

4. موتور های پیشرفته تقریبا بهمین روش با کمک maya یا 3dmax در texturing و modeling شون پشتیبانی می شن.

5. در تمام این مدل ها textureها از قبل بصورت جدا و کاملا مچ با جسم ساخته می شن.
مثل همین لباس الطهیر:
20pdf1i.jpg

6. صحنه ها و دیگر حجم ها و حتی سایه های از پیش تعریف شده همین قائده رو دارن.
(نوشته خودم Genesis ).

فایل های پیوست Assassin's Creed.rar

:confused:استاد شرمنده یه سئوال؟
می شه بعد از اینکه این شخصیت ها رو از بازی استخراج کردین و روش تغییرات ایجاد کردین باز با همون تغییرات توی بازی برش گردونین ؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or