3D داريم تا 3D !

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
20110824ps3vita.jpg

شايد خيلي ها بگويند ، در اين زمانه كه بازار 3D داغ است ، چرا PSVita صفحه ي 3D ندارد؟ سوال خوبي است.
سوني به اين دليل 3D را وارد Vita نكرد تا تجربه اي نابتر و بدون اشكال داشته باشد ، شايد اگر 3D وارد Vita ميشد خوب از آب در نمي آمد و همه گِله مند بودند.

سوني در جواب اين سوال مصاحبه اي انجام داده كه خواندن آن خالي از لطف نيست.

"زماني كه بر روي Vita كار ميكرديم ، مسائل زيادي وجود داشت ، يكي از آنها كيفيت صفحه ي 3 بعدي بدون عينك بود . اين تكنولوژي ميتونه خيلي عالي باشه اما براي بهترين تجربه در اين جور صفحه ها سر گيمر بايد خيلي ، خيلي بي حركت بمونه.
اما وقتي كه Vita داراي كنترل Sixaxis هست ، در بعضي از بازي ها بايد اينور و انور بشه پس وقتي كه صفحه ي 3 بعدي بدون عينك هم باشه اين دوتا هم ديگرو نقض ميكنند و در كنار هم خوب كار نميكنند. ما قصد داشتيم يك صفحه ي OLED با رزولوشن (وضوح تصوير) بسيار، بسيار بالا رو عرضه كنيم به همين دليل بايد 2 بعدي اين كارو ميكرديم. حداقل در اولين محصول ! "
جمله ي آخر ايشون جاي تامل داره.

در ادامه وقتي كه از Mick Hocking در رابطه با فروش نسبتا كم 3DS سوال شد ، اينطور جواب دادند:

"وقتي مردم ميبينن 3D خوب كار نميكنه ، يا محتوايي خيلي قانع كننده نيست ، از اون زده ميشند . ما به سازنده ها كه ميخوان براي PS3 بازي بسازن هميشه اين رو گوش زد ميكنيم كه ، تكنولوژي 3 بعدي رو وقتي اضافه كنيد كه لازمه و ميتونه تجربه اي مضاف بر خود بازي رو منتقل كنه ، دوست نداريم يه گزينه اي باشه كه براي همه بازي هاي ما علامت خورده باشه"

• Like
Reactions: Corrinne Yu
منظورشون این بود که وقتی مردم میبینن 3D روی 3DS بدون عینک خوب کار نمیکنه چه لزومی داره که ما این قابلیت و تجربه 3D ناقص رو به مصرف کننده هامون بدیم.
در ثانی این قابلیت با موشن کنترولینگ ویتا در تضاده و حرفی هم از کامل یا ناقص بودن تکنولوژی 3D گفته نشده.
مطمئنا اگه چیز خوبی بود توی psv میگنجوند!

چیزی که فعلا ناقصه و بکار نمیاد،پس بود و نبودش فرق نمیکنه!

رفیق من 50 اینچ 3d بخاطر ps3 گرفت. هیچ! اصلا نمیتونه باهاش کنار بیاد. اون که با عینکشه . 3DS هم که چشم دردش براه بود. پس فعلا نباشه سنگین تره

شارپ بود؟ توشیبا بود؟ دقیق یادم نیست ولی 3D بدون عینک ساخته بودن حتی تو سایز 40 اینچ..!

من خودم اصلا 3D روی PSV مخالفم ولی سونی فعلا نمیخواد به سمت 3D بدون عینک بره..

درسته ولی این TV که شما میگید حداکثر برای 3 نفر تو زاویه های مختلف میتونه تصویر 3D نشون بده و برای انجام این کار از پردازنده ی قوی ای بهره میبره.. اگر درست متن خبر رو خونده باشی دلیل استفاده نکردن از این تکنولوژی در ویتا هم گفته شده ... پس موضوع بلد بودن یا نبودن نیست هنوز دانش 3D اولین گامهای خودشو برداشته ....

رفیق من 50 اینچ 3d بخاطر ps3 گرفت. هیچ! اصلا نمیتونه باهاش کنار بیاد. اون که با عینکشه
رضا اتفاقا من خیلی باهاش کنار اومدم:دی تا حالا KZ3 و C2 و MK رو باهاش به وفور بازی کردم که به خصوص C2 رو که همین چند روز پیش بالاخره تمومش کردم باهاش بازی کردم و واقعا میتونم بگم فوق العاده بود! خیلی ها ممکنه خوششون نیاد اما قابلیت عالی هست و من که لذت بردم.

در مورد Vita هم بگم که به نظرم کار درستی کردند و همون بهتر که 3D نیست. من برای کنسول دستی همون حالت کلاسیک رو بیشتر ترجیح میدم. در ضمن دوستان این رو هم دقت کنند که اگه قرار بود صفحه نمایش این کنسول 3D باشه قیمت هم بالاتر میرفت و ممکن بود منجر به شکست این کنسول پیش از عرضه بشه پس مطمئن باشید که اونایی که اونجا نشستن میدونند دارن چیکار می کنند و به نظر من هم تصمیمشون درست بوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or