38 ساعت دیالوگ برای FABLE2!

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
امروز اعلام شد که بیش از 370000 کلمه در دیالوگهای این بازی وجود دارد همچنین 38 ساعت دیالوگ.
طبقه گفته سازندگان بازی 45 دوبلر با تفاوت سنی 8تا 80سال:eek: برای بازی صداگذاری کرده اند.که کلا به جای 200کاراکتر صحبت کرده اند. 2استودیو جدا برای صداگذاری بازی در اختیار آنهاست .
کارگردان این بخش گفته است که ما بسیار دقت کرده ایم که حالات شخصیت ها را به خوبی از طریق صدای آنها به بازی باز انتقال دهیم.

منبع:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=191732

(مطمعنم توی این بازی سردرد می گیرید انقدر که حرف می شونید)

من همیشه آرزوی همچین بازی ای رو داشتم خیلی بازی قشنگی میشه من همیشه از دیالوگ های تکراری و مزخرف زود خسته میشم ولی این یکی مثل اینکه داره یه نهضت قدرتمند رو به پا میکنه با دیالوگ هاش مثل Mass Effect

ممنون
میلاد

یعنی کلا بازی حدودا باید 40 -50 ساعتی طول بکشه
مگر در صورتی که کلا در طول بازی فک بزنند
راستی گرافیک فانتزی بازی خیلی قشنگه من که انداختم پشت دکستاپ
هر کی میبینه کفش میبره

امید وارم که بازی توپی از آب درآد.من که با یکش خیلی حال کردم.نمی دونین تاریخ انتشارش کی هست؟
تاریخ انتشارش هنوز رسما اعلام نشده (احتمالا تو e3 اعلام میشه) ولی از اشاره هایی که سازنده های بازی کردن به نظر میاد تاریخ انتشار تو اکتبر باشه (شهریور).

2yxq1xc.jpg

دیالوگ هاش که همه در خور بازی نیستند ؛
بعضی هاشون دارن تو راه با هم حرف می زنند شما می شنوید !
.....

اما در کل زیر 9 فکر نکنم بگیره ! ( پیتر مولینکس عادتش ) ، FABLE:LC رو هرکی بازی کرده باشه می دونه که بازی بیش از 6 نوع راهبرد داره که همه به هم مرتبط اند ( با اون مپ کوچیک ) حالا این رو حساب کنید که 200 برابر بزرگتر از نسخه قبلیه / از هر دو جنسیت کارکتر داره / س ک س هم که بزن ... / اسلحه های مکانیزنه ( تفنگ ) هم اضافه شده / سگ هوشمند بازی که دارای احساس و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or