343:گیمرها نباید به علات پشتیبانی Halo Anniversary از Kinect بیش از حد هیجان زده شوند

Panther_X

کاربر سایت
فرانک اوکانر گفته است پشتیبانی این بازی از کینکت گیمرها را خیلی هیجان زده نمیکند.

haloce.jpg

پشتیبانی این بازی از کینکت برای اولین بار در مصاحبه ای با فیل اسپنسر در E3 تایید شد.
اوکانر به OXM گفته بود که هماهنگی بازی با کینکت جالب خواهد بود اما گیمرها از این قابلیت نباید هیجان زده شوند.

من فکر نمیکنم این چیزی خواهد بود که مردم بخاطر آن بیش از حد هیجان زده شوند.
این قابلیت جالب خواهد بود ولی آن چیزی نخواهد بود که شما در مقابل جعبه میخواهید من قصد دارم این را بی اهمیت نشان دهم,اما فکر میکنم شبیه این است:من از صدا در
Netflixاستفاده میکنم و این بسیار جالب خواهد بود!,و پشتیبانی این بازی از کینکت نیز در حد همین (استفاده صدا در Netflix)خواهد بود.(یعنی هیجان و جالب بودنش در این حده)

Halo: Combat Evolved Anniversary در تاریخ 15 نوامبر برای X360 منتشر خواهد شد.

it’s not something you’d put on the front of the box
که شما در مقابل جعبه میخواهید
این اصطلاح مفهومش اینه که اونقدرا هم چیز بزرگی نیست که تمام توجه رو بهش معطوف کنیم .
============
توی ترجمه بعضی وقتا لازم و ضروری هست که شما یک سری چیز رو از خودتون اضافه کنین ، چون معمولا در محاوره خیلی چیزها میفته و بریده میشه .
===========
منتظر 15 نوامبر هم هستیم :دی !

خب نگرانیم تموم شد هرچند کینکت قبول دارم ولی به نظرم تو Halo فعلا زیاد کاربردی نداره و استفاده بیش از حد از امکانات کینکت اشتباهه

نارنجک پلاسمایی ول کنن با کینکت مجبور شیم پرتش کنیم :دی یا با اسلحه بزنیم تو سر برو بچ دشمن :دی.

همم استقبال میکنم از هر غلطی که 343 سر Halo در میاره استقبال میکنم :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or