343 از طراحی شخصیت Master Chief در Halo 4 می‌گوید

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 900, align: right"]
[TR]
[TD] Halo یکی از پر طرفدارترین بازی دو نسل اخیر است.شوتر اول شخصی که با داستانی عمیق ، گیم پلی اعتیاد آور و مولتی پلیری که میلیون ها نفر را سرگرم خود کرده ، حال با نزدیک شدن عرضه قسمت چهارم سری Halo طرفداران بیش از پیش برای بازی کردن آن لحظه شماری می کنند.از سری اول بازی تا آخرین قسمت این سری یعنی Reach به دستان بزرگ Bungie ساخته شد،اما آن ها سه گانه بعدی Halo را به 343 Industries سپردند.خانم *Jessica Shea مسئول روابط عمومی 343* اطلاعات جالبی را در مورد طراحی شخصیت Master Chief منتشر کرد.ایشون بیان کردند:
“به طور معمول از یک Halo به Halo دیگر، زره و پوشش Master Chief به دلایلی که در داستان بازی بیان شده تغییر کرده. با هیلو 4 ما راه جدیدی را در پیش گرفتیم، و تمرکزمان را بر روی جنبه ی هنری داستان گویی از منظر طراحی زره Master Chief قرار دادیم.ما این کار را در هر جای بازی انجام نمی دهیم،اما ما می خواهیم از این فرصت برای تمرکز بر روی شخصیت Master Chief استفاده کنیم.

یکی از برجسته ترین خصوصیات فیزیکی Master Chief همین زره مخصوصش است،زره ای که قابلیت های زیادی را در هنگام انجام عملیات به او می‌دهد.پس ما این طراحی را بر روی HUD ( به معنی اطلاعات اسلحه و زره بر روی صفحه نمایش) بازی نشان می دهیم. زمانی که شما Halo 4 را بازی می کنید،یکی از مهمترین نکته ها هنگام بازی این است که بدانید و احساس کنید شما خیلی فراتر از آن اسلحه ای هستید که در صفحه نمایش می‌بینید. برای اینکه این احساس به شما منتقل شود، ما باید سنگینی آن را با فیزیک بازیکن هماهنگ میکردیم، بدون اینکه این موضوع لطمه ای بر دقت و نشانه گیری در تیر اندازی وارد شود.”[/TD]
[TD]
15107949992007457077.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
کلا هر یکی دو ماه یکبار یه خبر راجع به بازی میاد اونم خبری که تقریبا از قبل قابل حدسه....اینا میمیرن یسری اطلاعات درست حسابی بدن! ....و هنوز در خماری باقی میمانیم....

حالا گذشته از این حرفا مثل اینکه این زره از یک زره معمولی فراتر خواهد بود....:دی

اگه مستر چيف تو هيلو نباشه كه هيلو ديگه هيلو نيست !‌ :d

اميدوارم طراحيش مثل نسخه هاي قبلي عالي و دهن پر كن باشه :d
مسترچیف توی Halo Reach نبود.
ولی من واقعا عاشق این بازی بودم :دی.

به نظرم عالی بود :دی.

فقط یک سوال که برای من مطرحه اینکه، توی هر نسخه بنابر نیاز زمانه لباس مستر چیف عوض میشد، یعنی هر نسخه زره یک سری تغییرات میکرد توسط دکترین و مهندسین، الان تو فضا کی قراره لباس جدید مسترچیف رو ردیف کنه؟ :دی.
خودش که قابلیت آپگرید نداره :دی.

مسترچیف توی Halo Reach نبود.
ولی من واقعا عاشق این بازی بودم :دی.

به نظرم عالی بود :دی.

فقط یک سوال که برای من مطرحه اینکه، توی هر نسخه بنابر نیاز زمانه لباس مستر چیف عوض میشد، یعنی هر نسخه زره یک سری تغییرات میکرد توسط دکترین و مهندسین، الان تو فضا کی قراره لباس جدید مسترچیف رو ردیف کنه؟ :دی.
خودش که قابلیت آپگرید نداره :دی.
یحتمل بعد از اتفاقات Halo 3 یه بلایی سرش اومده دیگه :دی در این مورد یه سری نظریه ها دوستان دادن که تو تاپیک خود بازی هست فکر کنم.

فقط یک سوال که برای من مطرحه اینکه، توی هر نسخه بنابر نیاز زمانه لباس مستر چیف عوض میشد، یعنی هر نسخه زره یک سری تغییرات میکرد توسط دکترین و مهندسین، الان تو فضا کی قراره لباس جدید مسترچیف رو ردیف کنه؟ :biggrin1:.
خودش که قابلیت آپگرید نداره :biggrin1:.
بابک یه چیزی در این مورد بهم گفت ! :دی مثل اینکه کلآ شروع داستان از اون تریلر نیست و شاید اصلآ اون تریلر به اون صورت توی داستان H4 اتفاق نیفته ! یعنی مثلآ مسترچیف همون اوایل بازی با دکترین و مهندسین برخورد کنه و این شکلی بشه ! :دی توضیحات بیشتر رو بابک باید بده چون من حافظه ـم داغونه !

بابک یه چیزی در این مورد بهم گفت ! :دی مثل اینکه کلآ شروع داستان از اون تریلر نیست و شاید اصلآ اون تریلر به اون صورت توی داستان H4 اتفاق نیفته ! یعنی مثلآ مسترچیف همون اوایل بازی با دکترین و مهندسین برخورد کنه و این شکلی بشه ! :دی توضیحات بیشتر رو بابک باید بده چون من حافظه ـم داغونه !
برخورد با Infinity و برادران SPartan IV و زره های جدیدشون یحتمل :d

خودم هیلو و دنیاشو دوست دارم ... اما واقعا دلم میخواد تو این نسخه یه چیز دیگه ببینم ... هیلوهای قدیمی دیگه حوصله سربر و تکراری شدن ... فقط کاشکی تو این شماره قیافه این مستر چیف رو بلاخره نشون بدن ببینیم این انسانه یا روبات؟؟؟! از کاونانت ها هم فقط اون موجودات احمق ترسو باشن خوبه خنده دارن.
شما مطمئنی تا حالا هیلو بازی کردی ؟!

آخرین ویرایش:
خودم هیلو و دنیاشو دوست دارم ... اما واقعا دلم میخواد تو این نسخه یه چیز دیگه ببینم ... هیلوهای قدیمی دیگه حوصله سربر و تکراری شدن ... فقط کاشکی تو این شماره قیافه این مستر چیف رو بلاخره نشون بدن ببینیم این انسانه یا روبات؟؟؟! از کاونانت ها هم فقط اون موجودات احمق ترسو باشن خوبه خنده دارن.

یحتمل بعد از اتفاقات Halo 3 یه بلایی سرش اومده دیگه :biggrin1: در این مورد یه سری نظریه ها دوستان دادن که تو تاپیک خود بازی هست فکر کنم.
آخه فرضیه ها با داستان جور در نمیان :دی.
بابک یه چیزی در این مورد بهم گفت ! :biggrin1: مثل اینکه کلآ شروع داستان از اون تریلر نیست و شاید اصلآ اون تریلر به اون صورت توی داستان H4 اتفاق نیفته ! یعنی مثلآ مسترچیف همون اوایل بازی با دکترین و مهندسین برخورد کنه و این شکلی بشه ! :biggrin1: توضیحات بیشتر رو بابک باید بده چون من حافظه ـم داغونه !

آخه شروع بازی از کجاست؟ :دی، آخر Halo 3 مسترچیف میره و میخوابه، اگر Halo 4 قرار باشه شروع بشه یا باید کلا بیخیال پایان Halo 3 بشه و مثلا یه مدت بعدتر رخ بده یا اینکه اگر همون زمان شروع بشه یحتمل باید لباسش همون باشه دیگه؟ :دی.
دکتر و مهندسی وسط اون خراب شده سبز نمیشن که . . .
هرجور حساب میکنم در نمیاد، بابک جان بیا توضیح بده ببینیم چی میگی :دی.

شما مطمئنی تا حالا هیلو بازی کردی ؟!
والا منم بعضی وقت ها شک میکنم این مسترچیف روبات نباشه؟ :دی، آخه همه چیز برای لباسش طراحی کردن یه بخش برای دستشوئی نداره :-?.

آخه فرضیه ها با داستان جور در نمیان :دی.

آخه شروع بازی از کجاست؟ :دی، آخر Halo 3 مسترچیف میره و میخوابه، اگر Halo 4 قرار باشه شروع بشه یا باید کلا بیخیال پایان Halo 3 بشه و مثلا یه مدت بعدتر رخ بده یا اینکه اگر همون زمان شروع بشه یحتمل باید لباسش همون باشه دیگه؟ :دی.
دکتر و مهندسی وسط اون خراب شده سبز نمیشن که . . .
هرجور حساب میکنم در نمیاد، بابک جان بیا توضیح بده ببینیم چی میگی :دی.

والا منم بعضی وقت ها شک میکنم این مسترچیف روبات نباشه؟ :دی، آخه همه چیز برای لباسش طراحی کردن یه بخش برای دستشوئی نداره :-?.
جنابعالی به خودت زحمت بده تاپیک Halo 4 رو بخون :d این کتاب های قبل Halo 4 رو برای قشنگی نمیدن بیرون :d

با تشکر از بابک :d

UNSC در طول جنگ یک سری تکنولوژی های سنگین به دست میاره که یکیش مربوط به Forrunner ها میشده. در نتیجه به طور مخفیانه شروع به ساخت یک سفینه براساس تکنولوژی Forrunner ها میکنن به اسم Infinity. هزینه ساختش فوق العاده سنگین بود و UNSC به شدت نگران این بود که پروژه فاش نشه. در نتیجه یکی از ژنرال های ارشدش به اسم "سعید شفیق" (:d) رو میذاره که مواظب ساخت و اطلاعاتش باشه
بعد از جنگ ساخت سفینه تموم میشه.
تو Halo Glasslands این موضوع گفته میشه که بعد از جنگ پروژه Spartan IV رو UNSC به اجرا میذاره تا نسل جدید اسپارتان ها رو برای آینده دوباره به وجود بیارن.

دکتر هالزی هم به جرم خیانت علیه UNSC دستگیر شد :d

سیستم دفاعی سفینه از یکی دیگه از کتیبه های Forrunner ها که تو جنگ Onyx به دست اومده استفاده میکنه. این کتیبه گفته میشه یکی از یزرگترین تکنولوژی های موجوده :d
به هر حال بعد از ساخت، ژنرال Andrew Del Rio فرماندهی سفینه رو به دست میگیره و کروی سفینه رو هم اولین گروه اسپارتان های جدید تشکیل میدن :d

تصویر سفینه:

28579293095222601333.jpg

حالا این وسط Guilty Spark بنابه دلایل نا معلوم سفینه رو بر میداره و به سمت یک جای نامعلوم میبره
تو یکی از Art Work ها هم Master Chief در حال پیاده شدن از یه سفینه هست که شبیه همین Infinity ـه ! در نتیجه احتمالا (90% !!) Guilty 343 سفینه رو اول میبره جایی که Master Chief هست و بعد ادامه ماجرا !

هرجور حساب میکنم در نمیاد، بابک جان بیا توضیح بده ببینیم چی میگی :biggrin1:
امیرعلی توضیح داد تو پستش، بخون:دی فقط اینو بگم معلوم نیست شروع بازی حتما از همون تیزر E3 باشه. حتی به حدس بعضی ها ممکنه اون تیزر هیچ ربطی هم به داستان نداشته باشه و فقط یه چیزی برای معرفی بازی ساخته باشن. خوشبختانه 343 فوق العاده روی لیک شدن حساسیت داره و تا جایی که ممکنه نمیخوان چیزی از داستان بگن که وقتی بازی میکنیم برامون تازگی داشته باشه (امیدوارم تا آخر همینطوری پیش بره).

اینم ظاهر جدیدش در قالب اکشن فیگور برای کسایی که ندیدن:

image.axd

شاید هم همون ابتدا چیف شخصیت اصلی نباشه و در ادامه به بازی اضافه بشه..
راستی قضیه CO-OP چی میشه..؟ حتما میخوان سه تا نره غول بندازن دنبال مستر چیف..!

خوشبختانه 343 فوق العاده روی لیک شدن حساسیت داره

شوخی کردی دیگه..؟ بگزار یکماه قبل از عرضه معنی لیک رو دوباره میبینی..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or