30 FPS براي Geow3

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
Gears-32.jpg

Cliff Bleszinski طراح ارشد اپيك مشخص كرد كه هدفشون براي اين بازي 30 فريم هست.او به اينكه قصد دارن گرافيك بهتري رو داشته باشن تا اينكه فريم ريت نرمتري رو تكيه كرد و هدف اصلي اين شده.

"اين هدف ماست، 30 FPS . وقتي كه از من درخواست شد براي 60 فريم گفتم كه دوست دارم چيزي كه تو صفحه است پرملات باشه و روي 30 فريم."

ديروز مجله ي روسي در هشت صفحه در باره ي بازي مطلب داشت و همچنين به چندتا از جزئيات گرافيكي اشاره شده بود ، مثل تغييرات محيط Real Time كه سريع كليفي بي در تويتر خود گفته بود اين اشكال ترجمه اي بوده.

منبع

خب من عادت دارم همه حرف هام چند بار بگم تا همه متوجه بشند :دی. منظورم از افت فریم این بود که 60 فریم ثابت نیست. و جاهای شلوغ پایین میاد. کسی نگفت بازی مشکل افت فریم داره یا فریز میشه.
اُصولاً 60 فریم بودن به این معنی نیست که بازی از اول تا آخرش روی 60fps قفل باشه! GOW3 تو صحنه های شلوغ به 40 هم میرسه اما افت فریم محصوب نمیشه! :دی

کم کردن فريم geow نسبت به شمارهای قبلی بعيد میدونم آنچنان قابل تشخيص باشه..ولی يه بازی مثل mw اگه فريم بازی بياد پايين , بازی اصلاً جذابيت اوليرو نخواهد داست..البته نظر منه

بالا نگه داشتن فريم بازی در حد 60 و داشتن گرافيک بالا تو بازی انصافاً يک هنره که هر استديويی نميتونه از پسش بر بياد..شما mw 1 رو که نگاه کنيد متوجه میشيد که گرافيک بالا در کنار فريم بالا در حد 60 يعنی چی.

بستگی داره. GOW 1 ,2 و یا MW بازی با 60 فریم ثابت بودند منتها GOW 3 با اینکه جز بازی 60 فریم جساب میشه اما این فریم ثابت نیست. وقتی شما خودتن میگی تا 40 میاد یعنی افت فریم داره. این ها دیگه بازی با کلمات هست. افت یعنی پایین اومدن وقتی یک بازی 20 فریم میاد پایین یعنی افت فریم داره.البته کسی هم انتظار نداره GOW 3 با اون گرافیک 60 فریم ثابت باشه.

بستگی داره. GOW 1 ,2 و یا MW بازی با 60 فریم ثابت بودند منتها GOW 3 با اینکه جز بازی 60 فریم جساب میشه اما این فریم ثابت نیست. وقتی شما خودتن میگی تا 40 میاد یعنی افت فریم داره. این ها دیگه بازی با کلمات هست. افت یعنی پایین اومدن وقتی یک بازی 20 فریم میاد پایین یعنی افت فریم داره.البته کسی هم انتظار نداره GOW 3 با اون گرافیک 60 فریم ثابت باشه.

OMG!

GOW 1 & 2 با اون گرافیک 60 فریم بودن ، اونم ثابت ؟؟؟ :eek:

چه یلی بود PS2 :biggrin1:

یه سوال نوبی : :biggrin1: بالاتر از 60 هم داریم تو کنسول؟ :biggrin1:

OMG!

GOW 1 & 2 با اون گرافیک 60 فریم بودن ، اونم ثابت ؟؟؟ :eek:

چه یلی بود PS2 :biggrin1:

یه سوال نوبی : :biggrin1: بالاتر از 60 هم داریم تو کنسول؟ :biggrin1:
بستگی داره. GOW 1 ,2 و یا MW بازی با 60 فریم ثابت بودند

نه منظور همون کالکشن هست که برای ps3
اومد 60 فریم بود درضمن mw هم فریمش ثابت نبود
gow3 با اون گرافیکش همچین فریمی تحسین برانگیزه