30ـمین سالگرد تولد Pac-Man

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
30 سال پیش، وقتی خیابان های ژاپن غرق در پیدایش تکنولوژی های بی شمار بود، در تاریخ بازی های رایانه شبی فراموش نشدنی رقم خورد. 30 سال پیش در چنین شبی Namco برای عرضه Pac-Man آرام و قرار نداشت، گرچه شاید هرگز موفقیتی این چنینی را پیش بینی نمی کرد. 29 سال پیش، روز 22 ماه می میلادی Pac-Man متولد شد. جاودانه ترین اثر در صنعت بازی های رایانه ای.

نمیدونم چرا هیچکس یادش نیست ولی میدونم کسی نیست که با Pac-Man خاطره نداشته باشه. این فقط یه تبریک برای سالگرد تولد Pac-Man بود. فردا همزمان با تولد این اثر میتونید تاریخچه و گذشته Pac-Man و راهی که در این 29 سال طی کرد رو در قالب یک مقاله در سایت بازی سنتر مطالعه کنید تا با کلمات به گذشته برید.

تولدت مبارک

PacMan300-3.gif

آخرین ویرایش:
پسر بعضي وقتا اين بازي بيشتر از GOWو Uncharted و AW , .. حال ميده :biggrin1:
من هي بازي ميكردم ميومدم بيرون بعد دوباره ميوفتارم ياد قديم وسوسه ميشدم ميرفتم بازي ميكردم.:biggrin1:

به ياد خاطرات گذشته :
راستي اينام پيدا كردم دانلود كردم به ياد گذشته. البته كمتر از يك مگابايته.

خیلی این بازی رو دوست دارم . خیلی باهاش خاطره دارم . بازی ها چی بودن چی شدن ...

ولی از نظر تحول عمرن به پای " تحول " برسه :دی .

اگه اشتباه نگم قبل بازی "پک من" یک کنسول اومده بود به نام "پاک من" در ژاپن.

جالبیش اینه عکس شخصیت بازی روی جعبه کنسول دقیقا مثل بازی بود ... ولی من زیاد دنبالش نرفتم که ببینم قضیه چیه !

اینجا هیچکی در جریان نیست ؟

یه سوال
تا حالا رکوردی چیزی در رابطه با پک من بازی کردن ثبت نشده؟
علاقه مندم بدونم بالاترین مرحله‌ای که یک نفر تونسته بهش برسه چند بوده!
اگر کسی در مورد رکورد ثبت شده اطلاعی داشت
بگه

یه سوال
تا حالا رکوردی چیزی در رابطه با پک من بازی کردن ثبت نشده؟
علاقه مندم بدونم بالاترین مرحله‌ای که یک نفر تونسته بهش برسه چند بوده!
اگر کسی در مورد رکورد ثبت شده اطلاعی داشت
بگه
رکورد Pac-Man (که شامل خوردن همه دونه ها و میوه ها و روح ها در 256 مرحله میشه) 3 ساعت و 42 دقیقه و 4 ثانیه هست !!! حتی فکر کردن به این رکورد هم سخته :دی یعنی رسمآ کسی اینجا بتونه 1 ساعت توی Pac-Man دووم بیاره اسمم رو عوض میکنم :دی

ولی کلا ملت جو گیر میشن یه خالی هایی میبندن درجه 1!!!!
از امروز کل ملت بازیسنتر پک من باز هستند و روزی چند ساعت پک من میزندد.!!!!!!!!!!!!

رکورد Pac-Man (که شامل خوردن همه دونه ها و میوه ها و روح ها در 256 مرحله میشه) 3 ساعت و 42 دقیقه و 4 ثانیه هست !!! حتی فکر کردن به این رکورد هم سخته یعنی رسمآ کسی اینجا بتونه 1 ساعت توی Pac-Man دووم بیاره اسمم رو عوض میکنم

100%%%% تایید میشه نیم ساعت بازی کنی خیللی خوفی!

اگه اشتباه نگم قبل بازی "پک من" یک کنسول اومده بود به نام "پاک من" در ژاپن.

جالبیش اینه عکس شخصیت بازی روی جعبه کنسول دقیقا مثل بازی بود ... ولی من زیاد دنبالش نرفتم که ببینم قضیه چیه !

اینجا هیچکی در جریان نیست ؟
اون دستگاه خيلي ، قديميه! منم ديدمش (البته 17 سالم بيشتر ني ها نگي پيره مردي)

یک مقاله 100 بازیساز برتر تاریخ قدیما برای بخش پریمیوم نوشته بودم که خالق Pac-Man هم جزو اونها بود (رتبه 99 :دی) دیدم بد نیست اینجا هم بذارم :

files_articles__778803Toru-Iwatani_BIOboxart_160w%5Bw160h220mresizeByMaxSize%5D.jpg

99.Toru Iwatani

Toru Iwatani رو میشه یک خدا در بین انسانهای بازیساز دونست. نوآوری ها و خلاقیتهای او بود که باعث شد بازیهای کامپیوتری امروزه تا این حد محبوب و پرطرفدار باشند. بازیسازی که خالق پدیده ای به نام Pac-Man هست.
به سال 1977 برمیگردیم , Iwatani جوان به عنوان یک برنامه نویس در شرکت نرم افزاری Namco استخدام شد و در سالهای 1978 و 1979 بازیهای آرکیدی مثل Gee Bee , Bomb Bee و Cutie-Q رو ساخت. بعد از ساختن این بازیها , Iwatani به فکر ساختن بازی ای برای زن ها و زوج های جوان افتاد. هدف اصلی او این بود که بازی مفرح و شادی بسازه که در مراکز بازی قابل انجام باشه و بتونه وجه تیره و شیطانی بازیها رو در این مراکز از بین ببره. برای رسیدن به این هدف بهترین کار جذب دخترها به این بازی بود.
جالب ترین نکته در مورد بازی Pac-Man چگونگی به وجود اومدن فکر اولیه این بازی بود. Iwatani در حال خوردن پیتزا بود و وقتی اولین قاچ پیتزا رو ورداشت , لحظه ای مهم در تاریخ بازیهای کامپیوتری رقم خورد و شخصیت Pac-Man در همین موقع خلق شد. (کافیه یه پیتزا که یه قاچ ازش ورداشته شده رو با شخصیت Pac-Man مقایسه کنین !) بعد از اون Toru Iwatani به این فکر افتاد که این شخصیت چه هدفی در بازی خواهد داشت. برای همین بعد از صحبت کردن با دخترها و پرسیدن نظر اونها , فهمید هیچ چیز بیشتر از خوراکی و غذا نمیتونه یه بازی رو باب میل اونها بکنه.
در سال 1980 بود که بالاخره بازی Pac-Man ساخته شد. البته اسم بازی در ابتدا Puck-Man بود که به دلیل شباهت نوشتاری و گفتاری حرف P به حرف F و برای جلوگیری از مشکلات احتمالی به Pac-Man تبدیل شد ! بازی در آمریکا توسط Midway عرضه شد و باعث یک انقلاب بزرگ در تاریخ بازیهای کامپیوتری گردید.
از نظر تکنیکی , هوش مصنوعی و AI این بازی هم انقلابی بود. روح ها به صورت تصادفی حرکت نمیکردند , بلکه به وسیله الگوهای رفتاری خاصی جهت خودشون رو تغییر میدادند. علاوه بر این حس خالصی از زنده موندن هم در بازی وجود داشت که بازیکنها رو تحت تآثیر قرار میداد. یا بخور یا خورده شو.
بعد از Pac-Man هم Iwatani در شرکت Namco موندنی شد و بازیهایی مثل Libble Rabble ساخت و حتی به مقامی چون تهیه کننده ارشد هم رسید و باعث خلق بازیهای آرکیدی مثل Time Crisis و Ridge Racer شد. در آوریل 2005 هم به عنوان پروفسور شروع به تدریس در زمینه طراحی شخصیت در دانشگاه اوزاکا کرد. در اوائل 2007 هم بعد از به اتمام رسوندن پروژه Pac-Man : Championship Edition از شرکت Namco جدا شد و به عنوان پروفسور تمام وقت در دانشگاه پلی تکنیک توکیو به تدریس مشغول شد.
Pac-Man - 1980
Pac-Man : Championship Edition - 2007

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or