30ـمین سالگرد تولد Pac-Man

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
30 سال پیش، وقتی خیابان های ژاپن غرق در پیدایش تکنولوژی های بی شمار بود، در تاریخ بازی های رایانه شبی فراموش نشدنی رقم خورد. 30 سال پیش در چنین شبی Namco برای عرضه Pac-Man آرام و قرار نداشت، گرچه شاید هرگز موفقیتی این چنینی را پیش بینی نمی کرد. 29 سال پیش، روز 22 ماه می میلادی Pac-Man متولد شد. جاودانه ترین اثر در صنعت بازی های رایانه ای.

نمیدونم چرا هیچکس یادش نیست ولی میدونم کسی نیست که با Pac-Man خاطره نداشته باشه. این فقط یه تبریک برای سالگرد تولد Pac-Man بود. فردا همزمان با تولد این اثر میتونید تاریخچه و گذشته Pac-Man و راهی که در این 29 سال طی کرد رو در قالب یک مقاله در سایت بازی سنتر مطالعه کنید تا با کلمات به گذشته برید.

تولدت مبارک

PacMan300-3.gif

آخرین ویرایش:
منم چند دستی تو گوگل بازی کردم بسی حال داد :d
خواهرم اومد گفت این بازی نقطه خور! :d که اسمش رو نمیدونم 30 ساله شده برید گوگل ببینید :d پدرم هم گفت یعنی تو پک من رو نمیشناسی؟ اصلا مگه کسی هست تو دنیا که پک من رو نشناسه :d
بله دیگه معلومه همه با این بازی خاطره دارند :d
تولدش مبارک :d

من از اول صبح دارم بازي ميكنم ، الان اومدم اينجا ( همينجوري داش زياد ميشد تايمي كه بچه ها بازي كردن ، گفتم ديگه تهش رو بگم)

مبارك باشه

کسی لینک یه Remake ای چیزی ازش برا pc داره؟؟

این یک نسخه ی بازسازی شده بهمراه یک نسخه ی اصلی از بازی توسط خود Namco منتشر شده :

NAMCO ALL-STARS PAC-MAN

کمی تو گوگل بگردی میتونی لینکشو گیر بیاری

واقعا جالب بود این بازی من که امروزدیدم نشستم بازی کردم کلی حال کردم .:love: زمانی ما با این بازی چقدر حال میکردیم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or