3 عنوان کالکتور ادیشن برای PS3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام
این سه عنوان همگی آکبند و ریجن 2 به این قیمت های پایه موجوده :

Final Fantasy XIII-2 Crystal Edition ... سلفون دورش باز نشده ... قیمت پایه : 399 هزار تومان
Final Fantasy XIII-2 Collector Edition ... سلفون دور پک باز شده و تمام لوازم داخل هنوز اکبند و داخل بسته بندیشون هستن ، علت باز شدن هم اینه که فکر میکردم چیزی بیشتر از کریستال ادیشن داخلش هستش بازش کردم دیدم همون ها توشه گذاشتمش برای فروش ... قیمت پایه : 199 هزار تومان
Deus Ex : Human Revolution Augmented Edition ... سلفون دورش باز نشده ... قیمت پایه : 129 هزار تومان

اگه کسی به قیمتی خواست هر پک رو و تا 24 ساعت بعدش کسی پیشنهاد بهتری نداد معامله انجام میشه ... برای درخواست خرید و پیشنهاد قیمت هم پ.خ بدید ... راستی اگر در مورد محتویات پک ها سوال دارید اسمشون رو تو گوگل سرچ کنید به جواب میرسید ... تضمینی ... ممنون

پ.ن : از قیمت کریستال ادیشن تعجب نکنید ... توی ایبی یه سرچ بکنید زیر 160-170 دلار پیدا نمیکنید ... به قولی وری لیمیتد بوده !!!

ci9g7x24y7shtxrg9gq1.jpg

برای Deus Ex قرار گذاشته شد با یکی از دوستان ... دیگه موجود نیستش ...

ویراش : شرمنده یادم رفت خودم قانون مزایده خودم رو خراب کردم ... قرار بود تا 24 ساعت کسی بالاتر پیشنهاد نداد فروخته بشن ... برای Deus قیمت پایه یکی از دوستان خواسته بودن که الان کاربر Antimatter مبلغ 135 هزار تومان رو پیشنهاد دادن ... پس اگه تا 24 ساعت پیشنهاد بالاتری نبود برای ایشون میشه پک ... ممنون

آخرین ویرایش:
پک Deus Ex اگه تا فردا ظهر پیشنهاد بالاتری نباشه فروخته میشه ...
پک FF XIII-2 Crystal Edition خارج از جریان تاپیک به خاطر مسائلی به یکی از دوستان فروخته شد ... اگه براتون جالبه بدونید چقدر حدود 500 هزار تومان ... فکر نمیکنم کس دیگه ای حتی همون 400 رو هم حاضر بود بپردازه ، بلاخره ارزش این پک رو هر کسی نمیدونه ... اگه احیانا یهو یکی پیدا شد که خلاف این مطلب در موردش صدق میکرد پ.خ بده یا بهش بگم از کجا میتونه این پک رو تهیه کنه ...
پک FF XIII-2 Collector Edition کماکان موجوده ...

Deus EX کسی که بالا گفتم و خواسته بود زد زیرش پس هنوز موجوده قیمت پایه هم همون 129 هزار تومان
Final Fantasy XIII-2 Collector Edition هم موجوده همون 199 هزار تومان

Deus Ex : Human Revolution Augmented Edition ... سلفون دورش باز نشده ... قیمت پایه : 129 هزار تومان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or