3 خبر بسيار بزرگ بزودی از سوی Capcom ...

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
خوب اميدوارم تا روز 4 شنبه سکته نکنيد :-"

سايت استراليايی Gameplayer.com.au مينويسد:

طبق آخرين اخباری که رسيده از Active Asia Conference 2007 ، کپکام اعلام کرده که همه Gamer ها شديداً منتظر بمونند (به همين شدّت که نوشتم)
تا روز 4 شنبه و 19 September در TGS ، اونها قصد دارند 3 خبر بسيار بزرگ رو اعلام کنند

67583_hs.jpg

Keep your Eyes on ..

به نظر شما چی ميتونه باشه ؟!!

شاید یکیش اویل یا devil may cry برای psp باشه!
خدا کنه یکیش هم dino crisis باشه!:laughing:

ولی به نظرم همون چیزیه که امین میگه!
همیشه همین طوری بوده!

آخرین ویرایش:
نفوس بد نیست حقیقته:cheesygri یادتونه خبر بزرگ سونی و مایکروسافت؟! اخرش شد چی؟:biggrin1:

پ.ن:چه قدر بد میشه من ضایع بشم چند روزه دیگه ولی شک دارم شایع بشم:-"

بابا شما چه ساده ايد من نميخواستم لو بدم اما ميبينم که همتون از اصل ماجرا پرتيد ;)
بازی نجات بندر نسخه کاملش ريليز شده و ايران هم که به صورت مخفی مثل همه کاراش تو اين کنفرانس اسيايی شرکت داشت بازی رو به نمايش در اورد :biggrin1:
سرانجام Capcom تحت تأثير قرار گرفته و اعلام کرده از تبيان امتياز اين بازی رو خريده و اقدام به ساخت نجات بندر 2 کرده :cheesygri
حالا ديگه انقدر سر اينکه چيه بحث نکنيد :-"

انگار سوتی دادم:p

آره اصلا حواسم نبود که castlevania مال کونامی هست. از دوستانی که راهنمایی کردن متشکرم.

ولی با توجه مطلبی که من در سایت ها و فروم ها خوندم به احتمال زیاد یکش onimusha 5 هست و دیگریش dead rising 2.

Shadow of Rome II
اگر این باشه در جا خودمو دار میزنم شماره ی 1 رو 3 بار تموم کردم میدونید که من عاشق رم و یونان هستم انقدر با این بازی حال کردم که وصفش ناگفتنیه:love:

یکیش که صد در صد dead rising 2 خواهد بود و به احتمال بالای 90 درصد برای هر دو کنسول 360 و ps3 اعلام خواهد شد.
امیدوارم یکی دیگه هم شماره جدید اونیموشا باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or