3 خبر بسيار بزرگ بزودی از سوی Capcom ...

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
خوب اميدوارم تا روز 4 شنبه سکته نکنيد :-"

سايت استراليايی Gameplayer.com.au مينويسد:

طبق آخرين اخباری که رسيده از Active Asia Conference 2007 ، کپکام اعلام کرده که همه Gamer ها شديداً منتظر بمونند (به همين شدّت که نوشتم)
تا روز 4 شنبه و 19 September در TGS ، اونها قصد دارند 3 خبر بسيار بزرگ رو اعلام کنند

67583_hs.jpg

Keep your Eyes on ..

به نظر شما چی ميتونه باشه ؟!!

احتمالا می خواهند تاریخ ریلیز چند تا از بازی های بزرگ رو اعلام کنند

پ.ن:شایدم میخوان بگن که بعد از این فقط برای 360 بازی میسازیم:cheesygri

سلام
اشکان جان اين بازی چند روز پيش رسماً تاييد شد و خبرش رو هم خودم گزاشته بودم ..

احتمالا یکی از خبراش اعلام شماره جدیدی از Castlevania برای کنسول های نسل بعد هست.

Castalevania بازی انحصاری ديگری برای X360 کونامی Castalevania جديدی در دست ساخت داره که شايعه شده انحصار X360 قراره باشه
گفته شده طبق آخرين Comment هايی که از Koji Igarashi سازنده اين سری بازی داشتند نظرش زياد درباره PS3 مساعد نيست و ميگه که ميتونه بهتر باشه X360
Igarashi در حال حاضر در حال تهيه سری جديدی از اين بازی برای DS هست

آخرین ویرایش:
احتمالا یکی از خبراش اعلام شماره جدیدی از Castlevania برای کنسول های نسل بعد هست.
اشکان castlevania برای کونامی چه ربطی کاپکم داره
به احتمال زیاد اونیموشا 5 هست که اگر اعلام بشه خودمو دار میزنم:love:
شاید یه بازی مثل clock tower یا dino crysis یا از این قبیل بازی ها باشه:confused:

اشکان جان اگه Castlevania از فرم دو بعدیش در بیاد داغون میشه تازه مگه ماله کونامی هست
فکر اونیماشو 5 هم از سرتون بیرون کنید همون 4 رشم بزور ساختن

حدس میزنم یکی از خبرها در مورد ساخت Shadow of Rome II برای PS3 , X360 باشد.
خبر بعدی یک تریلر HD از Onimusha V باشد.
سومی هم نمیتونم حدس بزنم ولی دعا میکنم که خبر ساخت Viewtiful Joe 3 باشد.:love:

------------
اشکان DS باز هم بود و لو نمیداد !؟ :)
Castlevania که برای X360 تایید شد : http://www.gameinformer.com/News/Story/200709/N07.0910.1759.12944.htm

آخرین ویرایش:
یام می خواد بازیهای خفن بده بیرون یا می خواد برای یکی از کنسولها کار کنه زیاد خودشون رو خسته نکنن یا ای جان میخواد برای Pc عناوین زیاد بده بیرون که همه حاله اش رو بببریم

حدس میزنم یکی از خبرها در مورد ساخت Shadow of Rome II برای PS3 , X360 باشد.
خدا از زبونت بشنوه عزیز :love:

میدونی چن ساله منتظر خبر ساخت Shadow of Rome II هسم ؟ (دقیقا از همون موقعی که شماره یکش رو تو PS2 تموم کردم .)

واقعا کاش یکی از خبرهای کپکام همین باشه چون شماره ی 1 این بازی از هر نظر بازی خوش ساخت و جذابی بود و البته از بهترین بازیهای عمر منم بود :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or