3 تریلر جدید از GTA V در تاریخ 30 آپریل منتشر می شود

Need-More-Speed

Gold User
طبق خبری که همینک! در سایت راک استار منتشر شد 30 آپریل ( 5 روز دیگه) 3 تریلر جدید از 3 شخصیت بازی منتشر می شه

Michael. Franklin. Trevor. Trailers April 30

Michael. Franklin. Trevor. Trailers April 30 | Rockstar Games

ساعت دقیقش مشخص شد
Confirmed the time of trailers release for TUESDAY via Rockstar twitter

11AM EST

دانلود تریلرها با لینک مستقیم از سایت Rockstar Games

«Michael»
HD 720p : mp4 | wmv
360p : mp4 | wmv

«Franklin»

«Trevor»

با تشکر از Hesam_1994 عزیز

آخرین ویرایش:
AAA کلا نابوده تو اینجورر بازیا راکستار و gta جفتشون بزرگن و تو بزرگ بودن v شکی نیست بترین بازی سال میشه دوست داشتم این بازیو تو نسل بعد ببینم ....حیف شد اونوقت بهتون میگوفتم قدرت راکستار یعنی چی...

برا اولین باره که میبینم از یک تریلر اینقدر استقبال شده.
اگه همین تریلر واسه یک بازی دیگه میبود هیچ کس وارد تاپیک نمیشد
حالا میبینی 30-40 نفر همزمان توی تاپیکن!!!! و در عرض یک روز 20 صفحه شده تاپیک!!!

دیگه خودتون حساب کنید GTA چه غولیه که یک تریلرش همچین غوغایی به پا میکنه!!!

47720166996194246245.jpg

grove street آیا؟ :-/

من بشخصه با صحنه های ماشین سواری ـه رو اون باند فرودگاه خیلی حال کردم :bighug:
هیجان در بالاترین حد ممکن و کاملا سینمایی در حد کارهای مایکل بی
نه اینکه مایکل بی کارگردان خیلی خفنی باشه :d ولی انصافا صحنه های تعقیب و گریز ماشین رو خیلی خوب در میاره
NEW GTA V PREVIEWS یک روز و 7 ساعت و 45 دقیقه دیگه :bighug: :d

توی اون صحنه ای که زن مایکل میگه don't kill him دقت کردین داره به فرانکلین میگه نه مایکل !
اونی که از جلوش رد میشه فرانکلین :d
من فکر میکنم اون مرده ربطی به زن مایکل نداره و احتمالا دوست پسر دخترش باشه :d

توی اون صحنه ای که زن مایکل میگه don't kill him دقت کردین داره به فرانکلین میگه نه مایکل !
اونی که از جلوش رد میشه فرانکلین :d
من فکر میکنم اون مرده ربطی به زن مایکل نداره و احتمالا دوست پسر دخترش باشه :d

اونی که از بالکن خونه پرید پایین بوی فرند گرلشه :d
یک سوال :-/ صداپیشه ترور همون صداپیشه شخصیت ست تو رد رد ردمپشن نیست آیا ؟ :d

چندجا احساس کردم محله cj رو دیدم ! + ماشین سواری عالی شده ! من فکر نمیکردم اون دختره مایکله :دی !
راستی به این نکته دقت کردین ؟ همه ما تو gta آشوب به پا میکردیم ولی شخصیتامون یه جوری بود که ... ! مثلا نیکو بهش میومد ولی سی جی ! عوضش با ترور قشنگ میشه هرچی عقده دارینو سر مردم خالی کنین چون خیلی روانیه :دی ! مایکل برای ماموریتایی که همون تم جی تی ای های قبلیو دارن عالیه و فرنکلینم که کلا معلومه برا چه ماموریتایی خوبه :دی هومی بازیو گروهی حمله کردن :دی یه سوال : پمپ بنزین و سوخت گیری تایید شده ؟

چندجا احساس کردم محله cj رو دیدم ! + ماشین سواری عالی شده ! من فکر نمیکردم اون دختره مایکله :دی !
راستی به این نکته دقت کردین ؟ همه ما تو gta آشوب به پا میکردیم ولی شخصیتامون یه جوری بود که ... ! مثلا نیکو بهش میومد ولی سی جی ! عوضش با ترور قشنگ میشه هرچی عقده دارینو سر مردم خالی کنین چون خیلی روانیه :دی ! مایکل برای ماموریتایی که همون تم جی تی ای های قبلیو دارن عالیه و فرنکلینم که کلا معلومه برا چه ماموریتایی خوبه :دی هومی بازیو گروهی حمله کردن :دی یه سوال : پمپ بنزین و سوخت گیری تایید شده ؟
نه فکر نکنم همچین چیزی تایید بشه چون خیلی مسخرست :d

---------- نوشته در 02:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:44 PM ارسال شده بود ----------

اونی که از بالکن خونه پرید پایین بوی فرند گرلشه :d
یک سوال :-/ صداپیشه ترور همون صداپیشه شخصیت ست تو رد رد ردمپشن نیست آیا ؟ :d
فرانکلین دیدی تو اون صحنه ؟
I don't think so :d

زبانم از توصیف واقعه عاجز مونده ! هر سه تا تریلر فوق العاده بودن :d
تنها نکته منفی تریلرها موسیقی متن تریلر مایکل بود. Radio Ga Ga از Queen ؟؟؟! چه ربطی دارن بهم؟! دفعه‌ی اول اشتباها فکر کردم خودم دارم یه چیزی از دسکتاپ پخش میکنم :d خیلی راحت میتونستن "Midlife Crisis" از گروه Faith No More بندازن روش که هم یکدست بشه هم مفهومی‌تر :d
کاراکتر Trevor هم از دید من جوابیه راکستار به عوامل Saints Row هست که خودشو جمع‌و‌جور کنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or